Huse iphone 7

carcasas-para-iPhone-7-y-7-Plus

Cele mai bune huse pentru iPhone 7 și 7 Plus pot fi găsite dintr-o mare varietate de oferte de pe piață. De fiecare dată când Apple creează un nou model al celui mai faimos dispozitiv al său, vânzările cresc vertiginos, iar utilizatorii nu mai pot aștepta să cumpere toate accesoriile de care au nevoie.

Mulți cred că iPhone-urile nu sunt atât de rezistente, iar acest lucru ne duce cu gândul la incidentul de anul trecut când modelul 6 a reușit să se îndoaie ușor și a primit mai multe plângeri din partea utilizatorilor săi, așa că să nu ne așteptăm la nimic bun de la un nou iPhone 7 care umblă neprotejat pentru că în orice moment se poate sparge, pentru că cine nu a avut de-a face cu un ecran spart?

Acum, oamenii tind să cumpere huse mai mult pentru stilul lor decât pentru protecția pe care o oferă, ceea ce este destul de valabil, dar noi credem că cei mai buni cumpărători sunt cei care optează pentru multifuncționalitatea produselor.

Acest lucru înseamnă că, cu această investiție, luați doi iepuri dintr-o lovitură: pe de o parte, datorită garanției pe care o oferă în materie de securitate, iar pe de altă parte, pentru că oferă o notă distinctivă și artistică telefonului dumneavoastră.

Aceste smartphone-uri frumoase, dar fragile, au nevoie de protecție. Noul iPhone 7 sau 7 Plus ar trebui să te reflecte pe tine, ca utilizator - este ca și cum ți-ai alege ținuta perfectă pentru serviciu. Partea bună este că am simplificat totul pentru tine, selectând 6 dintre cele mai bune carcase de pe piață.

Cele mai bune huse pentru iPhone 7 și 7 Plus

Iată dintre cele mai bune huse pentru iPhone 7 și 7 Plus:

1. Husa JETech pentru iPhone plus 7

41BQyyye+5L

Vezi pretul Emag

Oricât de ironic ar suna, JETech este cea mai simplă husă, dar este cea făcută pentru cei mai spontani și creativi. Acest lucru se datorează faptului că este transparent, ceea ce înseamnă că puteți proiecta fațada așa cum doriți, fie că este vorba de stikere, fotografii sau orice hârtie imprimată.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai ieftine de pe lista noastră, dar asta nu înseamnă că are mai puține funcții. Este fabricat dintr-o fuziune de PC și TPU pentru o rezistență sporită și conține perne de aer pe toate cele patru colțuri. Pe de altă parte, vă oferă, de asemenea, acces la toate porturile și caracteristicile iPhone 7.

2. Husă ultra-subțire Ringke

411D42tz06L

Vezi pretul Emag

Creatorii săi susțin că această husă este ușoară ca o pană, deoarece a fost concepută pentru a fi ultra-subțire și flexibilă, iar datorită flexibilității sale și pentru că este fabricată din poliuretan este una dintre husele pentru iPhone care oferă o protecție mai mare, atât de mare încât vine cu un certificat militar de grad ridicat de protecție.

La fel ca JETech, și acesta este transparent, așa că puteți să îl faceți cu orice design doriți. (AmazonBasics 31lu2E40p5L

Vezi pretul Emag

Ideală pentru iPhone 7 Plus, această carcasă, deși de bază, este proiectată cu tehnologia Air Cushion în colțuri pentru a amortiza lovitura în caz de căzături, dar spre deosebire de colțurile sale, restul carcasei este fabricat din policarbonat rigid, ceea ce înseamnă, cu alte cuvinte, combinația perfectă de protecție.

Prețul său este unul dintre cele mai competitive.

4. ESR

61MvXJEEGAL

Vezi pretul Emag

Acest caz poate fi unul dintre cele mai frumoase de pe listă și este, de asemenea, unul dintre cele mai ieftine. Deși este transparent, are o structură trei în unu, ceea ce înseamnă că nu s-a gândit doar la protecție, ci și la stil Bling Bling.

ESR a proiectat această carcasă pentru a fi în același timp strălucitoare și elegantă. Este disponibil în roz, auriu și argintiu.

5. AmazonBasics

41MLw8u9qfL

Vezi pretul Emag

Deși este una dintre cele mai simple huse datorită neutralității culorii sale albastru marin, această husă pentru iPhone 7 Plus poate fi una dintre cele mai adaptabile pentru orice ocazie.

Este fabricat din policarbonat rigid cu un înveliș de cauciuc moale și neted, dar nu vă lăsați păcăliți de acest lucru, deoarece datorită acestor caracteristici este antiderapant și, prin urmare, previne accidentele.

Având o margine înălțată, ecranul este protejat de impacturi, deoarece creează o separare între ecran și orice suprafață.

6. JETech Slim-Fit

51ox-tRxCiL

Vezi pretul Emag

Diferită de restul carcaselor din listă, JETech by Slimp-Fit are un design structurat și sobru, fiind disponibilă în culoarea neagră. În ceea ce privește protecția, este fabricat cu fuziune PC și TPU și tehnologie avansată de absorbție a șocurilor, care funcționează ca o pernă de aer în toate cele patru colțuri.

Cu această carcasă aveți acces la toate funcțiile și porturile, în plus, există un suport încorporat kickstand care va servi drept suport atunci când doriți să vizionați videoclipuri și să vă jucați jocuri.