Husa pentru sa de bicicleta

mejor-almohada-antiácaros

Știu de mulți ani că sunt alergic la acarieni. Aceștia sunt niște animăluțe microscopice care trăiesc în saltea și în alte obiecte de pat, inclusiv în pernă, și care pot fi destul de enervante atunci când ești alergic, deoarece pot provoca rinită și alte afecțiuni.

Și cum patul meu trebuie să fie întotdeauna foarte curat, trebuie să am și cea mai bună pernă antiacarieni care, fiind tratată împotriva acarienilor, îi va elimina și mă va proteja pe tot parcursul nopții , astfel încât să pot dormi liniștit.

 

Cele mai bune 7 perne antiacarieni

Care este cea mai bună pernă antiacarieni?

Acarienii de praf pot provoca multe neplăceri, cum ar fi mâncărimi, strănut, flegme și alte simptome care afectează tractul respirator, de unde și importanța de a preveni formarea lor în paturile noastre.

Alegerea unei perne antiacarieni merge dincolo de căutarea unui preț accesibil, trebuie să vă uitați și la materialul umpluturii, să fie moale, motiv pentru care sunt recomandate umpluturile de plapumă sau imitațiile de pene, în cazul în care sunteți vegan.

Căutând o pernă de bună calitate care să îndeplinească funcția de eliminare a acarienilor, am găsit o piață plină de opțiuni din care puteam alege și pe care acum o veți cunoaște datorită comparației pe care am realizat-o.

Iată cele mai bune perne antiacarieni:

1. Perna antiacarieni BedStory

Moale și confortabilă

41JRVFT252L

Vezi pretul Emag

Să dormi bine va fi floare la ureche cu aceste perne concepute ca cele din cele mai luxoase și exclusiviste hoteluri.

Acesta este un produs hipoalergenic, ideal pentru persoanele cu multe alergii, care oferă un sprijin ferm pentru gât și cap pentru un somn odihnitor.

Cu acestea puteți adopta orice postură de somn, în toate cazurile ajută la îmbunătățirea alinierii și a posturii.

Sunt realizate cu umplutură 3D din fibre clasice.

2. Pernă antiacarieni cu țesătură din bumbac 40090 de la Savel

Ușor de întreținut

312U-q43liL

Vezi pretul Emag

Creată special pentru astmatici sau alergici, această pernă are umplutură din fibre goale, care facilitează circulația aerului, iar țesătura sa din bumbac 100% natural îmbunătățește respirabilitatea.

Este un produs moale, ideal pentru îmbunătățirea posturii și pentru o odihnă odihnitoare. Cel mai bun lucru este că este ușor de întreținut: atât umplutura, cât și perna pot fi spălate la mașină fără inconveniente majore.

Elimină umiditatea acumulată pe timp de noapte, conferind produsului mai multă igienă și prospețime.

3. Pereche de perne anti-acarieni GUI16ADB Goldflex

Spumă de latex

31lkselLpVL

Vezi pretul Emag

Pentru ca tu să poți dormi liniștit și să eviți mâncărimile și roșeața care pot fi cauzate de alergii la acarieni, ce opțiune mai bună decât să luați acasă o pereche de perne care au o căptușeală interioară care este antibacteriană și antifungică , astfel încât veți fi mai mult decât protejați.

Aceste perne nu numai că sunt foarte sigure, dar vă vor oferi și confort în timp ce vă odihniți.

4. Pernă ergonomică anti-acarieni TAMPOR

Hipoalergenică și foarte confortabilă

31A11878ZKL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei perne care, pe lângă faptul că este tratată împotriva acarienilor, este adaptabilă la forma gâtului dumneavoastră pentru a putea dormi confortabil în timpul nopții, aceasta poate fi cea mai bună opțiune de cumpărat.

Cu această pernă veți fi protejați împotriva acarienilor și va fi perfectă dacă suferiți de dureri de gât, deoarece ajută la atenuarea acestora.

5. Perne din fibre antiacarieni Pikolin Home

Husă lavabilă antiacarieni

21Y4ZP7B81L

Vezi pretul Emag

Dacă doriți o pernă mai puțin costisitoare , această pereche de perne de la marca Pikolin Home vi se va potrivi foarte bine, deoarece sunt de înaltă calitate și vă vor oferi confort, precum și protecție împotriva acarienilor.

Dacă de obicei dormiți pe spate, acesta este tipul de pernă de care aveți nevoie, are o fermitate medie care va fi foarte plăcută pentru cei care preferă pernele mai moi.

6. Husă antiacarieni UK203-01-4080 Mommesilk

Fabricată din mătase naturală

2198GW761DL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți deja o pernă bună acasă și aveți nevoie doar de o husă exterioară pentru a o proteja de acarieni, ați ajuns la o opțiune foarte bună, deoarece această husă funcționează perfect pentru toate tipurile de piele, este ntialergic și foarte moale la atingere, astfel încât oferă mult confort.

Este complet naturală și antibacteriană, ceea ce o face perfectă pentru combaterea acarienilor.

 

Ce sunt acarienii de praf?

Dacă nici măcar nu știați de existența acestor animăluțe, vă spun eu ce sunt. mejor-almohada-antiácaros

Acestea sunt insecte mici, atât de mici încât este imposibil de observat cu ochiul liber, fiindcă este nevoie de un microscop pentru a le vedea.

Acarienii se hrănesc cu pielea moartă pe care corpul nostru o lasă adesea pe paturi, cearceafuri și perne, de unde și frecvența cu care îi găsim în aceste locuri.

Aceste mici creaturi, cu dimensiunea lor lipsită de apărare, pot provoca reacții alergice în urma lor, de aceea este important să aveți lenjerie de pat, saltele și bineînțeles perne cu acaricide.

Care este diferența dintre antialergenic și hipoalergenic?

Dacă dai peste diferite modele care în descrierile lor folosesc cuvinte precum antialergenic sau hipoalergenic, iată ce trebuie să știi înainte de a-l alege pe cel pe care îl vei lua acasă:

Antialergenic:

Acest tip de produs garantează că niciunul dintre materialele sale nu va provoca vreun fel de reacție alergică, deși există puține șanse ca acest lucru să se întâmple.

Hipoalergenic:

Pe de altă parte, acest tip de produse au mai puține șanse de a provoca reacții alergice, deci se poate spune că sunt mai sigure.

Alergen:

Un alergen este o substanță, un material sau un obiect care poate provoca o reacție alergică, în cazul de față acarieni.

Lenjerie de pat antialergenică:

Aceasta înseamnă că toate lenjeriile de pat, cum ar fi cearșafurile, husele și pernele, au fost tratate cu un anumit tip de produs care încorporează un tratament antiacarieni și alte bacterii sau ciuperci.

Tipuri de perne pentru alergii

Puteți găsi două tipuri de perne pentru alergii din care să alegeți în funcție de nevoile dvs. și de ceea ce căutați, unde una poate fi mai ieftină decât cealaltă, așa că este o idee bună să știți care sunt acestea înainte de a alege una:

Impermeabilă:

O pernă rezistentă la apă va fi perfectă pentru copii care își pot vărsa băuturile pe acestea, sunt ieftine și capabile să vă protejeze de acarieni, păr de animale de companie, transpirație, murdărie și chiar de cei alergici la polen.

Respirabilă:

O pernă respirabilă , este de obicei confecționată din bumbac sau microfibră, permițând trecerea mai mult aer și făcându-le mult mai răcoroase.

Acestea sunt perfecte pentru combaterea acarienilor și a excrementelor acestora, în plus, fac mai puțin zgomot atunci când vă mișcați pe ele, spre deosebire de pernele impermeabile, care sunt de obicei mai zgomotoase.

Caracteristicile esențiale ale unei perne antialergice

Pentru a alege cea mai bună pernă puteți lua în considerare următoarele caracteristici, care vă vor ajuta să găsiți modelul ideal pentru dumneavoastră. Aceste caracteristici includ:

Microni:

Cunoscuți și sub numele de spațiul care există între porii săi, micronii sunt un factor foarte important de luat în considerare, deoarece sunt cei care vor defini cât de proaspătă este o pernă.

De exemplu, modelele impermeabile nu au niciun micron, deci nu există spațiu între porii lor și, prin urmare, tind să fie perne mai calde, în timp ce cele respirabile au un spațiu de aproximativ șase până la zece microni, ceea ce le face mai reci.

Și nu vă faceți griji, deoarece este imposibil ca acarienii să treacă prin acești pori.

Închiderea și husa:

Închiderea trebuie să fie de cea mai bună calitate, astfel încât umplutura pernei să nu alunece. În ceea ce privește husa sa, acestea variază în funcție de model, există unele cu husă dublă, altele care vă permit să o scoateți și să o spălați frecvent, printre alte opțiuni care nu vă vor afecta orele de somn.

Respirabilitate:

După cum probabil ați citit deja, acesta este un factor important, deoarece face diferența între o pernă rece și una mai puțin rece. Pentru climatele călduroase, este recomandabil să optați pentru un model care permite transpirația, în acest fel vor fi mai confortabile pentru a dormi pe ele.

Garanție:

Aceste produse au, de obicei, o garanție de 10 ani, așa că este indicat să le alegeți pe cele pe care le puteți schimba în caz de deteriorare.