Huse google pixel

fundas-de-Goggle-Pixel

Una dintre activitățile de weekend preferate pe care le fac și le împart cu familia mea este să merg cu cortul , deoarece ne place să fim în contact cu natura și să petrecem zile diferite departe de oraș.

Dar, a merge în aventuri cu cortul presupune să mergi complet pregătit și trebuie să iei cu tine totul, de la mâncare, la unelte și tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil și ca acasă, acest lucru include să faci băi cu apă caldă.

Și probabil că vă întrebați, cum este posibil așa ceva în mijlocul pustietății? Ei bine, cu cel mai bun duș solar puteți obține acest lucru, deoarece va folosi căldura soarelui pentru a încălzi apa și pentru a vă oferi mai mult confort atunci când faceți baie.

Dușurile solare sunt o alternativă excelentă care nu necesită electricitate sau gaz pentru a funcționa, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în aer liber, fie că este vorba de piscine, de a le lua într-o rulotă sau în excursii cu cortul.

Pentru a-l alege pe cel mai bun, ar trebui să te uiți la lucruri precum spațiul de care dispui, înălțimea dușului, utilizarea pe care o vei face de el, materialul din care sunt fabricate, capacitatea de litri pe care o au, printre alți factori care te vor conduce la alegerea modelului care se potrivește cel mai bine cu ceea ce cauți.

Piața are o mare varietate de opțiuni din care poți alege și, pentru că știu că căutarea poate fi copleșitoare, am compilat câteva care mi-au plăcut în acest comparativ.

Cele mai bune dușuri solare

Iată cele mai bune dușuri solare:

1. RISEPRO Geantă de duș solară de 20 de litri

Fabricată din materiale ecologice

51pT12v8WoL

Vezi pretul Emag

O altă marcă care oferă soluții excelente pentru rulote atunci când vine vorba de a face duș vine de la cei de la Risepro, care au conceput o geantă practică fabricată din materiale ecologice , dar suficient de rezistentă pentru a conține până la 20 de litri de apă. De asemenea, dispune de un sistem inteligent de absorbție a căldurii, datorită utilizării PVC-ului negru, care face posibilă încălzirea apei până la aproximativ 45°C (113°F) în doar 3 ore, cu ajutorul luminii solare directe.

Una dintre caracteristicile sale speciale este că are un indicator de temperatură încorporat, ceea ce evită necesitatea de a supraveghea temperatura reală a lichidului, ceea ce reprezintă un avantaj atunci când mergeți cu cortul în zone îndepărtate. De asemenea, vine cu consumabile precum 1 furtun de 25', 1 cap de duș și 1 robinet de apă, care vor face ca experiența de îmbăiere să fie foarte confortabilă.

2. SOLIAL (R) sac de duș portabil

Ideal pentru grupuri mici

41R0-O06ZiL

Vezi pretul Emag

Vom încheia această selecție de recomandări cu echipamentul de camping oferit de cei de la Solial, care cu această ocazie au fabricat un sac de duș portabil de 40 de litri (40 x 40 x 28 cm), ceea ce îi conferă o capacitate suficientă pentru a satisface excursiile grupurilor mici care știu să-și gestioneze resursele în mod ecologic.

Dușul de mare capacitate este prevăzut cu un furtun integrat, cu o supapă pentru a regla cantitatea de lichid care va cădea pe corp și o frânghie super rezistentă de 43 cm cu un cârlig de prindere foarte rezistent, astfel încât dispozitivul poate fi atârnat în siguranță într-un copac, trebuie doar să așteptați ca razele soarelui să încălzească apa din interiorul sacului, de unde se va obține o temperatură de până la 45°C. În cele din urmă, se poate spune că este foarte practic, ușor de asamblat, de folosit și de depozitat.

3. Duș solar Texsport

Cu buzunare pentru accesorii

51Rk7pUETGL

Vezi pretul Emag

Un duș portabil pe care îl puteți lua cu dvs. în aventurile în aer liber, deoarece are o dimensiune care îl face ușor de depozitat și transportat.

Fabricat din polietilenă neagră , atrage căldura soarelui și încălzește astfel apa din interior pentru a vă oferi dușuri multiple prin furtunul și robinetul său, datorită capacității sale de până la 5 galoane.

4. Duș de vară Duș solar Advanced Elements

Cu indicator de nivel de temperatură

31S93O5Wh3L

Vezi pretul Emag

Un model portabil, practic și ușor de utilizat, care vă va oferi până la 19 litri de apă încălzită de lumina soarelui pentru băi mai plăcute.

Acest duș solar are 4 straturi în interior care funcționează ca un panou izolator, ceea ce înseamnă că apa poate fi încălzită la o viteză mai mare, iar umplerea acestuia va fi foarte ușoară, deoarece are o supapă foarte mare.

5. Duș de tabără Duș solar Zoeson

Temperatura apei de până la 40°C

41R0-O06ZiL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui model mai puțin costisitor cu o capacitate mare de stocare a apei, acesta ar putea fi modelul potrivit pentru dvs., deoarece veți avea până la 40 de litri cu care veți putea îmbăia întreaga familie fără probleme.

Greutatea sa redusă îl face perfect pentru a fi luat în expediții de drumeții și are, de asemenea, o duză care previne vărsarea și risipa.

6. Duș solar Milestone Camping

Apa va rămâne caldă

51rIULtTRWL

Vezi pretul Emag

Printre cele mai accesibile pe care le veți găsi când vine vorba de dușuri solare se numără acest model de la marca Milestone Camping, care este de foarte bună calitate , deoarece este fabricat din materiale non-toxice, cum ar fi PVC-ul.

Acest duș va fi ideal pentru a fi utilizat la plajă, la piscină și în excursii cu cortul, deoarece are o capacitate de 20 de litri de apă care, atunci când este încălzită, vă va oferi o baie confortabilă.

7. Duș solar Bestway

Practic și foarte rezistent

Equipar-Magazine

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui duș care este ieftin și care este capabil să vă ofere băi cu apă caldă datorită energiei solare, acesta va fi ideal, deoarece nu numai că are un preț economic, dar este un model durabil și ușor de luat în călătorii.

Pentru a folosi acest duș solar cu presiune, trebuie doar să îl agățați de un punct înalt și gravitația își va face treaba, lăsând apa să curgă din interior.

Ghid de cumpărare: Cele mai bune dușuri solare

Ce este un duș solar?

Dușurile solare sunt instrumente create pentru a face mai confortabile șederile în aer liber departe de casă sau activitățile în aer liber, cum ar fi plaja, deoarece ne permit să facem dușuri fierbinți fără a avea nevoie de electricitate, gaz sau orice alt mijloc de încălzire a apei, cu excepția luminii și căldurii furnizate de soare.

Cum funcționează un duș solar?

Aceste dușuri sunt fabricate din materiale care, în contact cu lumina soarelui, acționează ca un încălzitor și măresc căldura apei din interiorul lor, atingând temperaturi de până la 40°C.

Apoi, atunci când este agățată și datorită gravitației, apa se scurge printr-un furtun instalat în duș.

De ce să optăm pentru un duș solar în viața noastră de zi cu zi?

Un duș solar vă va aduce mai multe beneficii decât credeți, deoarece nu numai că vă va oferi apă încălzită atunci când aveți nevoie, în special în zilele reci, dar este și prietenos cu mediul înconjurător, ceea ce ajută la reducerea încălzirii globale, deoarece veți profita de energia soarelui.

Dușurile solare funcționează pe timp de iarnă?

În timp ce încălzirea apei cu un duș solar este destul de ușoară în timpul zilelor de vară, când este de obicei mai cald și mai însorit, este posibilă și iarna, dar trebuie să țineți cont de faptul că apa nu va fi la fel de fierbinte.

Prin urmare, o opțiune recomandată , este să încălziți apa înainte de a umple dușul, astfel aceasta va rămâne caldă și veți putea face duș într-un mod mai confortabil.

Care sunt caracteristicile unui duș solar?

Un duș solar este portabil, astfel încât îl puteți lua cu ușurință într-o excursie, ceea ce îl face, de asemenea, ușor, astfel încât nu trebuie să transportați o greutate mare, mai ales dacă intenționați să îl luați cu dvs. atunci când faceți drumeții.

Pe de altă parte, acestea sunt fabricate din materiale netoxice, care captează mai bine razele soarelui, motiv pentru care sunt de obicei în culori închise, cum ar fi negru.

Sunt un instrument economic și ecologic, pe care îl puteți folosi fără remușcări de a afecta mediul înconjurător și sunt, de asemenea, un accesoriu excelent pentru grădina dvs. și cu atât mai mult dacă aveți o piscină, deoarece modelele lor sunt contemporane și nu vor ocupa mult spațiu.

În funcție de model, dușul poate avea caracteristici speciale, cum ar fi faptul că are pediluvi, compartimente cu ochiuri de plasă pentru a vă depozita produsele de curățare, printre alte funcții utile pentru momentul băii.

Cum de a alege dușul solar perfect?

Ați citit deja despre factorii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun duș solar, iar dacă doriți să cumpărați un model care să fie durabil, rezistent și care să își facă treaba de a încălzi apa cu care vă veți îmbăia, puteți lua în considerare următoarele:

Aveți nevoie de un duș solar care să fie compact și ușor?

Dacă vă veți lua dușul în diferite călătorii, ideal ar fi ca acesta să nu ocupe prea mult spațiu, așa că o opțiune compactă care nu cântărește prea mult va fi întotdeauna câștigătoare.

Cu toate acestea, dacă vă gândiți la un duș pe care să îl instalați în casă sau pe care să îl luați într-o rulotă unde aveți mai mult spațiu, puteți opta pentru opțiuni mai mari și nu atât de portabile.

Căutați un duș solar pentru spălare?

Un duș solar poate deveni un aliat de nădejde atunci când vă spălați mașina, remorca sau chiar barca, deoarece este indicat să folosiți apă care nu este rece, așa că, dacă acesta este cazul dumneavoastră, nu va trebui să căutați un model atât de sofisticat.

Căutați un duș solar pentru camping auto?

Unul dintre avantajele de a merge în camping cu mașina este că nu ai problema de a avea o limită de greutate, așa cum ar fi cazul dacă ai merge pe jos, așa că poți opta pentru un duș solar mai greu, pentru că îl poți căra confortabil.

Doriți un duș fierbinte pentru rulota dumneavoastră?

Dacă aveți o rulotă în care vă bucurați de vacanțe, cel mai bine este să o aveți cu tot confortul pe care îl puteți avea acasă și asta include și o baie caldă, în aceste cazuri puteți alege din mai multe opțiuni, deoarece există modele speciale pentru a transporta în aceste vehicule.

Capacitatea dușului solar

Toate dușurile au capacități de apă diferite și acesta este un factor pe care ar trebui să îl luați în considerare în funcție de numărul de persoane care îl vor folosi.

Ca măsură standard, puteți spune că 20 L este suficient, dar, în funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un sac de duș cu o capacitate mai mare, cum ar fi 35 de litri sau chiar până la 40 de litri .

Materiale pentru dușuri solare:

Materialele dușurilor solare sunt de obicei variate și în funcție de model puteți găsi oțel inoxidabil, aluminiu și printre cele mai populare se numără polietilenă și PVC.