Huse de mackbook air

mejor-funda-para-macbook-air

Recunoaștem cu toții că Apple este un producător de tehnologie ingenioasă și intuitivă, iar în seria sa de produse se află MacBookAir, un simbol în ceea ce privește designul și calitatea construcției.

Acest computer este ușor, compact și performant, cu un hardware universal care se potrivește perfect nevoilor de lucru atât ale utilizatorilor începători, cât și ale celor profesioniști.

Calculatoarele de acest tip tind să fie scumpe, populare și complexe de utilizat, astfel încât trebuie tratate cu mare atenție pentru a prelungi durata de viață a produsului, astfel încât să se poată bucura de el pentru perioade lungi de timp.

Utilizarea unei huse de protecție este o modalitate excelentă de a vă proteja laptopul de praf, murdărie și zgârieturi care pot fi generate în timpul utilizării zilnice. Acestea sunt huse ușoare, elegante și preventive, realizate din neopren, lână, bumbac, piele sau plastic, unele cu proprietăți de rezistență la apă sau mânere retractabile pentru a vă transporta MacBook-ul.

Cele mai bune carcase pentru MacBook Air

Care este cea mai bună carcasă pentru MacBook Air?

Achiziționarea și alegerea unei carcase de protecție are mult de-a face cu stilul de viață și cu mejor-funda-para-macbook-air

modul în care vă folosiți calculatorul.

Piața actuală oferă o mare varietate de modele, modele și dimensiuni. În timp ce gama de prețuri și caracteristicile sunt la fel de diverse, unele huse sunt rezistente la apă, iar altele se potrivesc laptopului chiar și atunci când acesta este conectat la sursa de alimentare.

Navigarea în marea de opțiuni este o sarcină copleșitoare dacă nu știți exact ce căutați, motiv pentru care vă invităm să luați în considerare următorii factori relevanți pentru alegerea unei huse de bună calitate pentru MacBookAir:

Mărimea : Asigurați-vă că alegeți o husă care se potrivește laptopului ca o a doua piele, acest lucru îi va oferi mai multă protecție în caz de accident.

Materialul de fabricare : Microfibre, neopren, piele, ce preferați?

The design : Este timpul să te exprimi! Alegeți din sute de modele și spuneți lumii

cine sunteți.

Consultați lista noastră comparativă și găsiți modelul ideal pentru a vă echipa notebook-ul.

Iată cele mai bune huse pentru MacBook Air:

1. Apple MacBook Air 13 Speck Products SPK-A2472

Capac din policarbonat

3147G7NRdXL

Vezi pretul Emag

Este un design compatibil cu MacBook Air și MacBook Pro de 13 inchi.Este format din două piese care se potrivesc perfect echipamentului dvs.

Fabricată din policarbonat, o carcasă dură cu proprietăți antiderapante, ușor de curățat și de personalizat. Designul vă permite să vă protejați computerul chiar și în timp ce vizionați un film sau reîncărcați bateria.

Este o husă super ușoară și rezistentă, cu o greutate netă de 360 gr. Puteți alege modelul preferat din 7 culori diferite.

2. Thule TGEE2251K

O husă cu un nivel ridicat de protecție și stil

41N0TxOuN1L

Vezi pretul Emag

Producătorul Thule ne oferă un produs de mare design și calitate. Forma acestei huse se potrivește perfect cu dimensiunea MacBook Air de 13 inchi.

Modelul este fabricat din spumă EVA, care conferă capacului o calitate semi-rigidă, oferind utilizatorului un nivel mai ridicat de rezistență.

Este prevăzut cu o husă căptușită, proprietăți antiderapante și un design ergonomic pe părțile laterale pentru a facilita transportul echipamentului. În plus, este disponibil într-o culoare neagră elegantă, ideală pentru orice utilizator.

3. Plemo Laptop Sleeves

Husă super rezistentă și impermeabilă.

51jhYwhMTTL

Vezi pretul Emag

Această acoperire se caracterizează prin faptul că vă oferă protecție maximă. Este confecționată dintr-o piele sintetică rezistentă, cu proprietăți impermeabile, ideală pentru a vă proteja computerul de vărsări, accidente sau ploaie.

Modelul este compatibil cu computerele de 13 și 14 inch. Are un buzunar intern pentru depozitarea telefoanelor mobile, a cablurilor sau a cardurilor. În interior are o căptușeală moale, căptușită, antistatică și rezistentă la șocuri.

Este o husă versatilă care vă permite să vă reîncărcați bateria laptopului fără a fi nevoie să o scoateți din carcasă.

4. 13″ Laptop sleeve pentru MacBook Air Johnny Urban

Design compatibil cu diferite modele de laptopuri

51hig9WuMvL

Vezi pretul Emag

Acesta este un manșon de pânză frumos și accesibil. Este o husă căptușită excelentă, care vă oferă un design modern și o protecție excelentă pentru echipamentul dvs.

Dimensiunile sale îi permit să se potrivească perfect pe o gamă largă de modele. Este o husă de protecție împotriva prafului care poate rezista și la lovituri ușoare și zgârieturi. Este prevăzut cu un compartiment extern cu fermoar, ideal pentru depozitarea accesoriilor dispozitivului dvs.

Capacul este foarte plăcut la atingere, iar designul este disponibil în 9 culori diferite.

5. Carcasă de protecție Inateck 15.4 felt

Raport calitate-preț excelent.

5136-DPFlaL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o husă de protecție frumoasă și versatilă. În același timp, este cel mai ieftin model din selecția noastră.

Această husă este fabricată dintr-o combinație de pâslă și piele sintetică, pentru a vă oferi un interior moale și un exterior rezistent la șocuri și zgârieturi.

Are 4 compartimente: Cel principal pentru depozitarea computerului, un buzunar extern cu fermoar și două buzunare mai mici situate în zonele laterale.

În plus, capacul are mânere retractabile pentru a fi transportat cu ușurință.