Husa pentru bicicleta

svg%3E

Pentru a ști care sunt cele mai bune genți de bicicletă disponibile în prezent, este necesar să se evalueze modelele disponibile pe piață, dar acest lucru este determinat și de nevoile particulare ale utilizatorului.

Dacă trebuie să întreprindeți o călătorie cu bicicleta sau pur și simplu o folosiți zilnic de acasă la serviciu sau la școală, aveți nevoie de un spațiu pentru a vă transporta lucrurile.

Geanta de bicicletă este un obiect special conceput pentru a îndeplini această funcție, dar înainte de a o cumpăra există caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare, cum ar fi dimensiunea, materialele de fabricație, numărul de compartimente, caracterul practic și multe altele.

Unii oameni îl folosesc pentru plimbări scurte prin oraș, coborâri pe drumuri, sau poate un traseu prin mediul rural, unde ar putea fi interesați să aibă un spațiu pentru mâncare. Pe de altă parte, în cazul în care sunt destinate unor călătorii scurte și frecvente, un model mic poate fi suficient pentru a transporta strictul necesar.

Ne putem imagina cu toții cât de inconfortabil poate fi să mergi cu bicicleta și, în același timp, să porți un rucsac pe umeri, ceea ce te poate face să te simți mai obosit și chiar să ai dureri de spate.

Iată de ce avantajele genților de bicicletă sunt de netăgăduit și de ce acestea devin din ce în ce mai populare și indispensabile pentru cei care merg frecvent cu bicicleta.

Cele mai bune portbagaje de bicicletă

Care sunt cele mai bune portbagaje de bicicletă?

Pentru a realiza această listă am evaluat avantajele acestora, ușurința de utilizare, procesul de instalare și demontare, capacitatea, rezistența la intemperii, versatilitatea, prețul și, mai presus de toate, opinia și experiența utilizatorilor cu acest echipament.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o astfel de piesă, ați ajuns în locul potrivit pentru a afla despre cele mai bune și mai eficiente șase modele pe care le puteți avea.

Iată cele mai bune portbagaje pentru biciclete:

1. Rucsacuri de bicicletă Vaude Aqua Back

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acestea sunt două rucsacuri rezistente care măsoară 37 x 33 x 19 cm, sunt fabricate din material impermeabil și au cusături puternice care întăresc structura.

Plasarea este rapidă și ușoară, sunt bine fixate datorită curelelor, iar piesa nu se va mișca în timpul traseului.

În interior are un compartiment pentru depozitarea obiectelor mai mici și are, de asemenea, elemente reflectorizante; de asemenea, dacă la un moment dat doriți să o purtați pe umăr sau ca o geantă de umăr, piesa include curelele pentru a o transforma.

Are un finisaj bun, iar articolul este disponibil în mai multe culori. Prețul nu este mic, dar face dreptate pentru calitatea produsului pe care îl veți primi.

2. Geamantane de bicicletă Yukatana Yuka

svg%3E

Vezi pretul Emag

Această pereche de genți are o bază întărită și un finisaj de calitate. Piesa are o capacitate mare, iar materialele textile sunt rezistente la ploaie și stropi.

Are un arc central care stabilizează ambele rucsacuri, care călătoresc protejate de lovituri și de frecarea cu spatele bicicletei și, de asemenea, curelele sunt de tip Velcro cu închizătoare cu clic pentru o fixare sigură.

Capacitatea de 9 l pe fiecare parte este perfectă pentru transportul echipamentelor sportive, cumpărăturilor, rechizitelor școlare, uneltelor de lucru și multe altele.

Are un mâner care facilitează atașarea și detașarea pieselor, iar designul său are un aspect sportiv izbitor.

3. Rucsac de bicicletă Ros

svg%3E

Vezi pretul Emag

Principiul este același, dar structura acestui rucsac este diferită; oferă mai mult spațiu decât alte articole similare, deoarece este alcătuit nu din două, ci din trei genți mari.

Modelul este fabricat din materie primă durabilă și este, de asemenea, rezistent la apă. Capacitatea este de 37L, iar designul are acces ușor la buzunarele laterale.

Gențile sunt voluminoase, dar practice și includ logo-ul mărcii cu benzi reflectorizante pentru a vă face vizibil pe timp de noapte.

Rucsacurile se potrivesc cu ușurință pe aproape orice suport de biciclete și sunt cele mai potrivite pentru plimbări lungi.

4. Geamantane pentru bicicletă Tour de France

svg%3E

Vezi pretul Emag

Măsurând 34 x 17 x 30 cm, oferă o capacitate amplă, un design practic cu închizători rapide și două buzunare laterale ca compartimente.

Geanta este fabricată din poliester și nailon durabil, cu cusături ferme și, bineînțeles, rezistentă la apă. Nu sunt prea mari, dar sunt suficiente pentru a transporta haine sau echipamentul sportiv necesar.

Geanta este potrivită pentru scop, instalarea este ușoară, calitatea este bună, dar cel mai bun lucru este că prețul este unul dintre cele mai accesibile dintre recomandările noastre.

5. Vaude Karakorum bike panniers

svg%3E

Vezi pretul Emag

Aceasta este o altă geantă cu o capacitate mai mare, echipată cu trei panniers. Este confecționată din poliester cu fermoare, împletituri elastice și curele întărite.

Capacitatea este de 64 l și are ancore automate rigide care se potrivesc cu ușurință la cârligele portbagajului.

Achiziția include o husă impermeabilă pentru a proteja rucsacul în caz de ploaie.

Aceasta este o husă de șa uimitoare și utilă, care oferă ceea ce promite, cu închideri bune și o calitate excelentă, ceea ce o face unul dintre cele mai recomandate modele de către utilizatori.

6. Sac de bicicletă dublu rezistent la apă Basil

svg%3E

Vezi pretul Emag

Este unul dintre cele mai ieftine și de bună calitate pe care le puteți găsi. Sunt confecționate din material durabil, cusături întărite și material impermeabil.

Dimensiunile sunt de 32 x 12 x 32 cm, are un conținut de 26L, în care puteți depozita diverse lucruri și într-un mod organizat, deoarece are diviziuni interne și buzunare pe laterale.

Această geantă de bicicletă laterală rămâne rigidă, deoarece curelele sale se potrivesc perfect la bicicletă, iar dumneavoastră vă veți simți mai stabil în timp ce pedalați.

Ce este o husă de bicicletă?

svg%3E

O husă sau un suport pentru bagaje de bicicletă, este o piesă triunghiulară fabricată în principal din materiale rezistente, care, datorită designului său, fermoarelor și buzunarelor, vă va permite să depozitați diferite lucruri în interior, în timp ce o ajustați la tubul scaunului sau la alte părți ale vehiculului dumneavoastră pe două roți, permițându-vă să vă deplasați confortabil dintr-un loc în altul, în timp ce transportați acele lucruri vitale fără a vă împiedica manevrabilitatea.

De ce ai nevoie de un portbagaj de bicicletă?

Pentru că, în funcție de mediul în care vă aflați, aceste genți practice , vă vor permite mobilitate, ușurință, manevrabilitate și depozitare convenabilă pe bicicletă, de la băuturi energizante, glucoză, articole de prim ajutor, busole etc.

S-ar putea să te intereseze și : Cel mai bun lubrifiant pentru lanț

Tipuri de genți de bicicletă

Mai jos voi detalia cele mai populare și adaptabile genți pe care le vei găsi pe piața , astfel încât să știi pe care să o adaugi la lista ta de echipament.

Valiză

Acestea sunt folosite pentru a transporta lucrurile esențiale de zi cu zi de care ar putea avea nevoie orice biciclist urban, precum și cei care parcurg rute lungi. Caracteristicile includ compartimente multiple de depozitare, de blocare, protecție împotriva ploii, și fixare ușoară la suportul de bicicletă cu un sistem de cleme și curele care pot fi adaptate la corpul biciclistului în cazul în care acesta decide să iasă la plimbare.

Coșuri

Funcție de transport al diverselor articole, cum ar fi pungile de cumpărături după o zi de cumpărături. Nu au capac și pot fi fixate fie pe ghidon, fie pe partea din spate a bicicletei.

Valiză sau buzunar de scaun

Acest tip de geantă este ideal pentru a transporta lucruri mici: unelte multiple pentru repararea anvelopelor, truse de urgență sau un baton energetic . Se mai numește și buzunar pentru scaunul din spate, deoarece se potrivește exact în zona inferioară a scaunului.

Geamantane pentru ghidon

Acestea sunt cele mai bune pentru depozitarea și transportul obiectelor utilizate frecvent, cum ar fi aparatul foto, telefonul mobil, crema de protecție solară și câteva canapele. Acestea se montează cu clipsuri sau curele și oferă acces ușor și compartimente de depozitare mai mari decât gențile de scaun. Unele modele au o clapetă din plastic care vă permite să pliați o hartă pentru a localiza direcțiile, ceea ce le face preferate de turiștii care merg cu bicicleta.

Geamantane pentru portbagaj

Acestea sunt ideale pentru depozitarea jachetelor, uneltelor, alimentelor de la supermarket, prânzului etc. Sunt mai mici decât

 

Acestea sunt ideale pentru depozitarea jachetelor, uneltelor, alimentelor, prânzului etc. Sunt mai mici decât portbagajele , dar mai mari decât portbagajele pentru scaun. Unele dintre ele au mai multe buzunare mici pentru depozitarea pieselor și o protecție impermeabilă.

Geamantane pentru cadru

Acestea sunt cele mai potrivite pentru a transporta telefoane și unelte care necesită acces rapid . Aceste genți sunt atașate de partea superioară a tubului bicicletei, sunt mai rezistente și permit transportarea confortabilă a unei rezerve de apă.

Ce conține o geantă de bicicletă?

În general, veți găsi: 1 cameră de aer nefolosită , 1 kit de reparare a carcasei de anvelope, două manete pentru anvelope, 1 umflator CO2 și bidoane, alte truse de scule.

Cei care au portbagajele mai mari pot depozita, de asemenea, telefonul, ceva bani și chei. Versiunile super-grele pot include încălzitoare de brațe și alte haine ușoare.

Multi-unealtă

O multiunealtă trebuie să fie compactă și să conțină toate piesele esențiale pentru efectuarea reparațiilor de urgență pe marginea drumului. Aceste truse includ, de obicei, chei Allen de 4 mm și 5 mm .

cameră de aer și plasturi

În mod normal, avem tendința de a păstra orice plasturi în buzunarul cămășii, dar dacă aveți la dumneavoastră o trusă de reparații anti-înțepături, cu o pompă, autocolante și lipici, ați putea ieși din încurcături. Deci, dacă vă faceți griji în legătură cu tubul de umflare, cu una dintre aceste genți, veți avea întotdeauna la îndemână această piesă mai lungă și tot ceea ce aveți nevoie, într-un spațiu adecvat, care se atașează funcțional la bicicletă.

Nivelurile anvelopelor

Manetele pentru anvelope vă vor ajuta să scoateți mult mai ușor o anvelopă în cazul unei explozii. În acest sens, piesele din plastic sunt preferabile datorită rezistenței și flexibilității lor, deoarece sunt mai puțin predispuse să deterioreze janta.

Un gel energizant de urgență și bani

Două obiecte ar putea să vă scoată din încurcătură: un gel energizant de urgență pentru acele ocazii în care nu ați mâncat suficient pe un traseu lung și niște bani pentru a opri la o cafenea, a cumpăra o cameră de aer în caz de pană, a lua un taxi până acasă sau până la un bancomat etc.

Dimensiunea și greutatea husei

Dimensiunea husei va determina volumul și, prin urmare, capacitatea în ' litri ' a piesei. În plus, trebuie să fie aerodinamic, ușor și să aibă suficiente compartimente.

Fixarea și închiderea husei

Dimensiunea și greutatea husei vor afecta sistemul de fixare. De exemplu, opțiunile mici vor fi ușoare și pot fi atașate cu o bandă subțire de Velcro și fermoare, în timp ce modelele mai grele vor necesita suporturi de plastic sau cârlige de siguranță pentru a fi fixate în siguranță pe scaun. Aceste închideri suplimentare vor crește greutatea, dar dacă aveți spiritul de călătorie , niciuna dintre acestea nu va conta.

S-ar putea să vă intereseze și : Best Link Key

Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați o husă de bicicletă?

Există doi factori esențiali pe care ar trebui să îi luați în considerare înainte de a cumpăra husa de bicicletă. În acest sens, priviți aceste subpuncte.

Materiale utilizate

Materialele utilizate la fabricarea unei huse de șa fac o diferență fundamentală față de orice piesă ieftină . Este important ca acestea să fie de bună calitate, astfel încât să vă poată oferi durabilitate, iar țesăturile de fabricație să garanteze o performanță impermeabilă și chiar reflectorizantă . În acest sens, materiile prime cel mai frecvent utilizate sunt nailon, pânză, poliester, piele și alte materiale plastice sintetice.

Capacitatea de stocare

Un alt aspect important de luat în considerare este capacitatea de stocare. În acest sens, există în prezent multe sigilii ale producătorilor care încorporează modele cu un buzunar sau mai mulți, care oferă un plus atunci când vine vorba de organizarea lucrurilor și accesoriilor. Prin urmare, trebuie doar să fii atent și să te decizi asupra dimensiunii husei care ți se potrivește cel mai bine.

Care este cea mai bună husă de șa pentru călătoriile lungi?

Pentru călătoriile lungi pe șosea, cel mai bine este să optați pentru genți de șa mai mari, deoarece în ele puteți introduce mai multă încărcătură, truse de scule, apă și haine ușoare.

Care este cea mai bună geantă de șa pentru cicloturism?

Mie personal îmi place marca Altura Dryline. Este preferatul cicloturiștilor, deoarece, la fel ca un suport pentru bagaje de mână , încorporează un buzunar pentru hărți în partea de sus, dar oferă, de asemenea, acces rapid la accesoriile esențiale în timp ce aveți mâinile pe volan: telefon, aparat foto, portofel sau gustări.