Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 15.03.2019, a început executarea unei tabere de instrucție a militarilor din cadrul subunităților de cercetare.

 

Timp de o lună, în șapte poligoane din Regiunea Volgograd, Ținutul Stavropol și Republicile Daghestan, Adygeea, Karaceavo-Cerkesia și Osetia de Nord, cercetașii își vor perfecționa deprinderile în diferite condiții meteorologice, pe timp de zi și de noapte, în teren accidentat și într-o situație dinamică.

 

În timpul activităților de instrucție, militarii vor desfășura acțiuni în compunerea patrulelor de cercetare, vor exersa metode de scoatere din funcțiune a comunicațiilor adversarului, tactici de ambuscade și raiduri și vor folosi mijloacele moderne ale sistemelor de control și navigație, precum și mijloace de transmisiuni și observare.

 

O atenție specială va fi acordată cunoașterii și întrebuințării eficiente a stației de cercetare în apropiere SBR-3, ale cărei posibilități permit descoperirea infanteriei, armamentelor și tehnicii milittare a adversarului, la o distanță de până la trei kilometri, în condiții meteo favorabile.

 

Pentru ducerea eficientă a cercetării, militarii își vor perfecționa deprinderile de întrebuințare a complexului de cercetare, conducere și comunicații Strelets, care asigură rezolvarea misiunilor de bază de conducere în luptă, transmiterea informațiilor și prelucrarea datelor pentru utilizatea armamentului de tragere.

 

În timpul taberei, cercetașii vor folosi armament și mijloace speciale. În același timp, vor executa trageri de control cu automatele AKS-74M și pistolete cu amortizor și fără flacără, cu pușca specială cu lunetă Vintorez și cu cuțitul trăgător al cercetașului NRS-2.

 

La încheierea taberei de instrucție, începând de la sfârșitul lunii martie, vor fi executate activități de control și exerciții tactice de specialitate, precum și concursuri pentru cel mai bun cercetaș (cercetaș-operator), mecanic-conductor (șofer), trăgător, pentru cel mai bun pluton de cercetare sau cea mai bună companie de cercetare.

 

La activități participă aproximativ 2.500 de militari și până la 500 de unități de armament și tehnică militară și specială.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupele de Cercetare ale Regiunii Militare Sud includ o brigadă de cercetare (Brigada 100 Cercetare – Mozdok a Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz) și batalioane de cercetare la armatele de arme întrunite și brigăzile de infanterie moto. De asemenea, în cadrul regimentelor diviziilor de infanterie moto sunt constituite companii de cercetare.

15 martie 2019
 F.Rusă: Tabără de instrucție a Trupelor de Cercetare din sudul Federației Ruse

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE