Hranitor automat pentru caini si pisici

Mejor-comedero-automático

Bailey, iubitul meu retriever, nu este un animal de companie ușor de , este un drăguț, dar urăște să fie singur și Mejor-comedero-automático

luna aceasta a trebuit să fac ture duble la serviciu, așa că dacă nu mă ascultă nu mănâncă. Ca să nu se îmbolnăvească am nevoie de cea mai bună hrănitoare automată pentru animale de companie.

Hrănitoarele automate pentru câini, pisici și alte animale de companie au devenit la modă pentru a avea grijă de micul animal în această societate în care o muncă atât de solicitantă ne poate face să ne neglijăm cel mai bun prieten.

Unele vă ajută animalele să se hrănească corect și sunt atât de moderne încât sunt chiar controlate de calculator.

Sunt ideale dacă veți fi plecat de acasă pentru câteva zile sau dacă, fiind la oraș, sunteți interesat să vă ocupați de obiceiurile alimentare ale animalului dumneavoastră de companie.

Dacă v-ați hotărât deja să cumpărați, cel mai bine este să alegeți unul care este de bună calitate, care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie și care este mai puțin scump.

 

Cele mai bune hrănitoare automate pentru animale de companie

Care este cea mai bună hrănitoare automată pentru animale de companie?

Un bun distribuitor de hrană ar trebui să aibă o serie de caracteristici care să răspundă nevoilor dumneavoastră și ale animalului de companie în cauză.

În primul rând, trebuie să verificați ce se oferă. Opinia clienților, reputația produsului, marca , prețul și, după o comparativă, faceți o selecție în funcție de cerințele dumneavoastră.

De asemenea, este necesar să verificați obiceiurile animalului, dacă mănâncă crochete uscate sau hrană umedă, deoarece nu toate sunt făcute pentru anumite tipuri de hrană, așa că trebuie să țineți cont de acest lucru atunci când căutați distribuitorul .

Dacă selectați unul care are și un dozator de apă, puteți alege între unul care are un recipient cu o capacitate de 250 ml sau de până la 500 ml de lichid.

Pentru a vă face o idee despre ceea ce aveți nevoie în casa dumneavoastră, este bine să aruncați o privire la această listă pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră.

Iată dintre cele mai bune hrănitoare automate pentru animale de companie:

1. HoneyGuaridan A26 Alimentator electronic automat pentru câini și pisici

Programabil pentru șase mese

31UUwau-SpS

Vezi pretul Emag

Fabricat pentru a funcționa cu un consum redus de energie, acest alimentator este potrivit pentru câini și pisici și îl puteți programa pentru până la 6 mese pe zi.

Are o funcție de înregistrare vocală și un difuzor încorporat care vă va permite să lăsați un mesaj de 12 secunde care vă va avertiza animalul de companie să vină să mănânce la momentul potrivit.

Vine cu ceas digital și indicator de funcție și este potrivit pentru alimente uscate și semiumede.

2. TOPHGDIY Hrană automată pentru animale de companie cu bol

Acceptă hrană uscată și umedă

31Pc9zrkTgL

Vezi pretul Emag

Pentru a vă organiza și pentru a vă menține animalele de companie cu obiceiuri alimentare corecte, acest distribuitor de hrană programabil vă poate fi de mare ajutor.

Este potrivit pentru toate tipurile de animale de companie de talie mică și medie și conține cinci porții de hrană atât umedă, cât și uscată, în boluri separate.

Vine cu opțiunea de înregistrare vocală de 10 secunde pentru a chema animalul de companie la ora de hrănire. Utilizează două surse de alimentare: adaptor și baterii.

3. 220v Alimentator automat pentru câini de talie mare Producan

Pentru animale de companie de talie mare

41Vtq34Cs6L

Vezi pretul Emag

Fabricat din oțel galvanizat robust, acest buncăr digital este conceput pentru a hrăni câinii de talie mare și este capabil să rețină până la 15 kilograme de hrană uscată.

Funcționează la 220 de volți și este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să programați cantitatea de hrană pe care o consumă câinele și nu numai că îl veți avea bine hrănit, dar cu această tehnică veți evita supraalimentarea animalului dumneavoastră de companie.

Este ideal pentru a pleca în vacanță liniștit.

4. Hommini Automatic Feeder cu funcție video și vocală

Include dozator de apă

Echipat cu un dozator de apă, acesta este cel mai modern alimentator automat pe care îl veți găsi pe piața . Este potrivit pentru pisici și câini și poate fi programat cu până la patru alarme zilnice.

Unul dintre punctele forte ale acestor hrănitori este faptul că sunt controlate prin smartphone și, de asemenea, vine cu o cameră inclusă care vă va permite să înregistrați mesaje de 10 secunde, să interacționați cu animalul de companie și chiar să faceți fotografii pentru a le încărca pe rețele.

5. Amzdeal LCD Food Dispenser

Versatil și ușor de programat

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la hrănirea animalului dvs. de companie atunci când sunteți plecat, acest alimentator pentru câini (și alte animale de companie) vine cu ecran LCD și oferă trei doze zilnice și poate hrăni un animal mic timp de 4 până la 6 zile.

Este un dispozitiv de înaltă performanță care vă oferă posibilitatea de a înregistra mesaje vocale și muzică care sunt activate pentru a chema animalul de companie la masă. Este accesibil și utilizează bateria.

 

Ce este un alimentator inteligent pentru animale de companie?

Este un aparat conceput astfel încât să puteți programa și gestiona orele de hrănire a animalului dvs. de companie, precum și porțiile de hrană de care are nevoie. Au chiar și o cameră de luat vederi, astfel încât să puteți monitoriza ce face animalul dvs. de companie în timp ce sunteți plecat de acasă. Avantajul acestor aparate este că vă puteți hrăni animalul de companie în timpul zilei, chiar dacă nu sunteți acasă în fiecare zi. Aceste hrănitoare inteligente sunt controlate de un computer sau prin intermediul telefoanelor inteligente.

De ce aveți nevoie de un alimentator?

A avea un animal de companie este o responsabilitate. Dacă vă numărați printre cei care au un câine sau o pisică, sau ambele, acasă, știți că a avea un animal de companie nu înseamnă doar să faci zgomot în casă sau să îl faci să arate drăguț, ci este o ființă vie care are nevoie de îngrijire, hrană și protecție.

În contextul lumii moderne și al orelor lungi de lucru la birou, animalele de companie își petrec adesea majoritatea timpului singure acasă, așa că un hrănitor inteligent pentru animale de companie va fi de mare ajutor dacă aveți ore lungi de lucru sau dacă trebuie să plecați câteva zile la serviciu sau în acele sărbători în care animalele de companie nu sunt permise.

Ce tipuri de alimentatoare automate există?

Pe piață veți găsi orice număr de hrănitoare automate pentru animale de companie, pentru că depinde de tipul de animal de companie pe care îl aveți acasă, există unele pentru pisici, câini și alte varietăți de animale, însă, aceasta nu este singura distincție pe care o veți vedea în tipurile de hrănitoare, ci mai sunt și altele, cele menționate mai jos fiind poate cele mai populare:

Hrănitori gravitaționali:

După cum sugerează și numele, acest tip de hrănitor alimentează cu hrană bolul animalului dumneavoastră de companie prin acțiunea gravitației, adică umple bolul de fiecare dată când acesta este gol. Acesta constă dintr-un buncăr de depozitare atașat la un vas cu care acționează ca un distribuitor.

Dintre toate hrănitoarele, acestea sunt cele mai puțin sofisticate și se umplu automat, prin gravitație, de fiecare dată când câinele sau pisica dvs. golește bolul. Tapa eliberează o cantitate de hrană echivalentă cu cea care încape în farfurie; când farfuria este plină, tapa încetează pur și simplu să mai distribuie hrană și, pe măsură ce se golește, gravitația însăși plasează mai multă hrană în farfurie.

Avantajele hrănitoarelor gravitaționale:

Cel mai mare avantaj este că nu trebuie să fiți un expert pentru a opera această hrănitoare, este un mecanism simplu, iar animalul dvs. de companie nu va rămâne niciodată fără hrană.

Hrană electronică pentru animale de companie:

Acestea sunt ceva mai moderne și mai specializate, cu ele animalul dumneavoastră de companie mănâncă în funcție de orele de hrănire și de porțiile de hrană măsurate și programate în prealabil, ceea ce programați va fi exact ceea ce animalul de companie va mânca în cantitățile pe care le-ați stabilit anterior.

Avantajele aparatelor electronice de hrănire a animalelor de companie:

Marele său punct forte este că va fi foarte util dacă aveți nevoie ca animalul dvs. de companie să urmeze un plan de hrănire strict, cu ore și cantități exacte. Este ideală dacă animalul dumneavoastră de companie are o stare de sănătate precară, poate suferă de hipoglicemie, diabet sau pancreatită, deoarece vă va ajuta să îi dați exact hrana de care are nevoie în timpul necesar, fără ca dumneavoastră să fiți neapărat acasă, și este, de asemenea, cea mai potrivită dacă aveți animale de companie cu probleme de obezitate.

Cum se alege un hrănitor automat pentru pisici

Hrănitorile se aleg în funcție de animalul de companie pe care îl aveți acasă. Evident, un hrănitor pentru pisici nu va fi același cu unul pentru câini, deoarece fiecare animal are obiceiuri și comportamente alimentare diferite și mănâncă porții diferite.

De fapt, dacă aveți o pisică, este mai ușor să cumpărați un hrănitor pentru pisici decât să încercați să potriviți pisica cu hrănitorul. Cu toate acestea, atunci când cumpărați, este întotdeauna util să luați în considerare următoarele aspecte:

Dimensiunile porțiilor:

Și aici trebuie să analizați obiceiurile alimentare ale animalului de companie. Există pisici care mănâncă porții mici de mai multe ori pe zi, iar altele care termină un bol mare de crochete dintr-o dată, așa că alegeți în consecință. Dacă pisica dvs. mănâncă toată ziua, un alimentator care oferă cantități mici de mai multe ori pe zi ar fi o alegere bună.

Numărul de hrăniri pe zi:

În funcție de obiceiurile pisicii dvs., cel mai bine și cel mai sensibil este să selectați un alimentator care vă permite să programați un anumit număr de porții de hrană pe zi care sunt adecvate pentru hrănirea animalului dvs. de companie.

Tipul de hrană:

În general, hrănitoarele sunt dispozitive concepute pentru a distribui hrană uscată, adică hrană procesată pentru pisici. Veți face mizerie dacă puneți hrană umedă în aceste dozatoare, așa că, dacă animalul dumneavoastră de companie are nevoie de hrană umedă, cel mai bine este să căutați un alimentator care este potrivit pentru acest tip de hrană.

Dimensiunea distribuitorului de hrană:

În general, hrana pentru pisici este mai mică decât cea pentru câini, de exemplu, dar nu toate distribuitoarele sunt dimensionate pentru a distribui hrană de o anumită mărime, așa că înainte de a cumpăra trebuie să vă asigurați că dispozitivul nu se înfundă cu crochetele pe care le serviți animalului dumneavoastră de companie.

Durabilitatea alimentatorului automat pentru pisici:

Deși aceste dispozitive sunt destul de automatizate, nu puteți uita că sunt mașini și că, în plus, au de-a face cu o pisică înfometată, așa că, dacă au un buncăr transparent și mâncarea este vizibilă, iar pisica dvs. este deosebit de isteață, trebuie să fiți sigur că nu va înceta să încerce să atingă și să manipuleze dispozitivul până când nu va vedea toată mâncarea dispărând. S-a întâmplat de mai multe ori decât îți poți imagina, așa că, dacă pisica ta este una dintre acestea, cel mai bine este să îți iei un hrănitor care să reziste la comportamentul nebunesc al animalului tău de companie.

 

Cum se alege un hrănitor automat pentru câini

Și câinii au propriile particularități, iar atunci când alegeți un hrănitor pentru ei trebuie să țineți cont de fiecare dintre aceste caracteristici, astfel încât să îl alegeți pe cel mai potrivit. Când vine vorba de câini, în momentul achiziției, ar fi bine să aruncați o privire asupra acestor aspecte care vă vor ușura cu siguranță achiziția și vă vor ajuta să luați decizia corectă.

  • Tipul de hrană: Atunci când faceți selecția, este esențial să țineți cont de obiceiurile câinelui dumneavoastră. Dacă îl creșteți cu hrană uscată, atunci un distribuitor de crochete pentru câini este cel mai potrivit, dar dacă câinele dumneavoastră mănâncă hrană umedă, va trebui să vă asigurați că alimentatorul pe care îl alegeți va funcționa bine cu acest tip de hrană. Există, bineînțeles, hrănitoare care stochează hrana umedă, însă acestea necesită pungi de gheață pentru a menține mâncarea la rece și pentru a preveni deteriorarea rapidă a acesteia și, deși reprezintă o opțiune, nu sunt cele mai potrivite pentru distribuirea prelungită de hrană. Dacă stilul de viață nu vă permite să fiți acasă pentru a vă hrăni direct animalul de companie, ar putea fi ideal să creați un obicei de hrană uscată pentru animalul dvs. de companie, astfel încât să fiți liniștit și animalul dvs. de companie să fie mulțumit.
  • Vino și ia-o: chiar dacă leșină de foame, există câini dresați care nu vor veni după mâncare decât dacă își aud stăpânul strigându-i sau dacă aud sunetul mâncării căzând în castron. Alții merg chiar și atunci când sunt încurajați cu cuvinte afectuoase, așa că, în astfel de cazuri, este indicat să achiziționați un alimentator care vă permite să înregistrați aceste comenzi vocale care vor fi activate la ore programate pentru a turna mâncare în alimentator.
  • Mărimea cățelului: Acest aspect este esențial atunci când se alege un hrănitor. Dacă câinele dvs. este aproape de mărimea dvs. atunci când stă în două picioare, atunci o hrănitoare robustă este cea mai bună soluție, altfel, mai devreme sau mai târziu, o veți găsi împrăștiată prin casă pentru că 'cățelul' dvs. a vrut o recompensă în plus. În cazul câinilor de talie mare, cea mai acceptabilă opțiune este o hrănitoare robustă, cu o înălțime rezonabilă, astfel încât câinele să nu poată ajunge ușor la ea. Câinii de talie mică se vor potrivi cu aproape orice hrănitor, dar dacă sunt obraznici asigurați-vă că înălțimea distribuitorului nu va fi atinsă atât de ușor.
  • Niveluri: Una dintre principalele recomandări din partea medicului veterinar atunci când alegi un alimentator este ca acesta să aibă un nivel de înălțime potrivit pentru o hrănire confortabilă pentru câinele tău, ideea este ca micul animal să profite de cea mai mare parte din ceea ce se află în bol și să mănânce confortabil, astfel că dozatorul nu trebuie să fie prea jos, deoarece, în timp ce mestecă, câinii au tendința de a ridica capul, așa că ar fi bine să ai un alimentator care să nu îi facă să se simtă inconfortabil sau să îi rănească, de asemenea, cu un bol ridicat, ridicările de cap vor fi mai puține pentru că nu va fi nevoie de asta. Un castron cu un anumit grad de înălțime va facilita mâncatul câinelui și va duce la o uzură mai mică a podelelor, acumulând murdărie și bacterii care pot afecta sănătatea animalului de companie.
  • Provocări legate de asamblarea unei hrănitoare automate pentru câini: Dacă nu sunteți deosebit de priceput la asamblarea și montarea acestor lucruri, cel mai bine este să vă uitați la acest detaliu înainte de a-l lua acasă. De exemplu, unele nu au boluri detașabile, astfel încât curățarea lor este mai complicată, altele au baterii și chiar necesită montarea unor șuruburi de fiecare dată când este nevoie să se schimbe bateria. Ideal este să analizați toate aspectele legate de întreținere și să evaluați dacă merită sau nu să cumpărați un aparat care nu vă va oferi facilități. În cele din urmă, ar trebui să o alegeți pe cea mai potrivită pentru animalul dumneavoastră de companie și pe cea care este cea mai comodă pentru dumneavoastră de asamblat, montat și întreținut.