Gratar electric fara fum

mejor-barbacoa-de-carbón-sin-humo

Descoperirea acestui produs minunat a fost o binecuvântare. Este că grătarul de carne, pește, fripturi, cârnați, pui, legume și multe altele fără fum și păstrând gustul bogat al cărbunelui este pachetul complet pe care doar cel mai bun grătar cu cărbune fără fum poate să-l ofere.

Cu toate acestea, să ajungi la acel model perfect s-ar putea să nu fie atât de ușor pe cât ai spera, deoarece există unele care, din păcate, nu produc acea aromă bună de fum , la fel cum există altele care sunt oarecum periculoase, deoarece se încing prea tare și pot produce chiar flăcări periculoase dacă intră grăsime pe ele. Trebuie să cauți puțin.

 

Cele mai bune grătare cu cărbuni fără fum

Care este cel mai bun grătar cu cărbuni fără fum?

Pentru a vă salva de la fiasco-urile pe care mulți utilizatori le-au experimentat și pentru a nu fi nevoiți să treceți prin diferite modele de slabă calitate, am decis să fac o listă comparativă a celor mai bune grătare cu cărbune fără fum disponibile în prezent. În ea le veți găsi pe cele mai puțin costisitoare și cele mai eficiente, care sunt capabile să producă gustul bun al cărnurilor de carne fără să degaje fum și care sunt perfecte pentru vară și primăvară.

În plus, vă pot recomanda să alegeți întotdeauna modele care sunt ușor de iluminat, deoarece există unele care necesită ceva mai mult timp și, sincer, pot fi puțin plictisitoare; care sunt, de asemenea, accesibile și se încadrează în bugetul dvs. și cu un bun echilibru între capacitate și portabilitate.

Iată dintre cele mai bune grătare cu cărbuni fără fum:

1. LotusGrill G-RO-435 XL Smokeless Charcoal Barbecue

Are de toate

41K-g3YA9TL

Vezi pretul Emag

În ciuda faptului că este un model mare printre grătarele fără fum, este încă unul dintre acele grătare destul de portabile pe care le puteți lua în diferite locuri și întâlniri în aer liber. În plus, acest model se aprinde în doar 3 minute, poate fi folosit în exterior și în interior și are un regulator de temperatură infinită .

Dimensiunile sale bune îi conferă capacitatea de a hrăni până la 10 persoane și permite funcționarea între 40 și 90 de minute. În plus, este fabricat de LotusGrill, una dintre cele mai importante mărci de pe piața grătarelor cu cărbune fără fum.

2. Grătar cu cărbune fără fum Femor

Foarte comod și sigur

Uitați de utilizarea unui filtru de fum pentru grătar datorită acestui model fără fum din din oțel inoxidabil care are și un design foarte bun, deoarece materialele sale exterioare sunt tratate astfel încât să nu se supraîncălzească prea mult, ceea ce vă va feri de arsuri enervante din cauza frecării.

Se aprinde mult mai ușor și mai rapid decât grătarele pe gaz și este, de asemenea, perfect potrivit pentru interior sau exterior, balcoane, grădini, camping și aproape orice altă utilizare.

În afară de aceasta, are propriul regulator de putere și atât grătarul, cât și rezervorul intern de cărbune pot fi curățate fără nicio problemă.

3. Grătar cu cărbune fără fum Food Fun Grillerette Classic

Design excelent

51wz8k8iZwL

Vezi pretul Emag

Recomand acest grătar pentru mese mai mici cu prietenii și familia, deoarece nu este la fel de mare ca pentru petreceri în aer liber , grădină sau picnicuri cu 4 persoane sau chiar mai multe. Modelul include un grătar circular cu depozitul de cărbuni în mijloc. Poate fi utilizat cu cărbune de lemn , care generează mai puțin fum și păstrează foarte bine căldura brazilor.

De asemenea, are o tavă mare, perfectă pentru a găti legume și porumb, de exemplu. Iar dacă îl folosiți cu un ventilator, veți vedea cum cărbunii ard rapid pentru a prăji carnea într-un timp scurt, pe lângă faptul că menține un flux de aer bun .

4. Instagrill smokeless smokeless tabletop barbecue cu cărbune de masă de Classe Italy

Unul dintre cele mai versatile

Acesta ar putea fi instrumentul perfect pentru orice camping sau picnic , deoarece nu numai că produce carne delicioasă folosind cărbune sau antracit, dar poate servi și ca baterie portabilă datorită compatibilității cu cablul său USB. Se aprinde în doar 5 minute și este destul de sigur, deoarece grăsimile degajate de alimente nu cad direct pe cele de cărbuni incandescenți .

Nu va trebui să vă faceți prea multe griji nici cu privire la curățare, deoarece este lavabilă în mașina de spălat vase și, în cele din urmă, cântărește doar 4 kg, deci este destul de ușor de transportat. Una dintre cele mai bune valori pentru bani.

5. Grătar cu cărbune fără fum Kbabe

Capacitate mare

51ESSeGquYL

Vezi pretul Emag

Datorită diametrului său de 34 cm puteți găti destul de multă carne pentru întâlniri de familie sau de lucru. În ciuda capacității și a puterii sale bune, acesta are chiar și un consum de energie excelent. De fapt, veți avea nevoie doar de un pumn de cărbune la fiecare oră. În același timp, vine cu un ventilator încorporat cu 4 baterii AA, care vă permite să reglați căldura și temperaturile în orice moment pentru a obține suprafața de gătit carne, legume și alte alimente gătite la perfecție.

 

Ce sunt grătarele cu cărbune fără fum?

barbacoa-sin-humo

Dacă sunteți la fel de impresionați ca și mine că un astfel de produs ar putea exista, atunci este timpul să înțelegeți exact cum funcționează și ce reprezintă. Ideea este că știm deja că există grătarul electric care nu produce fum, așa că au ajuns să fie alegerea preferată de mulți oameni pentru a face grătar pe balconul sau pe terasa . Cu toate acestea, marele lor dezavantaj este că nu oferă gustul bogat al grătarelor tradiționale cu cărbuni, care produc mult fum.

Aici intervin grătarele cu cărbune fără fum. Acestea funcționează cu un coș care necesită doar o cantitate mică de cărbune de lemn, păstrează pereții răcoroși astfel încât să îl puteți muta și emite puțin fum atunci când aprindeți grătarul. În rest, nu scot fum și dau un gust bun.

Motive pentru a folosi grătare cu cărbune fără fum

Deși par evidente, există mai multe motive pentru care aceste grătare sunt atât de recomandate.

Prima și cea mai evidentă este că scăpați de fumul enervant care poate îngreuna respirația și care, de asemenea, impregnează totul în calea sa cu mirosul inconfundabil de de cărbuni. De fapt, medicii spun că expunerea prea îndelungată la fumul de cărbune poate fi cancerigenă.

Renunțând la vapori și la ulei, puteți frige carnea la grătar cu mai puține grăsimi și uleiuri dăunătoare pentru organism. În același timp, gătitul cărnii cu acest tip de căldură ajută la eliberarea grăsimii animale conținute de aceasta și la eliminarea ei într-un acumulator, care ar trebui să fie inclus dacă intenționați să cumpărați un grătar de bună calitate.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un grătar bun cu cărbune fără fum

41AYcMMd6aL

Grătarele cu cărbune fără fum folosesc energie electrică în timpul pornirii și opririi, pentru a menține cărbuni aprinși sau pentru a opri arderea acestora. Prin urmare, pentru a asigura un control perfect al temperaturii pentru toate cărnurile dumneavoastră, este important să analizați puterea maximă pe care o poate oferi aparatul. De asemenea, ar trebui să aibă un fel de buton sau comutator care să vă permită să preparați diferite alimente. Nu uitați că nu toate cărnurile se gătesc la fel.

În general, aceste grătare au tendința de a fi compacte și portabile, motive care le fac perfecte și ca grătare de interior. În ceea ce privește finisajul, căutați unul de înaltă calitate și rezistent la temperaturi ridicate, deoarece nu vă doriți un grătar care se uzează și se deteriorează foarte ușor.

Aici trebuie să vă gândiți dacă vreți să o luați la petreceri, să o mutați din grădină pe terasă, de exemplu, sau dacă vreți doar să o păstrați într-un singur loc. Ar trebui să știți, de asemenea, dacă veți găti pentru mai multe persoane, în cazul unor întâlniri cu prietenii, colegii sau familia, sau dacă doriți doar să faceți un mic grătar acasă, duminică după-amiaza.

Asamblarea unui grătar cu cărbune fără fum

Întrebări frecvente

Funcționează cu adevărat grătarele fără fum?

Acestea funcționează printr-o combinație de ventilatoare încorporate în grătare, care disipă fumul, iar cărbunii sunt menținuți de o rezistență electrică la baza lor. Pe de altă parte, este recomandată și utilizarea brichetelor de cărbune fără fum, în acest fel, puteți garanta o funcționare corectă.

Este necesar să se adauge apă în tăvile grătarelor fără fum?

Da, unele modele au nevoie de ea, deoarece tehnologia lor antifum are nevoie de apă pentru a evapora fumul, astfel încât grăsimile să nu-l mai genereze.

De ce produce fum grătarul meu fără fum?

Acest lucru se poate datora reziduurilor de alimente de pe grile sau din interiorul grătarului care, atunci când ard, generează fum. Asigurați-vă că grătarul este foarte curat înainte de fiecare utilizare, că folosiți brichete adecvate și că este în stare bună de funcționare.

Surse: