Huse canapea

mejor-funda-de-sofá

O zi minunată poate lua o întorsătură de 180 de grade atunci când descoperi că Tomy, cățelușul tău adorabil, a pătat iremediabil tapițeria fotoliului tău preferat! Și când te gândești că acest moment neplăcut ar fi putut fi evitat dacă te-ai fi gândit să cumperi cea mai bună husă de canapea cu câteva luni în urmă, când ai văzut-o la reducere.

În timp ce noul tău cățeluș învață regulile casei, este important să protejezi mobila care supraviețuiește faptelor sale rele.

O husă de canapea va păstra integritatea canapelei, va acoperi petele și defectele minore și va conferi oricărei camere de zi o ambianță plăcută și împrospătată instantaneu.

Cele mai bune huse de canapea

Care este cea mai bună husă de canapea?

Viața și frumusețea mobilierului nostru depind de tratamentul și îngrijirea pe care le primește, așa că nu ezitați să căutați o alternativă bună pentru a proteja fotoliul preferat al pisicii dumneavoastră sau canapeaua pe care se joacă și se uită la televizor copiii.

Cea mai bună opțiune va fi întotdeauna cea care satisface sau depășește așteptările dumneavoastră, dar înainte de a cumpăra o husă de canapea, comparați obiectivele dumneavoastră cu opțiunile disponibile și luați în considerare mediul, designul și reglabilitatea, materialele și măsurile.

Luați în considerare dacă veți obține efectul dorit în sens pur funcțional, precum și calitatea, prețul și adaptabilitatea decorativă, astfel încât să puteți îngriji, schimba și îmbunătăți aspectul spațiilor dumneavoastră.

Iată cele mai bune huse de canapea:

1. Husa de canapea Eysa Bianca Eysa

Pentru mobilă de dimensiuni standard

312sVIE2HVL

Vezi pretul Emag

Această marcă oferă o husă de canapea de foarte bună calitate. Culoarea și textura țesăturii brute, plus un design romantic, fac ca această canapea cu 3 locuri să arate ca un nor de bumbac pe care să stai și să contemplezi viața. Se poate spăla la mașină!

Ușor de montat și ajustabil la particularitățile canapelei, o puteți acoperi complet și schimba dramatic aspectul camerei de zi în câteva minute.

 

2. Adele Textile 21Home

Protecție căptușită

31BtHRwI8jL

Vezi pretul Emag

Deși mai puțin costisitoare, ați putea acoperi o canapea mare cu această husă căptușită care adaugă anumite caracteristici și texturi pentru a evita pliurile și încrețiturile.

Este o alternativă excelentă printre cele 180 de modele oferite de producător. Deoarece este bielastic, adică se întinde pe orizontală și pe verticală, veți avea mai multe posibilități de a-l ajusta foarte rapid și ușor la piesa de mobilier pe care doriți să o acoperiți.

 

3. Husa pentru canapea La Valeta Tural

Fabricată în Europa

41-vICJBbTL

Vezi pretul Emag

Este foarte ușor de montat această husă. Țesătura sa super elastică este perfect rezistentă la spălări frecvente (mașină) și nu produce căldură sau zgomote ciudate în timpul șezutului. Fără îndoială, acest capac este un semn de avansare în utilizarea tehnologiei materialelor, Stilul Ikea.

Este atât de flexibil încât puteți acoperi întreaga canapea și o puteți ajusta foarte bine. În plus față de materialul bielastic, este prevăzut cu o bandă de cauciuc pentru a întări ajustarea.

 

4. Tunez Martina Home

Duplex elastic cu 3 locuri

31ZoyzMFYaL

Vezi pretul Emag

Accesibilă și disponibilă în 17 culori pentru o canapea de o persoană, o canapea cu 2 locuri, 3 sau 4; vă permite să schimbați aspectul cu creativitatea ca limită.

Acest duplex acoperă structura canapelei și este însoțit de o altă husă pentru scaun, ceea ce garantează o potrivire perfectă în colțuri și posibilitatea distractivă de a combina cel puțin două culori diferite pentru fiecare schimbare și pentru fiecare piesă de mobilier.

 

5. Husa de canapea Winomo

Funcțională și ușor de combinat cu decorul

41o7vsWiiDL

Vezi pretul Emag

Pe lângă faptul că este cea mai ieftină de pe piață, este ideală pentru a proteja canapeaua atunci când în casă sunt copii și animale de companie . Fabricată din poliester, este capabilă să se extindă cu până la 30% pentru a oferi o potrivire perfectă, fără riduri, pe aproape orice tip de canapea.

Orice comparație va răsplăti versatilitatea și prețul acestei huse pentru a fi o alegere excelentă pentru o transformare a camerei de zi.

Huse pentru a acoperi mai mult decât canapelele și scaunele

Consolele, măsuțele de cafea, otomanele și băncile își pot schimba radical aspectul cu o husă care să le reînnoiască forma și designul, o practică foarte recomandată pentru acele anotimpuri în care dorim să împrospătăm atmosfera sau să dăm căldură prin texturi și culori unui loc din casă care pare rece și tern.

 

Husele sunt informale

funda-de-sofá-300x169

Husele sunt, de asemenea, o invitație la odihnă, deoarece conferă o imagine informală și relaxată oricărei încăperi, ceea ce ne face să ne simțim mai ușor să ne simțim ca acasă și să ne bucurăm de spațiu cu liniștea și certitudinea de a ști că mobilierul nostru este protejat de praf, acarieni și alte elemente care l-ar putea deteriora; în timp ce ne bucurăm de moliciunea unei canapele moi.

Îmbunătățiți-vă setul de sufragerie

Dacă setul dvs. de sufragerie dă semne de uzură sau are un aspect neinspirat, poate că a sosit momentul să încercați să îi îmbunătățiți instantaneu aspectul și confortul.

Husele de scaune personalizate, făcute pe măsură, vor face o mare diferență în aspectul general al oricărei sufragerii și reprezintă o formulă mai puțin costisitoare decât înlocuirea întregului mobilier al camerei.

Un alt avantaj este că te poți juca cu culorile pentru a obține transformări de tip omidă-papagal. O șansă de a vă lăsa imaginația să zburde.

Husele sunt lavabile

Deși la prima vedere poate părea un fleac, posibilitatea de a spăla husele este poate principalul avantaj care motivează căutarea și alegerea acestui accesoriu, util mai ales atunci când avem animale de companie sau sunt copii în casă.

Pentru o protecție permanentă, cea mai bună recomandare este să cumpărăm două huse lavabile pentru a schimba și proteja mobila, chiar și atunci când spălăm una dintre huse. Dacă îți iei și o husă de canapea reversibilă, vei avea și mai multe alternative pentru a combina și schimba aspectul livingului tău.

Huse personalizate

Achiziționarea unei canapele scumpe și frumoase nu garantează mai multe posibilități de personalizare, dar dacă folosiți o husă în care vă puteți exprima propriul stil alegând materiale, culori, dimensiuni și modele asortate care să vă exprime și să vă manifeste dorințele, canapeaua va fi protejată și vă veți putea pune semnătura pe rezultatul fabulos al ideilor dumneavoastră.

Buzunarele, pliurile sau crampoanele sunt câteva dintre elementele pe care le puteți adăuga la husa dvs. personalizată pentru a da mișcare, funcționalitate sau imprimeul care se potrivește cu camera de zi. Posibilitățile sunt infinite.

Huse pentru a proteja antichitățile și pentru a actualiza spațiile

O altă funcție a husei este aceea de a proteja mobilierul antic pe care îl păstrăm ca moștenire de familie. Pe lângă acoperirea lor, le putem renova aspectul pentru a integra aceste obiecte de colecție într-un mediu în care predomină un stil decorativ complet diferit.

Acoperișurile ajută la unirea tendințelor fără contraste stridente sau combinații pestrițe care generează tensiuni senzoriale, pentru a crea spații sobre, sănătoase și confortabile cu foarte puțini bani.

Acoperirile sunt proaspete și de plajă

A fi în ton cu anotimpul înseamnă a fi concentrat pe prezent și pe mediu, pe aici și acum.

Modernizarea spațiilor noastre, transformarea livingului sau acoperirea canapelei pot ridica energia casei și a oamenilor, chiar și a celor mai puțin sensibili la vibrația luminii de vară și la schimbările care apar în percepția culorilor, a temperaturii etc.

Reînnoirea și transformarea sunt procese care au loc în fiecare clipă în natură, iar reîmprospătarea livingului în timpul verii cu huse albe și aerisite te va ajuta să te bucuri mai mult de acest anotimp și să te integrezi fără probleme în cursul timpului.

Huse de canapea incredibil de elegante

O cameră de zi elegantă, cu mobilier de înaltă calitate, nu este în afara domeniului de acoperire. Realizarea unor huse de mobilier care să se potrivească cu spațiul poate fi un proiect distractiv, interesant și motivant.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să renunți la husele din magazin și să găsești un croitor sau tapițer bun care poate face huse pe comandă, cu acoperire pe spate și colț făcute pentru a obține o potrivire perfectă a husei pe mobilă.

Husele sunt economice

Dacă aveți mașina și talentul de a coase, nu vă îndoiți de rezultatul fabulos pe care îl veți obține atunci când veți încerca să vă faceți primele huse pentru canapea.

Veți vedea economiile realizate încă din primele săptămâni și de-a lungul anilor, când veți vedea cum se păstrează tapițeria originală datorită husei practice și economice.

Husele sunt versatile

Husele pot fi achiziționate, comandate sau fabricate pentru a se potrivi oricărui stil și mărime de mobilier, antic sau contemporan, cu un singur loc sau mult mai mare; fără brațe sau cu tetiere, capacitatea de a adapta husa la structura mobilierului ar putea face din orice cameră un loc nou și primitor.

Cele mai bune huse pentru a trăi și a te bucura de toamnă

Dacă vara este indicat să împrospătăm spațiile, toamna putem schimba din nou aspectul casei și să pregătim sezonul care vine cu texturi și culori care favorizează conservarea căldurii și a temperaturii, care stimulează și mențin căldura pe mobilierul și obiectele din living.

Sarcina va fi simplă, iar rezultatul va fi incredibil: camere de zi renovate, frumoase, familiare și super confortabile, cu husele potrivite.

Cumpărați dimensiunea potrivită

Există zeci de opțiuni și modele disponibile pe piață, așa că aveți în vedere să luați măsurile mobilei pe care doriți să o acoperiți pentru a putea cumpăra husa potrivită.

Experții recomandă să luați notă de măsurătorile pe care le faceți pe canapea și să țineți cont de dimensiunea și forma cotierelor, a scaunelor, a spătarului și a husei scaunului; dacă sunteți în căutarea unei huse care să se potrivească perfect canapelei. Dacă stilul tău este relaxat, uită de banda de măsură.

Alege un stil

Deși în trecut au fost legate de lipsa și necesitatea de a acoperi orice deteriorare a tapițeriei, realitatea actuală a husei este că este o tendință în materie de decorațiuni și design interior, cu flori, dungi și motive foarte diverse, ele oferă posibilități infinite de a interveni în orice încăpere și de a impune un stil personal, informal și prietenos.

Tapițerie sau huse?

Analizați opțiunile cele mai potrivite pentru posibilitățile dumneavoastră atunci când vă asumați proiectul de renovare a sufrageriei. Întrebarea obișnuită pe care ne-o punem rezumă opțiunile: schimbați tapițeria sau cumpărați o husă pentru canapea. Răspunsul pare evident: husa de canapea îmi economisește timp, bani și efort pe termen scurt, mediu și lung.

Chiar și atunci când tapițeria este în stare proastă, o husă va preveni deteriorarea spumei. Luați în considerare, de asemenea, faptul că schimbarea tapițeriei va implica o schimbare mai radicală și permanentă și, din nou, o husă va ajuta la protejarea noii investiții, astfel încât aceasta să arate perfect pentru ocazii speciale.

Ghidul de cumpărare a husei de canapea

Husele sunt întotdeauna o achiziție utilă; chiar și atunci când nu mai intenționați să le puneți pe canapea, puteți reutiliza materialul pentru noi proiecte. Între timp, puteți să vă acoperiți mobilierul și să vă îmbunătățiți camera de zi, dar luați în considerare următoarele caracteristici înainte de a face achiziția.

Se potrivește

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont înainte de a alege o husă este ca aceasta să se potrivească în mod satisfăcător mobilierului.

Husele tradiționale sunt potrivite pentru canapelele sau fotoliile cu capete rotunjite pe spătar și cotiere.

Alte huse se abat de la modelul dintr-o singură bucată și oferă două sau mai multe huse pentru a acoperi separat cadrul și scaunele.

Măsurători

Când știți ce husă se potrivește cel mai bine canapelei și sufrageriei dumneavoastră, nu uitați să luați măsurile mobilierului pentru a alege cea mai potrivită dimensiune.

O măsurătoare de bază va fi lungimea dintre marginile interioare ale brațelor canapelei, de asemenea, dacă sunteți în căutarea unui capac de canapea extensibilă, ar trebui să luați măsurile fiecărei piese care alcătuiește modulul pentru a ști care sunt cele mai bune opțiuni.

O altă măsurătoare importantă va fi cea de la somn până la scaun, care va da lungimea fustei necesare pentru a acoperi întreaga canapea.

Material

Alegerea materialului ar putea fi determinată luând în considerare scopul pentru care va fi folosită canapeaua. Dacă ideea este de a o proteja de praf, un material simplu va face treaba; dar dacă doriți să împiedicați copiii să păteze sau să deterioreze tapițeria, luați în considerare utilizarea unui material impermeabil, greu și ușor de spălat, care să se potrivească scopurilor dumneavoastră.

Pânza, sarja sau bumbacul gros vor da canapelei o viață lungă pentru o utilizare continuă. Un amestec de produse textile, cum ar fi poliesterul și microcauciuc, va însemna o husă mai elastică și mai ajustabilă. Husele din mătase, lână sau in oferă eleganță și căldură, dar nu trebuie spălate la mașină.

Avantajele husei pentru canapele

Marile avantaje ale utilizării husei pentru protejarea mobilierului au fost deja prezentate, dar nu uitați că, pe lângă efectul de protecție, acoperirea unei canapele, a unei mese de cafea sau a unui scaun vechi al bunicului va avea efecte estetice care vor extinde armonia și frumusețea mediului înconjurător.

Ușurința este un alt cuvânt asociat cu husele pentru canapele. Pe lângă faptul că sunt rapide și ușor de instalat și de îndepărtat, majoritatea acestora pot fi spălate la mașină de câte ori este necesar pentru a îndepărta și curăța reziduurile care rămân de la o zi la alta.

Uitați de rigiditate și de limite atunci când vine vorba de crearea unei camere de zi complet personalizate. Versatilitatea oferită de husele de canapea vă va permite să combinați texturi și culori ori de câte ori aveți nevoie să vă reînnoiți spațiile.

Cumpărarea a cel puțin două huse vă va da o idee despre gama de opțiuni disponibile.

Dezavantajele husei de canapea

Deși există huse care se potrivesc oricărui stil, dacă nu faceți alegerea potrivită, o husă poate afecta o cameră din cauza aspectului său mai mult casual și relaxat. Așadar, aveți grijă să analizați cu atenție mediul în care vă aflați, rezultatul pe care îl căutați și opțiunile disponibile.

Aflați despre calitatea generală și punctele slabe ale materialului, deoarece se poate întâmpla ca, după ce ați spălat o husă aleasă cu grijă, aceasta să se micșoreze și să nu o puteți pune la loc cu potrivirea și precizia de prima dată, iar dumneavoastră să fiți nevoit să inventați o metodă de fixare înlocuitoare și temporară care nu va da niciodată cel mai bun rezultat.

O husă care nu se potrivește corect mobilierului va avea întotdeauna riduri, cute și pliuri care îi vor afecta aspectul.

Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să alegeți o husă pe măsură, făcută special pentru mobila pe care va fi așezată, cu fermoarul respectiv, sau să alegeți o husă foarte elastică și flexibilă, astfel încât să se potrivească oricărei canapele fără să se deformeze.