Grill de gratar

mejores-parrillas-para-barbacoa

Partea mea preferată din weekend-uri este să pot împărți mese delicioase cu familia mea, iar una dintre preferatele noastre sunt grătarele, unde pregătim hamburgeri, coaste și multe altele, așa că a fost necesar să achiziționez cel mai bun grătar pentru grătar, care este perfect pentru exterior și care nu va sfârși prin a fi deteriorat de elemente.

După ce am căutat un pic printre toate opțiunile de pe piață, am găsit câteva modele de grătare destul de interesante pe care le voi împărtăși cu tine într-o comparație pe care am realizat-o pentru a te ajuta să îl alegi pe cel mai bun.

Cele mai bune grătare pentru grătar

Care este cel mai bun grătar pentru grătar?

Fiind un fanatic al grătarului, am trecut prin diferite modele de calitate nu atât de bună care au ajuns să se strice după câteva utilizări, de atunci am învățat câteva lucruri care vă vor ajuta să îl alegeți pe cel mai bun.

Este important să vă uitați la materiale, unde oțelul inoxidabil este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece poate rezista cu ușurință la intemperii, cum ar fi ploaia sau soarele puternic de vară.

De asemenea, trebuie să țineți cont de spațiul de care dispuneți pentru noul grătar, deoarece acestea sunt disponibile în mai multe dimensiuni diferite, iar un grătar bun va rezista la temperaturile ridicate ale focului și vă va oferi o gătire uniformă .

Iată cele mai bune grătare de grătar:

1. Grătar Imex El Zorro

Grătar foarte rezistent din oțel inoxidabil

51dnj4Puc6L

Vezi pretul Emag

Dacă vrei să faci cele mai bune grătare acasă, trebuie să ai un grătar bun și cu siguranță vei adora acest model, deoarece este extrem de rezistent și îl poți folosi cu grătare cu cărbuni sau cu lemne sau cu lemne sau cu grătare cu lemne.

Are o dimensiune potrivită, astfel încât să puteți găti mai multe bucăți în același timp.

2. Grătar de grătar Sauvic

Cu cadru extensibil

51hXP0EzDWL

Vezi pretul Emag

Un grătar bun va avea un gust mai bun dacă este gătit pe un grătar de calitate care permite distribuirea uniformă a căldurii peste toate bucățile de carne, ceea ce este posibil cu această opțiune care este perfectă pentru prepararea cărnii la grătar.

Se potrivește oricărui grătar datorită cadrului său extensibil.

3. Grătar Campingaz 205704

Cu mâner dublu pentru o mai bună prindere

51C6nejnLzL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui grătar de terasă care să fie portabil în care să puteți face un grătar grozav, acest grătar marca Campigaz poate fi o opțiune excelentă pentru a cumpăra.

Are o grosime bună și are o dublă prindere, astfel încât să o poți manevra mai ușor.

4. Grătar ROMANTICIST XINGTAI-KW-A89

Mâner din lemn rezistent la căldură

51mmY3g2WEL

Vezi pretul Emag

În casa unui adevărat maestru al grătarului, nu poate lipsi o unealtă precum acest grătar, pe care puteți frige toate proteinele preferate.

Acest grătar de grătar vă permite să gătiți mâncarea în interiorul său și îl puteți întoarce cu ușurință datorită mânerului său ergonomic din lemn, iar prețul său este destul de accesibil.

5. Grătar de grătar Metaltex

50 x 50 centimetri

41ahE7taDnL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui grătar ieftin , de o calitate excelentă și care să vă permită să frigeți confortabil, aceasta va fi o opțiune ideală pentru a lua acasă.

Acesta este cel mai puțin scump de pe listă, poate fi folosit atât cu lemne, cât și cu cărbuni și are o încuietoare de siguranță care va face ca gătitul pe grătar să fie ușor și fără accidente.

Materiale pentru grătare de grătar

Aceste grătare pot fi realizate din diferite materiale ignifuge din care puteți alege, în funcție de ceea ce căutați și de nevoile dumneavoastră:

Oțel inoxidabil subțire:

Oțelul inoxidabil este cel mai frecvent utilizat la aceste tipuri de grătare, deoarece rezistă foarte bine la căldură, nu se deformează și oferă o gătire bună și uniformă a alimentelor.

Grilele subțiri sunt preferate pentru grătar , deoarece nu lasă urme pe alimente, deși, dacă preferați o bucată de carne marcată, puteți opta pentru un model cu grile mai groase.

Grătar acoperit cu smalț fin de porțelan:

Porțelanul este un material folosit pentru a acoperi diferite tipuri de metal destinate a fi folosite ca grătar, deoarece este mult mai ușor să îndepărtezi resturile de mâncare lipite de grile atunci când le cureți.

Grătare din fontă:

Grătarele din fontă sunt, de asemenea, o opțiune foarte utilizată, deoarece sunt cunoscute ca fiind antiaderente, dar trebuie să știți că acest tip de plită se încinge mult mai tare și tinde să ardă uleiurile din alimente, așa că trebuie să le curățați foarte bine atunci când terminați de folosit.

Oțel temperat:

Avantajele utilizării grătarelor din oțel temperat includ faptul că sunt mult mai ușoare și sunt perfecte pentru a lăsa urme de grătar pe carne. Cu toate acestea, ele sunt de obicei mai greu de curățat, așa că ar trebui să țineți cont de acest lucru înainte de a alege un grătar din acest material.

Teflon și suprafețe neaderente:

Acesta este tipul de grătar pe care îl veți găsi într-un grătar electric și, datorită suprafeței lor de teflon, împiedică lipirea alimentelor pe ele.

Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă când le curățați, deoarece spatulele metalice pot ajunge să le zgârie și să le deterioreze, precum și faptul că nu sunt la fel de rezistente la căldură, motiv pentru care sunt recomandate pentru a fi folosite doar pe un grătar electric.

Cum se curăță un grătar ruginit?

Orice plită și grătar de grătar care a fost folosit pentru o perioadă de timp și este expus la soare și ploaie poate rugini, mai ales dacă este fabricat dintr-un material care nu este rezistent la rugină.

La acestea se adaugă și resturile de mâncare care pot rămâne lipite de grătar , astfel că există modalități și metode de a le curăța și de a le face să arate ca noi, printre acestea se numără:

Oțet și sare:

Având în vedere că sunt instrumente pe care le folosești pentru gătit, curățarea lor cu ingrediente naturale precum oțetul și sarea nu este o idee rea, în plus, acesta este un amestec excelent care te va ajuta să scapi de toată murdăria.

Doar amestecați două cești de oțet la o ceașcă de sare, lăsați grătarul să se înmoaie și procedați la curățarea cu peria de grătar pentru rezultate excelente.

Ulei vegetal:

O plită bine unsă va împiedica lipirea alimentelor pe ea, așa că este indicat ca după fiecare utilizare să folosiți puțin ulei vegetal pentru a o curăța.

Produse comerciale de îndepărtare a ruginii:

Atunci când alegeți un aparat de îndepărtare a ruginei industriale, trebuie să vă asigurați că este potrivit pentru curățarea grătarelor, deoarece altele pot conține substanțe chimice foarte puternice care nu sunt recomandate pentru a fi folosite pe acestea, deoarece veți găti pe ele.

Bicarbonat de sodiu:

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru beneficiile sale de curățare, iar grătarele nu sunt lăsate deoparte, deoarece cu bicarbonat de sodiu și o perie moale puteți îndepărta o mulțime de rugină și murdărie, indiferent cât de mare este.

Metoda periei de sârmă:

Pentru grătarele cu multă rugină și reziduuri lipite de ele, cel mai bine este să folosiți o unealtă abrazivă, cum ar fi o perie de sârmă, care va fi suficient de puternică pentru a îndepărta cu ușurință toată această murdărie și va funcționa chiar și pe grătarele de pește , care au adesea reziduuri greu de curățat.

Șmirghel:

Șmirghelul este o altă unealtă abrazivă pe care o puteți folosi pentru a vă curăța grătarele, dar trebuie să o folosiți cu grijă, deoarece poate deteriora suprafața grătarelor.

Prevenirea apariției ruginii

Pentru a nu fi nevoit să petreceți ore întregi încercând să vă curățați grătarul și să îl mențineți fără rugină, puteți preveni apariția acesteia asigurându-vă că aveți o protecție bună pentru grătar, lubrifiindu-l cu ulei și curățându-l foarte bine după fiecare utilizare și inspectându-l în mod regulat pentru a elimina orice formare de rugină.

Urmând acești pași, puteți avea un grătar curat, care vă va servi pentru grătare mult mai lungi și delicioase.