Hdd extern

mejor-unidad-de-disco-optico-externa

Vechiul meu laptop avea un cititor de discuri încorporat, dar era un coșmar total, funcționa foarte încet și mașina se închidea din când în când.

De mai multe ori a repornit doar din cauza incapacității de a citi discuri zgâriate și i-a fost imposibil să recunoască anumite tipuri de fișiere, darămite filme în format video, mi-a fost greu să mă descurc cu toate prostiile astea!

Cu noul calculator pe care l-am cumpărat am decis să scap de probleme și am ales unul fără unitate. Este mai bine pentru mine să am unul portabil care se conectează doar atunci când îl folosesc și nu afectează aparatul în restul timpului.

Acum că am nevoie de ea, am decis să caut cea mai bună unitate externă de disc optic de pe piață.

Având unul dintre acestea la îndemână, îmi va facilita pur și simplu procesele de lucru și, căutându-l pe cel mai bun, voi putea să citesc și să scriu o varietate de fișiere și formate video.

Cele mai bune unități externe de disc optic

Care este cea mai bună unitate externă de disc optic?

Pentru a găsi o unitate de disc optic externă care să vă satisfacă nevoile, principalul lucru pe care trebuie să îl știți cu exactitate este care sunt aceste nevoi.

De-a lungul anilor, aceste dispozitive au devenit mai moderne și mai versatile, atât în ceea ce privește designul, cât și capacitățile, și există pur și simplu câte ceva pentru fiecare gust și nevoie.

Pentru a cumpăra unul, ar trebui să analizați cele mai importante caracteristici ale acestuia și să evaluați de care dintre acestea aveți nevoie pentru procesele dumneavoastră de lucru și de divertisment.

Dacă îl veți utiliza pentru redarea sau înregistrarea de suporturi video sau de date, poate fi necesară o unitate DVD și Blu-ray. Trebuie să acordați atenție și vitezei de înregistrare.

Dimensiunea unității, memoria de stocare și capacitatea de stocare intermediară sunt alte caracteristici la care trebuie să acordați atenție.

Suportul BDXL este, de asemenea, esențial dacă veți utiliza dispozitivul pentru stocarea unei cantități mari de date, fiind acceptate discuri de 100 și 128 GB, ceea ce vă va economisi mulți bani și timp.

Atunci când faceți selecția, o comparație între diferite modele de la diferiți producători poate face lumină și poate clarifica unele îndoieli.

Iată cele mai bune unități externe de discuri optice:

1. Pioneer bdr-xs06 Blu-ray 6 x Slim USB 3. 0

Puternic și eficient

31fUrb-RIgL

Vezi pretul Emag

Această unitate portabilă este unul dintre modelele Pioneer de ultimă generație, este dotată cu mecanism de încărcare soft slot și este de culoare argintie, fiind compatibilă cu mașinile Mac obișnuite și cu alte sisteme de operare.

Suportă mediile BDXL, Blu Ray, Digital Versatile Disc și CD, astfel încât, dacă utilizați aceste medii în timpul serviciului sau în timpul liber în fața calculatorului, le puteți înregistra și reda fără probleme cu această unitate.

Unitatea USB 3.0 este, de asemenea, un dispozitiv silențios, aceasta fiind una dintre cele mai remarcabile calități ale sale, deoarece puteți lucra cu zgomot redus, citind discuri, BD-ROM sau citind și scriind pe discuri BD-R cu un singur strat, dublu, triplu și chiar cvadruplu.

Are o capacitate de stocare mai mare și poate scrie pe discuri la o viteză mai mare decât alte dispozitive similare.

Redă fără probleme acele discuri cu zgârieturi și zgârieturi și, cel mai bine, nu aveți nevoie de un adaptor pentru a-l atașa.

2. Înregistrator extern de discuri Asus BW-12D1S-U

Rapid și sigur

41wRfJwltaL

Vezi pretul Emag

Fabricată din material negru rezistent, această unitate poate suporta BD-R, BD-ROM, CD-R, CD-ROM, DVD+R, DVD-RAM, printre altele, inclusiv medii video și fișiere 3D.

Este o unitate ușoară, cântărind doar 1,16 kilograme, ideală dacă o luați cu dvs. pe drum. Datorită dimensiunii sale, este, de asemenea, foarte portabil și îl puteți amplasa oriunde vă convine cel mai bine.

Folosește o interfață de viteză 3.0 și are o adâncime de 24,3 centimetri și este capabil să citească discuri la viteze cuprinse între 8X și 24X, în funcție de formatul pe care îl introduceți în fanta de citire.

Este o unitate compatibilă cu sistemul de operare Windows, fabricată din materiale robuste și foarte solide.

Cei care îl dețin subliniază viteza și securitatea acestuia ca fiind un avantaj care trebuie luat în considerare. Nu necesită descărcări de unități suplimentare pentru a funcționa în mod optim.

3. LG BE16NU50 Blu-Ray RW optical disc drive

Elegant și rezistent

41KAP+EXJpL

Vezi pretul Emag

Marca LG vă oferă acest model capabil să citească și să scrie fără probleme în formate precum Digital Versatile Disc, CD și BD, la viteze cuprinse între 48X și 16X.

Este, de asemenea, compatibil cu discurile Blu Ray la interfața 3.0. Funcționează cu o memorie tampon de 4 MB și este compatibilă pentru utilizarea pe desktop și notebook.

Este un produs ușor, cântărind puțin peste un kilogram și funcționează la o temperatură de funcționare cuprinsă între 5°C și 40°C.

Este fabricat într-o culoare argintie elegantă, iar designul său simplu este compatibil cu orice calculator din gama sa.

Cei care au cumpărat-o deja o consideră viteza ca fiind un mare avantaj. În special atunci când citiți fișiere de filme redate pe suporturi Digital Versatile Disc și Bly Ray, acestea din urmă necesită un software special.

Este accesibil și eficient.

4. VicTsing VTGEPC072AS-ESAE1

Capacitate de corecție a erorilor

Cu un design ușor și ultra-subțire, producătorul VicTising, oferă spre vânzare acest cititor potrivit atât pentru laptopuri, cât și pentru desktopuri.

Este un produs rezistent la zgârieturi, realizat cu tehnologie de ultimă generație care vă oferă performanță și calitate bună, îl puteți lua oriunde doriți și îl puteți depozita în locuri mici fără probleme. Este foarte portabil.

Funcționează cu interfața 3.0, dar este compatibilă și cu 2.0 și 1.0 cu o viteză de transmisie a datelor stabilă de 5 Gbps. Este eficient și ultra-rapid. Este de calitate profesională.

Funcționează fără probleme la citirea diverselor suporturi, inclusiv Blu Ray și CD, și este compatibil cu diverse sisteme de operare, inclusiv cu așa-numitul software liber, diferite versiuni ale sistemelor Apple și OS.

Potrivite atât pentru computere desktop, cât și pentru notebook-uri. Are o garanție de 12 luni și 45 de zile pentru a-l încerca dacă vă place, altfel vă veți primi banii înapoi.

5. Lite-On eBAU108 DVD Super Multi DL

Simplu și silențios

41v5Zhl-dYL

Vezi pretul Emag

Modelul de cititor optic de la producătorul LiteOn este cel mai ieftin din selecția pe care am făcut-o pentru dumneavoastră, funcționează cu interfață USB 2.0 și este potrivit atât pentru laptopuri, cât și pentru PC-uri.

Funcționează cu compatibilitate pentru diferite sisteme de operare, inclusiv Apple și așa-numitul software gratuit care, de asemenea, funcționează perfect, deci dacă computerul dvs. este unul dintre acestea, acesta este dispozitivul potrivit pentru dvs.

Funcționează cu o viteză de scriere pentru CD de 48X și 8X pentru DVD + R, este un aparat ușor, mic, foarte portabil, este realizat din materiale solide și rezistente, foarte adecvate la ceea ce ne-a obișnuit acest producător.

Este o unitate de dimensiuni reduse, ușoară, portabilă, ușor de depozitat și pe care o puteți lua peste tot. Funcționează cu conexiune USB, nu are ieșire hdmi.

Cei care îl au îi laudă viteza, nivelul redus de zgomot și performanța.