Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 

     Pe 07.08.2019, subunități de transmisiuni din Corpul 22 Armată au început executarea unui exercițiu tactic de specialitate, în poligoane de pregătire pentru luptă din Crimeea.

 

     Activitățile vor consta în desfășurarea, strângerea și mutarea stațiilor de comunicații mobile bazate pe mașinile de comandament și stat major, precum și în organizarea liniilor de comunicații prin cablu și fără fir.

 

     Scopul de bază al exercițiului este organizarea și asigurarea unor canale sigure pentru toate tipurile de comunicații cu navele de suprafață și avioanele din cadrul Aviației navale a FRMN, care îndeplinesc misiuni în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă.

 

     La tabăra de instrucție a subunităților de transmisiuni ale FRMN, care se desfășoară pe o perioadă de trei săptămâni, participă peste 300 de militari și aproape 50 de unități de tehnică militară și specială.

 

     Activitățile sunt executate în cadrul ieșirilor în teren ale unităților și subunităților de transmisiuni ale Regiunii Militare Sud, care au loc sub conducerea șefului transmisiunilor regiunii.

 

     Comentariu remnmilitaryblog.com: La exercițiul desfășurat în Crimeea participă subunități ale Centrului 744 Transmisiuni – Sevastopol al Corpului 22 Armată – Simferopol din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN. Acestea au fost alertate și au fost scoase în teren, începând cu 31.07.2019.

 

07 august 2019
 F.Rusă: Transmisioniștii Flotei ruse din Marea Neagră execută un exercițiu tactic de specialitate

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE