Hranitor pentru caini

mejores-comederos-para-perro

Resturi de mâncare peste tot, răsturnare neașteptată, apă în jurul bolului sunt câteva dintre problemele pe care le-am avut cu Laika mea. Până când sora mea, care este medic veterinar, m-a vizitat și m-a făcut să înțeleg că făceam totul greșit.

Dacă vi se întâmplă același lucru, este posibil ca, la fel ca mine, să fi ales un model fără antiderapant sau prea mic pentru mărimea botului câinelui dvs. și așa mai departe. Dacă sunteți gata să faceți o schimbare completă, este timpul să aruncați o privire la această comparație pentru a găsi cel mai bun castron pentru câinele dumneavoastră.

 

Cele mai bune jgheaburi pentru câini

Care este cel mai bun castron pentru câini?

Există boluri montate pe perete, cele personalizabile care vin cu numele animalului dumneavoastră de companie, cu un sistem anti furnici, noul bol nou și multe altele. În fața unei varietăți atât de mari, credeți că este la fel de ușor să spuneți că un singur model este cel mai bun?

Și apoi mai este diversitatea gusturilor și a situațiilor. Răsfoind aceste variabile, am întâlnit cinci modele foarte diferite, dar care îndeplinesc toate standardele de calitate de care aveți nevoie dumneavoastră și câinii dumneavoastră. Fie că vrei să-l pui în colțul bucătăriei tale sau în fața unei căsuțe de câine, cu siguranță vei găsi imediat bolul ideal. Și cel mai bun lucru? Fără să vă afecteze portofelul. Așa că dă-i drumul!

Iată cele mai bune boluri de hrană pentru câini:

1. Bolul de hrană pentru câini Milk Cow Petkit

Ideal

31y4tjymeNL

Vezi pretul Emag

Cântarul integrat care cântărește cu precizie îți va permite să îi oferi câinelui tău o dietă echilibrată. În plus, cu ajutorul aplicației brandului veți putea vedea pe telefonul mobil cantitatea zilnică recomandată. Este fabricat cu Bioclean ACT, care este complet antibacterian, astfel încât puteți evita diareea. Ideal pentru câini și pentru pisici deopotrivă. Potrivit pentru orice tip de alimente și poate fi spălat cu apă, iar componentele sale electronice sunt impermeabile.

2. Alimentator pentru animale de companie Super Design

Se poate spăla în mașina de spălat vase

416daiijmmL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru animale de companie , cum ar fi câini și pisici, chiar dacă serviți mâncare pentru câini vagabonzi datorită rezistenței sale și dimensiunii sale standard. Este disponibil în diferite culori. Este foarte recomandat , deoarece este două în unul. Prin îndepărtarea bolului din oțel inoxidabil, veți avea un bol dublu pentru mâncare și apă, folosind suportul ca un bol suplimentar. Este antiderapant!

3, HOU006 Boluri pentru câini InnoGear

Totul într-un singur loc

41vYq-N-csL

Vezi pretul Emag

Acesta este un bol dublu, deoarece are și un bol pentru băut. Ambele sunt fabricate din oțel inoxidabil, dar vin cu o tavă de silicon negru în formă de os mic, ceea ce îl face total sigur și antiînclinat. Acest model are o capacitate de 700 ml per bol, dar este disponibilă și o dimensiune mai mică. Ambele boluri sunt detașabile și se pot spăla în mașina de spălat vase, dar se pot spăla și manual, dacă se dorește.

4. Happilax castron portabil pentru apă și mâncare

Gata de plecare!

41vM-Mv3dlS

Vezi pretul Emag

Dacă tovarășul tău cu patru picioare este și partenerul tău de aventură, nu poți rata această minune. Se hrănesc și beau silicon . Ambele sunt de culoare albastră și au dimensiuni foarte practice, dar ceea ce le face cele mai convenabile este faptul că sunt pliabile, ușor de curățat și, de asemenea, vin cu propria lor geantă de transport . Ideal pentru exterior.

5. Castron verde sănătos Mier Pet

Evită balonarea

410UXfuhEKL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți un câine lacom acasă, vă recomand să optați pentru acest castron pentru câini anti-voracitate care îl va ajuta să încetinească datorită sistemului său anti-înghițire, reducând astfel orice pericol în timpul mesei. Îl puteți găsi în albastru, verde și roz, toate foarte sigure, deoarece sunt fabricate din plastic și nu conțin ABS. Este ideal atât pentru hrana uscată, cât și pentru cea umedă.

 

Care sunt tipurile populare de boluri pentru câini?

Cel mai bine este să vă familiarizați cu ceea ce este disponibil pe piața pentru a face o alegere inteligentă.

Boluri ieftine

Dacă durabilitatea nu este o problemă, dar bugetul este, puteți merge direct la această secțiune a bolurilor ieftine . Acestea sunt de obicei din plastic, ușoare și sunt disponibile într-o varietate de forme, adâncimi și dimensiuni. Cel mai bine se spală în mașina de spălat vase.

Ceramică

Acestea sunt mai robuste, astfel încât pot suporta mai multe manipulări din partea utilizatorului. Sunt ușor de curățat, iar unele pot merge chiar și în mașina de spălat vase. Aveți grijă la așchii sau crăpături, deoarece în aceste zone se pot depune bacterii și este posibil ca o curățare regulată să nu fie suficientă pentru a le elimina.

Oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este o combinație de durabilitate, bună calitate și curățare ușoară. Designul lor poate fi simplu și se caracterizează, de asemenea, prin faptul că sunt accesibile, chiar și pentru dimensiuni mai mari.

Aceasta poate fi o investiție bună în cazurile în care nu știți dacă veți ajunge la timp pentru a vă hrăni prietenul cu blană. În general, un alimentator automat pentru câini este format din bolul propriu-zis și dintr-un compartiment de depozitare pentru mai multă hrană. Unele au un design simplu, bazat pe gravitație, iar altele au opțiuni programabile care vă permit să controlați timpul și cantitatea, acestea sunt adesea livrate cu un temporizator și chiar cu un dozator.

Boluri cu alimentare lentă

Aceasta este pentru acei pofticioși care inhalează mâncarea în câteva secunde. Dacă mâncați prea repede, veți înghiți aer în timp ce mâncați, ceea ce vă expune la riscul de balonare, o afecțiune periculoasă și uneori fatală. Acestea sunt fabricate din plastic sau ceramică și sunt disponibile într-o varietate de stiluri. Acestea sunt împărțite în diferite secțiuni sau au obstacole proeminente care aduc mâncarea mai aproape de bol atunci când câinele mănâncă.

Boluri înălțate

Reduc cantitatea de aer pe care câinele o înghite în timp ce mănâncă și constau, de obicei, într-un fel de suport care ține bolul departe de podea. Aceste suporturi sunt disponibile într-o varietate de înălțimi.

Portabil

De obicei, acestea sunt fabricate din poliester cu o căptușeală din nailon sau plastic pentru o curățare și igienizare ușoară. De obicei, acestea pot fi pliate sau rulate pentru a fi ușor de depozitat și de transportat. Nu numai că sunt ideale pentru călătorii, dar tind să fie și destul de mai puțin costisitoare și durabile.

Cum să alegeți un castron pentru câini?

Acum că știm ce este disponibil, cum știm ce este potrivit pentru noi? Ei bine, cheia stă în detalii și nu toți cumpărătorii par să știe asta, așa că este momentul ca împreună să trecem în revistă acele detalii la care trebuie să te uiți la modelul pe care ești tentat să cumperi, dar și la câinele tău și la spațiul sau împrejurarea în care îl vei folosi.

Mărimea câinelui

Cu cât câinele este mai mare, cu atât mai adânc trebuie să fie bolul, deoarece au tendința de a avea trăsături lungi și dacă este prea mic, botul lor va avea dificultăți în a mânca.

Ați luat în considerare tăvițele înălțate?

înălțat nu este ideal doar pentru cei pofticioși, pentru că îi ajută să nu mai aspire atât de mult aer atunci când mănâncă, dar este ideal și pentru cei care au probleme cu articulațiile. Vor avea bolurile de mâncare și apă la nivelul lor!

Baze din cauciuc

Ceea ce aveți nevoie pentru a evita mizeria, împiedicând în același timp ca bolul să se miște în timp ce câinele mănâncă. Acestea sunt anti-alunecare și antiderapant. Nu numai că veți dori să le aveți pe bolul de mâncare, dar vă veți dori și un bol pentru câini anti-înclinare după ce îl veți încerca pentru prima dată.

Boluri pliabile

Mai portabile, ușor de transportat, ușor de curățat și ușor de utilizat. Ideal pentru camping, drumeții lungi sau călătorii cu mașina. Cel mai tare este că economisesc mult spațiu și sunt ușoare pentru rucsacul dumneavoastră.

Despre întreținerea bolurilor de apă și hrană pentru câini

Așa cum nu toate bolurile sunt la fel, nici acestea nu sunt tratate la fel. Ceea ce este cert este că toate, în egală măsură, necesită o curățare continuă și atentă, astfel încât să nu afecteze sănătatea credinciosului tău companion și pentru ca acestea să fie întreținute în timp și să dureze mult mai mult decât crezi. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta cu siguranță să evitați bolile și diareea pentru prietenul dvs. blănos, dar și să vă optimizați timpul.

Spălarea manuală

Nu numai că este cel mai frecvent mod de a face acest lucru, dar vă permite și să controlați singuri curățarea. Cel mai bine este să folosiți un detergent blând, netoxic, verificați întotdeauna eticheta. Puteți, de asemenea, să alegeți produse organice sau să o faceți singuri cu puțin bicarbonat de sodiu, apă caldă și sare. Cel mai bine este să o faceți de la chiuveta din baie, de la chiuveta din bucătărie sau din curte cu un furtun. Trebuie să frecați foarte bine și să folosiți multă apă pentru a elimina toate reziduurile de detergent. În cele din urmă, folosiți o cârpă uscată sau un prosop de hârtie pentru a le usca.

Cu mașină de spălat vase

Majoritatea sunt lavabile în mașina de spălat vase , ceea ce necesită mult mai puțin timp și efort, iar mașina va folosi apă caldă pentru a distruge bacteriile. Cel mai bine este să o spălați separat de lucrurile pe care le folosiți dumneavoastră sau familia dumneavoastră. Unele mașini de spălat vase au o setare care vă permite să dezinfectați, folosiți-o.

Frecvență

În mod ideal, în fiecare zi. Atunci când îi dați câinelui dumneavoastră hrană umedă, sau o combinație de hrană umedă și uscată sau crudă, atunci aceasta trebuie spălată după fiecare masă. Dacă mai mulți câini folosesc bolul de apă în același timp, acesta trebuie curățat de mai multe ori pe zi.

Zona înconjurătoare contează

Spațiul în care sunt amplasate bolurile și zona înconjurătoare trebuie, de asemenea, să fie menținute curate, deoarece saliva, mâncarea etc. pot cădea în bol. Un plan bun este să așezați bolurile pe un covoraș. Este mai ușor să curățați covorașul decât să curățați întreaga podea. Unele modele sunt prevăzute cu un covoraș integrat .

Curățarea bolurilor din plastic și ceramică

Ambele se curăță în același mod. Primul lucru este să verificați dacă sunt sau nu lavabile în mașina de spălat vase. În cazul în care nu sunt, optează pentru apă caldă și toate detaliile pe care ți le-am dat în rândurile anterioare, va fi cel mai bun lucru de făcut.

Curățarea bolurilor din oțel inoxidabil

Acestea sunt mai igienice decât altele, dar pot rugini sau păta cu ușurință dacă nu sunt îngrijite corespunzător. De dragul sănătății câinelui dumneavoastră, nu trebuie să folosiți nimic prea tare pentru a freca bolurile, deoarece acest lucru poate zgâria suprafața. Un burete sau un prosop moale este suficient. Înainte de spălare, merită să le înmuiați într-un amestec de oțet și apă caldă.

Ce alte considerente sunt importante de luat în considerare?

În urmă cu câteva rânduri am luat în considerare câțiva factori importanți și decisivi atunci când am făcut această alegere, totuși, mai sunt lucruri de care putem ține cont atunci când facem o achiziție atât de importantă ca aceasta și anume că, dacă ne oprim o secundă și ne gândim bine, vorbim despre un recipient care va fi în contact direct cu respirația câinelui dumneavoastră.

Boluri separate pentru mâncare și apă

În primul rând, același bol pentru două lucruri diferite, cum ar fi hrana și apa, poate fi destul de complicat de curățat. Astfel, nu este neobișnuit să găsești dintr-o dată crochete plutind în bolul cu apă. Cel mai bine este să păstrezi totul la locul lui, așa că te încurajez să investești în boluri separate, care vor ajuta la menținerea apei câinelui tău proaspătă și vor fi mai ușor de curățat.

Un bol cu laturile conice

Bolurile cu această formă au un mare avantaj, și anume că împiedică urechile lungi ale câinelui să atârne în afara bolului în timp ce acesta mănâncă sau bea. Acesta va fi mult mai confortabil de utilizat.

Un bol care îl împiedică să mănânce prea repede

Ați auzit de dilatarea gastrică? Este cunoscută și sub numele de volvulus sau balonare, iar cățeii sunt mai predispuși la această afecțiune teribilă, care poate duce la moarte dacă mănâncă prea repede. Un model cu piroane în centru îi va împiedica să înghită rapid mâncarea. Acestea sunt de obicei fabricate din plastic, iar designul lor poate fi considerat un factor foarte important pentru sănătatea câinelui.