Geanta pentru bicicleta

mejores-alforjas-delanteras-para-bicicleta

Problema transportului de bagaje în timp ce mergeți cu bicicleta a fost întotdeauna una complicată. Există diferite opțiuni pe piață și nu toate au același scop. De exemplu, căutam cea mai bună geamantanieră față pentru biciclete, una dintre acele genți impermeabile cu multe buzunare. Partea proastă este că nu am găsit decât modele care lasă să intre toată apa și care probabil că îmi vor deteriora telefonul mobil la primul duș sau care au venit cu compartimente pentru telefoane care nu prea se potrivesc. Una dintre ele nici măcar nu se închidea bine, deoarece era prea mică pentru telefonul meu.

Cele mai bune portbagaje frontale pentru biciclete

Care este cel mai bun portbagaj frontal pentru biciclete?

Este un drum lung până la vârf până când se sparge. După mai multe încercări nereușite, am decis să fac câteva cercetări despre diferitele genți frontale și despre ce recomandă experții. Așa am reușit să găsesc până la 5 modele de înaltă calitate care nu vor dezamăgi pe nimeni. De fapt, le voi împărtăși cu tine în următoarea listă comparativă, în care poți vedea caracteristicile fiecăruia și pentru ce se remarcă.

Pentru a vă oferi o avanpremieră, pot să vă spun că toate sunt foarte confortabile, cu mult spațiu în compartimentele lor , precum și fermoare de calitate și țesături impermeabile și alte materiale care vă permit să transportați toate accesoriile cu toată liniștea. Aruncați o privire la ele!

Iată cele mai bune portbagaje frontale pentru biciclete:

1. DURAGADGET portbagaj față pentru bicicletă

41tRFqpwktL

Vezi pretul Emag

Este un portbagaj extrem de ideal dacă doriți să ieșiți la plimbare cu bicicleta fără a renunța la obiectele cele mai des folosite, este un produs ușor de asamblat, nu are complicații. Are 3 buzunare, unul mare și două buzunare laterale. În partea de sus are un fel de fereastră transparentă pentru a vă plasa telefonul și a-l transporta confortabil.

2. Geanta de șa pentru bicicletă față TURATA

Cea mai caracteristică este designul său aerodinamic, astfel încât reduce la minimum rezistența aerului, pentru a vă oferi o experiență de ciclism de mare viteză. Are benzi reflectorizante pe trei laturi ale sacului pentru o vizibilitate sporită în exterior în condiții de lumină scăzută.

3. Geanta de bicicletă frontală B-Soul

51ktIyuCW9L

Vezi pretul Emag

Frumoasă și de un albastru izbitor, este confecționată din poliester de bună calitate . De asemenea, este rezistent la apă, ceea ce vă oferă încrederea de a vă transporta cele mai delicate lucruri, cum ar fi telefonul mobil, cheile și cardurile, printre multe altele, fără a vă face griji cu privire la vreme. Designul curelei este cu eliberare rapidă, potrivit pentru o varietate de biciclete.

4. JEPOZRA front bike pannier

51aznpBDSuL

Vezi pretul Emag

Vorbim despre un articol destul de complet, este o geantă dublă. Cele două portbagaje sunt suficient de mari pentru depozitarea lucrurilor pe care doriți să le aveți la dumneavoastră în fiecare zi, cum ar fi telefonul mobil, GPS, portofelul, cheile, ochelarii și chiar o trusă de reparații simplă. Are un design de curea cu eliberare rapidă, ceea ce este destul de util.

5. Dwawoo Front Bike Saddlebag

Aceasta este o husă frontală care are o capacitate de transport extrem de mare, este ideală pentru femeile care au multe de transportat pe bicicletă, cum ar fi ochelarii de soare, oglinzile, machiajul, playerul MP3 și, evident, telefonul. Această geantă de ghidon este compatibilă cu majoritatea telefoanelor. Proiectat cu o curea velcro largă și reglabilă pentru o potrivire confortabilă.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați genți de bicicletă față

alforjas-delanteras-para-bici

Tubul nu este întotdeauna cea mai evidentă alegere pentru a vă atașa geamantanul, dar este de fapt una dintre cele mai bune și mai stabile părți de care să îl atașați. Geanta de șa din față poate fi realizată sub forma unui triunghi care se adaptează la forma cadrului bicicletei sau, de asemenea, pe tubul central al cadrului, cu o vizieră pentru smartphone sau dispozitiv GPS și compartimente laterale . Pe lângă faptul că vă permite să vă vedeți telefonul, vă permite să vă mențineți un centru de greutate scăzut și un echilibru bun. Puteți depozita 2 sticle de apă pe părțile laterale, de exemplu.

  • Fermoare

Unul dintre cele mai slabe puncte ale oricărui geamantan frontal este reprezentat de fermoare. Este posibil să le deteriorați cu ușurință dacă abuzați de spațiu și puneți prea multă tensiune pe aceste fermoare. Acestea se pot deteriora cu ușurință și nu numai la modelele mai puțin costisitoare, ci și la cele mai scumpe. Există, de asemenea, opțiuni fără fermoar, care sunt adesea foarte convenabile.

  • Febra compartimentelor

Atunci când cumpărăm genți de față ne gândim întotdeauna la câte buzunare are și la câte lucruri putem pune în ele. Mai ales dacă ieșiți mult la plimbări lungi care necesită mai multe bagaje. Pe cele mai bune dintre ele puteți găsi până la 5 buzunare diferite pentru chei, unelte de bicicletă, sticle de apă și multe altele.

Oricât de convenabile ar fi portbagajele din față, cu un centru de greutate care asigură o stabilitate amplă, nu uitați că, dacă transportați prea multe lucruri în ele, le puteți deteriora sau chiar vă puteți întrerupe plimbarea cu bicicleta . Nu uitați să păstrați lucrurile simple pentru a merge mai ușor.

Ce trebuie să căutați la noua dumneavoastră geantă de față

61E8BUig4wL

Pe piața actuală, trebuie să știți că unele genți sunt echipate cu curele de compresie sau gulere extensibile. Acest lucru vă va permite să transportați lucruri de diferite dimensiuni și greutăți fără ca spațiul nefolosit să se umfle prea mult sau ca încărcătura să se deplaseze în timp ce vă plimbați cu bicicleta de oraș sau de munte .

Când vine vorba de accesibilitate, gențile pentru șa sau gențile pentru șa de bicicletă pot fi mai recomandate decât gențile pentru ghidon. De asemenea, este ideal pentru obiecte mici și pentru utilizare frecventă. Uitați-vă și la numărul de deschideri, dacă are fermoare sau clapete, dacă are buzunare mici pentru organizare sau dacă are pur și simplu un spațiu mare, nedivizat.

Depinde de marcă, dar există chiar și modele pliabile care pot fi destul de durabile, mulți producători preferă să facă compartimente mici, iar alții un spațiu mare pentru o încărcătură cu un volum mai mare.

Dacă sunteți un ciclist de șosea sau un biciclist de munte cu un MTB, ar trebui să căutați o geantă impermeabilă. De obicei, acestea sunt confecționate dintr-un material de cauciuc pentru a menține conținutul uscat chiar și în caz de ploaie torențială. Unele modele de bună calitate pot fi reflectorizante, ideale atunci când pedalați pe o ploaie torențială și vizibilitatea este neclară. Pentru o protecție suplimentară împotriva apei, asigurați-vă că are o închidere cu rolă.

  • Posibilități de andocare

Majoritatea celor care își parchează bicicletele în spații publice doresc să păstreze echipamentul la ei. O opțiune bună în acest sens sunt gențile de șa care se atașează cu ajutorul unui sistem simplu și ușor de deconectat. În mod similar, căutați o husă de șa care să aibă un sistem cu curele de înaltă calitate și închizători velcro care să țină bine, dar care să fie și ușor de îndepărtat atunci când este necesar. Acestea sunt deja destul de accesibile și ieftine, așa că merită să investești într-unul de înaltă calitate.

Diferitele tipuri de genți de bicicletă

Există mai multe opțiuni pe piață, inclusiv genți față și spate care diferă una de cealaltă, iar cunoașterea lor este importantă pentru a lua o decizie mai bună.

Mai sunt cunoscute și ca portbagaje pentru biciclete . Majoritatea rucsacurilor cu cadru se atașează la tubul superior al bicicletei și sunt dimensionate pentru a păstra la îndemână elementele esențiale, care pot fi alimente, telefoane, unelte, sticle de apă și multe altele.

Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a transporta haine suplimentare și echipament greu de camping și este ideală pentru plimbările zilnice și distanțele lungi. Aceste carcase oferă, de obicei, un spațiu de depozitare amplu, protecție împotriva intemperiilor cu un capac rezistent la apă și o instalare ușoară . Cu toate acestea, nu oferă accesul sau vizualizarea facilă a smartphone-ului, așa cum face o geamantană frontală. De asemenea, obiectele mici tind să se piardă din vedere în acest tip de geamantan de bicicletă, așa că nu este la fel de convenabil pentru accesoriile tale atunci când călătorești.

Sunt aliați grozavi chiar și pentru saci de cumpărături grei și voluminoși și pot transporta încărcături în partea din față sau din spate a bicicletei. Seturile de transmisie sunt de obicei montate pe ambele părți ale roții spate sau pe un suport . Acestea pot fi utilizate ca un tip de suport pentru geamantane.

În ele se pot transporta încărcături mari, deoarece nu au capac. Pe de altă parte, coșurile din față sau panierele frontale tind să fie mai mici, sunt adesea ghidon sau sunt ancorate de furca față cu ajutorul unor întărituri.

Acestea sunt destinate mai degrabă obiectelor utilizate frecvent, cum ar fi telefonul, hidratarea zilnică și, eventual, câteva gustări pentru drum. Aceste genți sunt pentru ghidon, care sunt atașate de acesta cu cleme sau curele. Acestea oferă, de asemenea, un acces mai ușor și adesea mai mult spațiu decât o geantă de pe cadrul de bicicletă comun . Unele modele sunt prevăzute cu un manșon din plastic transparent în partea de sus pentru a afișa o hartă, o alegere populară printre bicicliștii de turism.

Cu toate acestea, marele dezavantaj este că pot îngreuna menținerea echilibrului în timpul pedalării.

Întrebări frecvente

Cum se montează portbagajele frontale?

Totul depinde de modelul de geamantane pe care îl alegeți. În principiu, acestea sunt atașate de ghidon sau de cadrul bicicletei cu curele sau alte sisteme de reglare care le permit să fie fixate pentru a transporta cele mai importante bunuri ale dumneavoastră.

Ce ar trebui să am în portbagajul bicicletei?

Uneltele și peticele pentru repararea jantelor, o lanternă de rezervă, telefonul mobil, cheile, actele de identitate și chiar un mic dispozitiv de umflare, electric sau manual, dacă aveți suficient spațiu, sunt toate accesorii utile sau piese esențiale pentru a ieși din casă.

Merită să cumpărați portbagaje pentru bicicletă?

Dacă sunteți o persoană care iese frecvent cu bicicleta, probabil că vi se va părea foarte util să aveți niște genți sau sacoșe pentru a transporta obiectele pe care doriți să le aveți mereu la îndemână și pe care, altfel, este incomod să le purtați pentru că trebuie să le puneți în rucsac sau în buzunar și riscați să cadă.