Ghiozdan cu roti

mejores-mochilas-con-ruedas

Rucsacurile școlare ieftine pe roți sunt cea mai bună modalitate de a aduce copiii înapoi la școală și pentru portofelele noastre.

Rucsacul cu troler a schimbat în ultimii ani modul în care transportăm rechizitele școlare sau bagajele de călătorie. În zilele noastre, încercăm să ne asigurăm că copiii poartă în ghiozdan tot ceea ce au nevoie (și chiar și ceea ce nu au nevoie), dar acest lucru înseamnă o greutate mare care poate duce la stres și disconfort în zona spatelui în viitor. De aceea, ghiozdanele cu rotile reprezintă o măsură preventivă pentru aceste afecțiuni și un mod mai simplu, mai robust și mai durabil de a le transporta.

Pe lângă faptul că economisesc mai multă energie pentru copii, acestea permit o capacitate de greutate mai mare, ceea ce poate fi util dacă dulapurile de la școală nu au suficient spațiu pentru a depozita lucrurile copilului dumneavoastră.

Cele mai bune rucsacuri cu roți

Care sunt cele mai bune rucsacuri cu roți?

Pe piața de astăzi putem găsi multe ghiozdane școlare cu cărucior confortabile, durabile etc., așa că poate părea dificil de ales atât pentru părinți, cât și pentru copiii care caută doar un design care să îi impresioneze pe prietenii lor.

Printre lucrurile pe care părinții ar trebui să le ia în considerare, pe lângă durabilitatea ghiozdanului și preț, se numără faptul că acesta se potrivește perfect înălțimii copilului atât ca rucsac troler , cât și pe spate, precum și robustețea roților, astfel încât să îl poată rostogoli pe orice suprafață.

De aceea, am făcut o selecție a celor mai bune 14 rucsacuri cu rotile care vă pot însoți copiii în călătorii și pe parcursul anului școlar.

Iată cele mai bune rucsacuri cu roți:

1. Rucsac cu roți Frozen

Pentru fanii filmului Disney

411auQ3fFoL

Vezi pretul Emag

Un rucsac perfect pentru fetele care merg la școala primară, cu o dimensiune de 42 cm în care se pot transporta chiar și dosare mari și cu o greutate redusă de 998gr.

Desenul le înfățișează pe surorile din Arendelle, Elsa și Anna, împreună cu prietenul lor Olaf și fraza 'Sora mea este eroina mea'.

Are un compartiment dublu pentru o mai bună gestionare a greutății, iar căruciorul cu roți poate fi îndepărtat pentru a fi purtat ca o geantă normală în spate.

2. Rucsac cu roți sub cauciuc

Cu curele de umăr și spătar întărit

41QHKUoAWwL

Vezi pretul Emag

Acest rucsac măsoară 44x31x20cm și cântărește 998gr, are un design negru cu flori în diferite nuanțe de mov.

Cele 4 roți sunt cauciucate și are un picior suplimentar din plastic, astfel încât să poată sta în picioare de unul singur.

Are patru compartimente cu fermoar: două mari și două mai mici în partea din față a rucsacului. În plus, există două buzunare din plasă pe părțile laterale.

3. Rucsac Privata multicolor

Cu design floral multicolor

519+AjYX9HL

Vezi pretul Emag

Acest rucsac Privata este confecționat din poliester și are un design albastru, fucsia și mov cu flori de diferite mărimi.

Dispune de un cărucior fix antișocuri de culoare neagră, cu 2 roți și două picioare frontale pentru a se putea susține singur. În ceea ce privește compartimentele, are două mari și două mici cu fermoar, două buzunare din plasă pe laterale și un organizator intern.

Măsoară 34,5×44,5×23 cm, cântărește 1 kg, iar atât spătarul, cât și curelele de umăr sunt întărite.

4. Rucsac Disney

Cu roți pivotante multidirecționale

51RFVu-UbIL

Vezi pretul Emag

Cu o capacitate de până la 32L, acest rucsac pentru fete de la Joumma Bags măsoară 33x47x21cm și cântărește 2,5Kg.

Are un design realizat din microfibră și piele sintetică de culoare fucsia, în care apar clasicele Minnie și Daisy în Minnie's Café.

Poate fi transportat în două moduri: ca rucsac cu roți și ca geantă de umăr, deoarece are curele largi căptușite care pot fi depozitate în buzunarul de pe spate.

Compartimentele sale au curele pentru a împiedica deplasarea conținutului, iar buzunarul din față este perfect pentru depozitarea unor accesorii sau a prânzului.

5. Rucsac mare cu troler Spiderman

Pentru copii de la 3 la 11 ani

51Dx6gf2e2L

Vezi pretul Emag

Pentru fanii Marvel, acest rucsac negru are un design cu Ultimate Spiderman în oraș. Cântărește 1,6 kg și măsoară 43x33x23 cm.

Căruciorul său este detașabil, astfel încât poate fi transportat în două moduri, iar roțile sale sunt din cauciuc, astfel încât se lipesc mai ușor.

Are două compartimente mari cu fermoar, două mai mici pe laterale și include o husă pentru creioane cu același design ca și rucsacul, cu o lungime de aproximativ 20 cm.

6. Rucsac Minnie Mouse

Include o husă suplimentară

51EIac272gL

Vezi pretul Emag

Pentru fanii lui Minnie, acest rucsac are un design inovator în culoarea fucsia cu detalii albe și este confecționat din materiale de calitate excelentă.

Este perfect pentru fetele care merg la școala primară (6-10 ani), deoarece măsoară 33x15x42 cm, permițându-le să transporte toate obiectele necesare pentru această etapă.

Căruciorul său poate fi îndepărtat pentru a fi purtat pe spate, are un buzunar exterior de dimensiuni medii și include o husă rotundă cu fermoar. De asemenea, este lavabil. Se recomandă să fie spălată numai în apă rece și să nu fie centrifugată sau călcată.

7. Rucsac pentru Liga Campionilor

Pentru fanii fotbalului european

51k8h6LPNVL

Vezi pretul Emag

Rucsacul este fabricat din poliester, cântărește doar 1 kg și măsoară 34,5×44,5×23 cm. Căruciorul său este fix și are două roți întărite, rezistente la șocuri, plus două picioare suplimentare care îi permit să stea pe sine.

Are patru compartimente cu fermoar (2 mari și 2 mici) pentru a distribui conținutul într-un mod mai bun și două buzunare laterale cu plasă în care se pot depozita sticlele de apă. Conține un organizator intern, iar curelele de umăr sunt confecționate din material rezistent.

8. Cărucior Star Wars

Convertibil în rucsac

51TJ5uYRU8L

Vezi pretul Emag

Cu un design inovator Star Wars, acest rucsac de la Next Door are o capacitate de 29,57L și este fabricat din poliester și PVC. Cântărește 2,7 kg și măsoară 32x44x21 cm.

În partea din față există două compartimente cu fermoar, unul mare cu curele de fixare care împiedică deplasarea conținutului și unul mai mic, perfect pentru a transporta prânzul, iar în spate există un buzunar cu fermoar în care se păstrează curelele pentru a-l purta ca un rucsac troler.

Unul dintre cele mai bune lucruri la acest rucsac sunt cele 4 roți cu rotație multidirecțională, care îi permit să se deplaseze mai ușor. (Safta Rucsac Real Madrid

Design original al echipei spaniole

41w+4NehB1L

Vezi pretul Emag

Acest rucsac din poliester are 3 compartimente cu fermoar (2 mari și unul mai mic), măsoară 32x16x42 cm și cântărește 700gr.

Designul său în alb cu detalii negre are pe partea din față scutul Real Madrid și numele echipei scris pe toată geanta. Are doar 2 roți, dar cu un cărucior cu suport în partea din față, astfel încât să poată fi ținut în poziție verticală, acesta este, de asemenea, detașabil, astfel încât poate fi transportat confortabil pe spate. (Mojave Moon Backpack

Rezistent și stabil

51naTh5yqBL

Vezi pretul Emag

Acest rucsac are un design cu flori multicolore și are capacitatea potrivită pentru a transporta rechizitele școlare esențiale. Pentru o mai bună repartizare, are 4 compartimente cu fermoar: 2 mari și 2 mai mici și încă 2 pe laterale cu plasă. Plus un organizator intern.

Spătarul, curelele de umăr și căruciorul său cu două roți sunt fabricate din material întărit, rezistent la impact, și are două picioare integrate în partea din față pentru a-l menține în poziție verticală.

Acesta măsoară 34,5×44,5×23 cm și cântărește doar 1 kg.

11. Rucsac Movom

O mai bună organizare a conținutului

51PAll5Ua7L

Vezi pretul Emag

Acest rucsac Movom fabricat din poliester are o capacitate de 27,72L, dimensiuni de 33x42x20 cm și o greutate redusă de 1,7Kg.

Designul său inovator în negru are detalii de expresii comice în alb. În plus, pentru o mai bună distribuție, are patru compartimente: compartimentul principal, care este dublu, un compartiment lateral cu plasă pentru a depozita sticla de apă și un alt compartiment frontal, perfect pentru accesorii mici sau pentru prânz.

Căruciorul său cu două roți din silicon este detașabil și are un suport în partea din față pentru a putea sta în picioare. Dacă doriți să o purtați pe spate, bretelele sale de umăr sunt late și căptușite pentru o mai bună fixare.

12. Safta Rucsac FC Barcelona

Design original al echipei spaniole

41hPPriN3rL

Vezi pretul Emag

Acest rucsac din poliester are un compartiment dublu mare și unul mai mic, măsoară 33x15x43cm și cântărește 800g.

Designul său în albastru marin cu detalii roșii are pe partea din față scutul FC Barcelona și pe o parte sloganul 'FORҪA BARҪA'. Are doar 2 roți, dar cu un cărucior cu suport în partea din față, astfel încât poate fi ținut în poziție verticală, și este detașabil, astfel încât poate fi transportat confortabil pe spate. (Cărucior detașabil Star Wars

Pentru cei mici

41cjUzHjk9L

Vezi pretul Emag

Această geantă este recomandată pentru copii cu vârsta de peste 2 ani și poate fi folosită atât pe spate, cât și ca rucsac cu roți.

Are un design futurist și tehnologic, cu bretelele sale căptușite și reflectorizante, plus designul Star Wars din față. Se fixează pe suporturi metalice și are 3 buzunare cu fermoar.

Căruciorul este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la șocuri și rugină, iar roțile sale sunt protejate pentru siguranță. Poate fi pliat cu ușurință pentru a ocupa cât mai puțin spațiu posibil.

14. Rucsac cu roți E-volve

Dimensiunea potrivită pentru cabinele de avion

41LgdCM6GpL

Vezi pretul Emag

Acest rucsac negru cu detalii roșii și albe este perfect atât pentru școală, cât și pentru călătorii.

Măsoară 55x30x20 cm, cântărește 1,5 kg și are o capacitate de 25 l. În plus, are 2 compartimente frontale cu închidere cu fermoar și două mai mici pe laterale, perfecte pentru sticla de apă.

Poate fi transformat cu ușurință din rucsac în rucsac cu roți și are un buzunar în interior pentru a vă depozita laptopul.

Ce este un rucsac cu roți?

mochilas-con-ruedas-300x133

Rucsacurile sunt ustensile care există de mult timp pentru a ajuta la deplasarea obiectelor dintr-un loc în altul. Aceste rucsacuri sunt purtate pe spate și, deoarece acestea sunt de obicei destul de grele, inovațiile în domeniul designului au introdus roți, care au generat recent o acceptare considerabilă pe piața datorită nivelurilor de confort și capacității de organizare pe care le oferă.

În acest sens, una dintre cele mai populare versiuni este rucsacul pentru elevi cu roți spate. Acesta este motivul pentru care elevii de toate vârstele și de la toate nivelurile de educație sunt bineveniți să folosească astfel de rucsacuri în drumul lor zilnic spre sala de clasă. Acestea vor putea transporta nu numai calculatoare, dar și cărți și documente grele, deoarece funcționează ca o mică valiză de transport.

Avantajele folosirii unui rucsac cu rotile

Aici voi detalia câteva dintre beneficiile pe care le veți obține cu aceste rucsacuri la modă grozave.

Oferă un nivel ridicat de mobilitate

Aceste rucsacuri oferă mai multe avantaje față de gențile tradiționale și gențile de umăr, ceea ce le face ideale pentru școală, facultate și medii de călătorie.

Reducerea greutății/timpului de transport pentru utilizator

Versiunile întărite ajută la reducerea riscului de rănire asociat cu supraponderabilitatea spatelui, ajutând la menținerea unei poziții bune, ceea ce va duce la o sănătate mai bună în timp. De asemenea, acestea vă ajută să vă deplasați mai rapid atunci când călătoriți în aeroporturi, în sălile de școală etc.

Acestea mențin greutatea rucsacului și a conținutului său pe umerii și spatele tău

În timp, atunci când porți pe umeri un rucsac greu cu obiecte de la școală sau de călătorie, acesta poate provoca disconfort, cum ar fi dureri la nivelul omoplaților, gâtului, spatelui, spasme musculare, dureri în șolduri și chiar poate genera probleme fizice mai grave. Prin urmare, datorită utilizării rucsacurilor rulante, veți putea să ușurați mai bine greutatea, glisându-le confortabil pe sol.

Vă reduc stresul cotidian și vă mențin sănătatea

S-a estimat că mii de utilizatori vizitează în fiecare an camera de urgență pentru răni legate de rucsacuri. Această problemă este frecventă în lumea copiilor, deoarece aceștia se află încă într-o perioadă de creștere și dezvoltare, însă, din cauza utilizării rucsacurilor grele, adolescenții și adulții pot suferi, de asemenea, de probleme fizice, însoțite de pierderea echilibrului și a manevrabilității.

Cu toate acestea, trebuie să vă fie clar că nu toate modelele sunt periculoase, depinde de utilizare: postura corectă, ajustarea corectă a curelelor pe corp și designul ergonomic al piesei. Curelele de umăr sunt un bun exemplu în acest sens, la fel ca și versiunile cu rotile despre care v-am vorbit, care reduc la minimum frecvența cu care trebuie să ridicați și să purtați greutatea lor în mâini sau pe umeri.

Rucsac rulant vs. rucsac cu curea de umăr

Dacă doriți să aflați pe scurt despre performanțele dintre rucsacurile rulante și cele standard, aruncați o privire pe listele de mai jos.

Alegeți un rucsac cu roți dacă:

  • Trebuie să transportați obiecte grele pe distanțe lungi.
  • Aveți sau doriți să evitați posibile leziuni sau probleme medicale.
  • Doriți ce e mai bun din ambele lumi: curele de umăr și roți.

Alegeți un rucsac cu curele standard dacă:

  • Nu trebuie să cari nimic greu.
  • Vă doriți un rucsac cât mai ușor.
  • Vă deplasați pe un teren care nu este potrivit pentru roți.

Considerații dacă alegeți un rucsac ușor sau greu

cărucioarele sunt de diferite forme, dimensiuni și greutăți. Versiunile ușoare sunt ideale pentru o mobilitate ușoară și pot fi purtate confortabil pe umeri atunci când este necesar. Acestea sunt concepute pentru a transporta obiecte ușoare pe suprafețe nerezistente, dar pot fi limitate în ceea ce privește spațiul compartimentului și versatilitatea; cu toate acestea, ele pot face ca deplasarea dintr-un loc în altul să fie o experiență mai plăcută.

Pe de altă parte, rucsacurile grele sunt, în general, mai robuste și pot transporta un număr mai mare de obiecte. Acestea sunt mai bine concepute pentru călătorii zilnice decât cele utilizate pentru călătorii ocazionale. De asemenea, unele au avantajul de a oferi rezistență ridicată la intemperii, mai multe compartimente și spațiu de depozitare pentru cei care au nevoie de spațiu suplimentar, cum ar fi o plasă pentru sticla de apă, tablete, cărți, instrumente de măsură pliabile etc.

Îngrijirea ghiozdanului pe roți

Acestea fiind spuse, poate că vă întrebați acum cum să vă îngrijiți cel mai bine ghiozdanul. Având în vedere acest lucru, iată cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să o păstrați în stare perfectă.

Curățați-vă rucsacul în mod regulat

Aceste articole sunt confecționate din nailon de înaltă densitate 100% poliester, multe dintre ele incluzând un tratament impermeabil . Cu toate acestea, atunci când se murdăresc, își pierd ușor strălucirea. Făcându-vă geanta să pară plictisitoare și veche. De aceea, vă sfătuiesc să concepeți un program de curățare cu apă și săpun blând. În acest fel, va rămâne strălucitoare și va arăta ca nouă.

Utilizați sacul în mod corespunzător

Majoritatea sacilor sunt rezistenți. Cu toate acestea, roțile nu vor rezista dacă nu le folosiți în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Prin urmare, asigurați-vă că urmați instrucțiunile din manualul de utilizare. De asemenea, nu le suprasolicitați niciodată și, mai ales, fiți atenți la suprafețele neprietenoase pe care le glisați, deoarece acestea pot chiar deteriora capacul de montare.

Informează-te despre cele mai bune practici

Cu cât te documentezi mai mult, cu atât vei putea afla mai multe despre recomandările oferite de utilizatori și experți cu privire la acest rucsac de modă. Aceste comentarii vă vor oferi informații și sfaturi suplimentare pentru a învăța nu numai cum să alegeți cel mai bun articol, ci și cum să îl împachetați, pe ce suprafețe îl puteți rula, cum să îl curățați etc.

La ce ar trebui să vă uitați atunci când cumpărați un rucsac cu rotile?

Deoarece există o mare varietate de ghiozdane cu rotile disponibile pe piața școlară din zilele noastre, vă voi oferi câteva sfaturi care vă pot ajuta să acordați atenție diferitelor caracteristici pe care ar trebui să le căutați înainte de a proceda la cumpărarea acestora.

Material

Acest tip de echipament poate fi fabricat cu o varietate de materiale, cum ar fi pânza, nailon și amestecuri de poliester.

În acest sens, deoarece nimic nu va afecta durabilitatea lor mai mult decât calitatea acestor materiale, încercați să găsiți o geantă care are o țesătură strânsă, folosind fibre ușoare de nailon, susținută de țesături mai grele pe spate, pe margini și pe cusături, acolo unde aceste articole sunt supuse la cea mai mare uzură.

În ceea ce privește cadrele metalice, aluminiul va fi mult mai rezistent decât piesele din plastic. Un cadru robust este esențial, deoarece geanta va fi târâtă peste tot.

În ceea ce privește roțile, deoarece acestea vor suporta greutatea ghiozdanului școlar, ar trebui să le căutați pe cele cu un tren de rulare robust, cu rulmenți din poliuretan. Acest lucru va asigura o durată de viață mai lungă decât modelele construite cu role de plastic fabricate ieftin .

Mărime

Există o mare varietate de mărimi de rucsacuri destinate unor grupe de vârstă specifice. Acest lucru înseamnă că puteți găsi rucsacul cu roți perfect, indiferent dacă utilizatorul este un elev foarte tânăr la școala , sau un student universitar adult.

Versiunile mai mici au, de obicei, în jur de 16 inci, dar sunt destul de ușoare. Deși nu sunt foarte rezistente și nici nu pot transporta o încărcătură grea, sunt ideale pentru o fetiță foarte tânără care trebuie să transporte unele dintre jucăriile și lucrurile ei preferate.

Rucsacurile medii pot avea, de asemenea, o dimensiune de 16', dar vor fi puțin mai mari, mai grele și mai rezistente. Uneori sunt considerate genți de mesager și sunt perfecte pentru preadolescenții care trebuie să transporte cărți grele la și de la liceu.

În ceea ce privește rucsacurile cu roți mari , acestea vor avea o înălțime de peste 18' și sunt potrivite pentru studenți și navetiști. Acestea sunt mai durabile și mai rezistente, ceea ce le va permite să transporte manuale grele, dosare și laptopuri. Aceste modele vor avea, de asemenea, un cadru mai robust, un suport frontal și roți solide.

Calitatea și designul

Una dintre cele mai importante calități ale acestui echipament este calitatea sa. Nimeni nu își dorește un rucsac care se destramă într-un an sau ale cărui cusături se rup atunci când este încărcat cu cărți grele sau cu un laptop scump. Astfel, în timp ce calitatea are mult de-a face cu materialele folosite pentru fabricarea genții, ea implică și designul acesteia.

Când aceste piese sunt de calitate, veți avea compartimente multiple, cârlige de fixare, fermoare rezistente, buzunare, fante pentru pixuri, suporturi pentru laptop și buzunare laterale și frontale din plasă pentru notebook-uri și alte compartimente cu fermoare.

Greutate

După mărime, următorul lucru cel mai important de luat în considerare este greutatea sacului. Așa cum este, un rucsac cu roți va fi mai greu decât un rucsac tradițional doar pentru că are roți și un mâner. Așadar, trebuie să alegeți un echipament rezistent și durabil care să vă permită să vă transportați bunurile fără să vă împovăreze.

Regula generală este să alegeți un rucsac care să fie suficient de ușor pentru grupa de vârstă pentru care îl cumpărați, combinat bineînțeles cu aspecte descrise precum calitatea, materialul și mărimea.

Care sunt diferitele tipuri de mânere?

La fel ca și roțile, mânerele rucsacului sunt părțile care îl diferențiază de un rucsac standard. În acest sens, aruncați o privire la aceste caracteristici descrise mai jos

Mâner telescopic

Mânerele telescopice se găsesc pe majoritatea rucsacurilor rulante. Practic, acestea funcționează ca un telescop: un singur braț care se retrage în sine și are un mâner la capătul în care utilizatorul ține piesa, astfel încât sunt mai ușor de transportat, deoarece mâna se află în spatele lor în timp ce mergeți și rostogoliți rucsacul.

Mâner retractabil dublu

Mânerul retractabil dublu este cea mai bună opțiune. Seamănă cu mânerul unui bagaj standard cu roți pe care îl aveți de obicei la bordul unui avion. Acesta are două brațe care se unesc la capăt și care pot fi retrase sau prelungite pentru a regla extensia.