Ghiozdan

mochila-cruzada

Tendințele dau tonul, dar atunci când mochila-cruzada

moda este creată cu articole de îmbrăcăminte confortabile, acestea devin o necesitate; un bun exemplu în acest sens este cel mai bun rucsac crossbody, care se diferențiază prin faptul că are un design deosebit, în general triunghiular, cu o bandă care, datorită poziției în care este așezat pe corp, poți transporta totul cu ușurință, distribuind greutatea și creând un echilibru care reduce durerile de spate și de gât.

Aceste rucsacuri se caracterizează prin faptul că se poartă pe un umăr și, de asemenea, prin accesul rapid la lucrurile pe care le păstrați în interior.

În funcție de preferințele personale puteți alege mărimea, materialele, dacă preferați pielea, pielea, materialul textil sau cantitatea de compartimente de care aveți nevoie, cert este că pentru utilitatea sa și pentru utilizarea zilnică pe care probabil o veți da, trebuie să fie de bună calitate.

 

Cele mai bune rucsacuri crossbody

Care este cea mai bună geantă crossbody?

Dacă sunteți în căutarea unor rucsacuri laterale, există o mare varietate de modele din care puteți alege, inclusiv cele voluminoase, cele pliabile sau cele făcute special pentru a transporta echipamente electronice, cum ar fi laptopuri sau aparate foto SLR.

Evaluând caracteristicile care determină calitatea produsului, precum și opinia utilizatorilor care îl au deja, am realizat o comparație pentru a vă prezenta cele cinci rucsacuri care merită cu adevărat cumpărate, dintre care veți găsi cu siguranță cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Iată cele mai bune genți cross-body:

1. Rucsac crossbody multifuncțional Mixi

Cel mai bun pentru elevi

Designul și confortul său îl fac perfect pentru utilizarea zilnică, în plus, este fabricat cu materiale rezistente la apă și fermoare SBS care vor rezista la o utilizare constantă.

Are un stil tineresc perfect pentru școală și o dimensiune practică pentru a transporta caiete; are, de asemenea, un compartiment căptușit pentru cele mai importante rechizite.

Încape până la o tabletă de 8', precum și ochelari de soare, stick-uri de memorie, portofele și chiar medicamente sau alte obiecte mici bine protejate.

Are un buzunar antifurt, o curea de umăr reglabilă, un compartiment extern pentru sticla de apă și chiar un buzunar pentru telefonul mobil.

Marele său avantaj este numărul de divizii, unele mai ușor de accesat decât altele, dar calitatea sa poate fi simțită prin atingere, iar confortul va face ca investiția să merite, chiar dacă nu are un preț mic.

2. Rucsac de umăr tactic multifuncțional DCCN Molle T4000-01FBA

Cel mai versatil

41SrqWZtfkL

Vezi pretul Emag

Îți va plăcea să ai un astfel de model pentru că îți va servi la orice, oriunde te vei duce modelul îți va fi util, pentru numărul de departamente, pentru greutatea sa redusă și capacitatea de încărcare.

Rezistența rucsacului tactic este perfectă pentru camping, drumeții, călătorii , sport, printre alte activități; împreună puteți achiziționa accesorii suplimentare pentru a-l completa, cum ar fi suporturi pentru sticle, genți și altele.

Are un mâner pentru a fi ținută de mână, benzi de ajustare în compartimente, catarame metalice și este disponibilă în negru sau maro.

În comparație cu alte modele similare, este ieftin, ceea ce îl face irezistibil dacă doriți să cumpărați un model de acest nivel.

3. Geanta de umăr EGOGOGO

Cea mai bună pentru a o lua la sala de sport

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, secțiunile sale mari pot fi folosite pentru a transporta haine, articole de toaletă și inevitabila sticlă de apă,

Geanta este spațioasă, confortabilă, cu o înălțime de 47 cm și o lățime de 30 cm. Partea din spate a genții care va fi în contact cu spatele este acoperită cu materiale textile reci, astfel încât nu va fi fierbinte ca altele.

Este, de asemenea, o geantă subțire, fără prea multe diviziuni, dar cu suficiente pentru a vă ține lucrurile în ordine, plus un buzunar ascuns în cazul în care aveți obiecte de valoare.

Modelul are un finisaj îngrijit, gata să facă față utilizării zilnice, are și un preț ieftin și îl puteți alege pe cel perfect pentru stilul dvs. din negru, albastru, gri plumb și verde militar.

4. Unigear crossbody backbody

Designul clasic

41hzuhib6aL

Vezi pretul Emag

Este una dintre cele mai mari genți de umăr pe care le puteți cumpăra, încape totul și cel mai bun lucru este că lucrurile vor fi în siguranță, deoarece materialul de fabricație reduce impactul.

Are buzunare interne pentru a depozita cabluri, pixuri, chei sau alte obiecte mici, căptușeala adaugă confort, iar căptușeala acoperă chiar și fermoarele, făcându-l mai puțin vulnerabil la furt.

Este disponibil în șapte culori vibrante, așa că o veți găsi pe cea care vă reprezintă cel mai bine.

Este o geantă accesibilă, în care puteți investi liniștit, deoarece fabrica vă garantează achiziția, rambursându-vă banii dacă nu sunteți 100% mulțumit de achiziție.

5. Rucsac de umăr LC Prime

Accesibilă, dar fiabilă

415kqcEM-HL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți un buget limitat, dar doriți o geantă crossbody bună și toate avantajele designului, aceasta este cea mai bună opțiune.

Rucsacul, în ciuda faptului că pare mic, este spațios în interior, are, de asemenea, buzunare în interior și mini-spații practice pe cureaua de umăr care, de asemenea, vă vor fi de folos.

Veți fi surprins de finisajul, calitatea cusăturilor, stilul și culoarea modelelor. Este, de asemenea, un rucsac multifuncțional practic, cu cârlige, curele și totul de o calitate excelentă.

Țesăturile sunt fabricate din nailon rezistent la apă și la zgârieturi, dar puteți să le spălați și la mașină și să le păstrați în continuare un aspect plăcut.

Fiind unul dintre cele mai ieftine, este cel mai bine vândut și cel mai bine referențiat, astfel încât vă va oferi cu siguranță o experiență bună atunci când îl utilizați.

 

De ce să folosești un rucsac crossbody

Înainte era mai frecvent să folosești rucsacurile clasice cu două curele pe ambii umeri, dar este suficient să cunoști o singură dată noile rucsacuri laterale pentru a-ți da seama de toate avantajele.

Acces ușor

Aceste genți facilitează accesul la conținutul din interior, astfel încât atunci când aveți nevoie de bani, când faceți o fotografie cu aparatul foto din interior sau pur și simplu arătați ce aveți la dumneavoastră atunci când treceți prin punctele de control, este mult mai ușor și mai rapid.

Designul este mai modern și îl găsești în diferite texturi, iar când deschizi fermoarele vei putea vedea totul, însă lucrurile vor fi protejate fără riscul de a le cădea.

Organizare

În funcție de design, acestea au cel puțin două compartimente, în care puteți depozita obiecte mari sau mici fără riscul de a le pierde.

Ușor

În mod normal, aceste rucsacuri cântăresc aproximativ un kilogram, dar cu o singură curea veți avea mai multă libertate de mișcare, iar greutatea rucsacului nu vă va solicita spatele.

Siguranță

Materialele folosite la cele mai bune modele protejează obiectele din interior de lovituri sau căzături și, datorită modului în care este atașat de corp, există mai puține șanse ca acesta să fie smuls, astfel că aceste piese sunt considerate mai sigure decât rucsacurile clasice.

Tipuri de rucsacuri cross-body

Cunoscute și sub numele de rucsacuri cu bretele, acestea pot fi grupate în două tipuri, în funcție de modul în care sunt purtate:

Stilul la șold

Acestea sunt genți mici și se poartă cu o eșarfă pe umăr care atârnă până la șold. Din cauza dimensiunii sale, nu permite transportul multor lucruri, însă este folosit pentru a păstra echipamente electronice mici, portofelul sau alte lucruri.

Rucsac lateral

Mai mare decât cele anterioare, iar designul său permite să fie purtat confortabil pe spate sau în fața pieptului pentru acces rapid la interior. Adesea folosit ca rucsac de colegiu, geantă de sport și multe altele.

 

Ce trebuie să știți despre un rucsac bun

Întrebând puțin despre părerea celor care au deja un astfel de rucsac și care caută să facă recomandări altor utilizatori, majoritatea sunt de acord că un rucsac bun trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici.

Acces ușor

Am vorbit deja despre acest aspect și este vorba despre acele momente în care trebuie să iei un bilet rapid, să iei un pix, să oferi ceva ce ai înăuntru, să faci rost de bani sau orice altă urgență obișnuită de zi cu zi.

Design versatil

Gențile sunt prea practice și vei dori să le iei peste tot, așa că cel mai bine este să te gândești la una cu un model care să se potrivească fiecărei utilități, fie că este vorba de transportul de echipamente speciale, articole academice, cărți, haine, electronice, produse personale sau orice altceva.

Fermoare de calitate.

La modelele de bază, fermoarele tind să fie fragile, așa că asigurați-vă că se deschid și se închid bine și că sunt solide, în special atunci când doriți să depozitați obiecte de valoare.

Geantă cu plasă

Unele rucsacuri încorporează acest tip de compartiment pentru a transporta sticlele de apă și cel mai bun lucru este că o veți putea transporta complet separat de telefon, ipod sau orice obiect electronic pe care lichidul l-ar putea deteriora.

Curele de velcro

Acestea sunt practice pentru a ajusta atât lungimea curelei, cât și dimensiunea compartimentelor pentru a ține lucrurile mai bine la locul lor, în special atunci când este vorba de laptopuri sau de echipamente cum ar fi aparatele foto digitale, pe care doriți să evitați să alunece în interior sau să se ciocnească între ele.

Sfaturi practice pentru a găsi cea mai bună geantă crossbody

Capacitate

Spațiul de depozitare este un factor determinant în alegerea unei genți crossbody. Mărcile nu vorbesc doar despre dimensiunea rucsacului, ci și despre volum, astfel încât să aveți o idee despre ce vă poate încăpea.

Curele pentru talie

Unii utilizatori preferă opțiunea de a putea atașa geanta la talie, astfel încât aceasta va fi într-o poziție mai rigidă, iar materialul nu se va uza, deoarece este mai puțin predispus la lovituri sau frecări.

Căptușeală

Dacă obișnuiți să transportați echipamente delicate, încercați să vă asigurați că rucsacul are o căptușeală interioară care reduce impactul, totul pentru a face locul de transport mai sigur pentru laptopuri, plăci, aparate foto, jucării electronice pentru copii, telefoane sau orice dispozitiv sensibil la șocuri.

Echipament special

Dacă sunteți fotograf și doriți să vă transportați echipamentul într-un rucsac cu bretele, puteți face și asta. Există genți cu divizoare speciale pentru a putea cuprinde în siguranță tot ceea ce aveți nevoie, de la stick-uri de memorie sau dispozitive de stocare, până la obiective delicate sau un trepied sau monopied robust.

Buzunare

Vei fi surprins să afli că unele rucsacuri au compartimente antifurt pentru a proteja ceea ce prețuiești cel mai mult; unele sunt suficient de spațioase pentru a depozita bani, pașaport, carduri sau alte obiecte; care, chiar și în compartimentul special, îți vor fi accesibile în orice moment.

Rucsacuri convenționale vs. rucsacuri cross-body

Rucsacurile tradiționale au câte o curea pentru fiecare umăr și este foarte dificil ca curelele să alunece, astfel încât riscul de rănire prin presiune a umerilor sau a gâtului este, de asemenea, scăzut, în plus, distribuția greutății este proporțională cu fiecare parte și de aceea sunt folosite și astăzi.

Cu toate acestea, rucsacul simplu cu bretele a revoluționat utilizarea rucsacurilor, deoarece oferă greutate redusă, siguranță, ușurință în utilizare, acces convenabil, organizare și libertate de mișcare.

Un model bun cântărește mai puțin de jumătate de kilogram, ceea ce reduce semnificativ sarcina și riscul de durere, iar datorită modului în care este atașat, șansele de furt sunt, de asemenea, reduse.

Aceste genți au cel puțin două compartimente, au fermoare care, prin designul lor, protejează tot ce se află înăuntru și garantează, de asemenea, libertatea de mișcare, motiv pentru care abia dacă veți observa că purtați rucsacul.