Huse pentru iPhone 8

Ne putem imagina deja scenariul: tocmai v-ați cumpărat noul mejores-fundas-para-iPhone-8-y-iPhone-8-Plus

iPhone 8 sau 8 Plus ca și noi și căutați carcasa ideală. Cu toate acestea, ați întâlnit deja câteva modele care lasă prea mult de dorit din cauza materialelor de calitate inferioară, care încep să se exfolieze și devin foarte urâte la câteva zile de la cumpărare. Și mai rău, în cele din urmă ai primit acel model de jurnal pe care ți-l doreai atât de mult, l-ai pus în portofel alături de cardurile bancare și magneții au șters toate informațiile de pe benzile magnetice.

Înțelegem frustrarea, așa că am decis să căutăm cel mai bun model de calitate. Desigur, le căutăm și pe cele mai ieftine, atâta timp cât au o bună durabilitate, un design atractiv și un confort deosebit. Citiți mai departe pentru a găsi carcasa perfectă pentru noul dvs. iPhone.

 

Cele mai bune huse pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Care este cea mai bună husă pentru iPhone 8?

Nu uitați că noul iPhone 8 este prevăzut cu un spate din sticlă pentru a permite încărcarea fără fir, așa că este esențial să cumpărați o carcasă de înaltă calitate, durabilă, pentru a preveni crăparea.

În afară de aceasta, trebuie să țineți cont de faptul că carcasa nu trebuie să fie atât de groasă încât să interfereze cu acest mod convenabil de încărcare. Iată lista noastră comparativă a celor mai bune huse pentru iPhone 8.

Iată dintre cele mai bune huse pentru iPhone 8:

1. Husă CASEZA pentru iPhone 8

Calitate excelentă și comoditate

41lBXzXZ3NL

Vezi pretul Emag

Dacă vă plac husele de tip carte, cunoscute și sub numele de huse de tip jurnal, ar trebui să o verificați pe aceasta. Acest model este prevăzut cu piele vegană premium, care garantează o senzație și un aspect plăcut, fără a maltrata niciun animal. De asemenea, are un interior cauciucat confortabil și un buzunar suplimentar pentru carduri.

2. HUMIXX iPhone 8 Cover

Minimalistă, dar destul de protectoare

41AG8qC+NvL

Vezi pretul Emag

Această husă de la Humixx are recenzii excelente din partea utilizatorilor săi datorită designului minimalist care nu adaugă volum la telefon și are decupaje precise și exacte pentru a nu interfera cu difuzoarele sau semnalul. De asemenea, dispune de un scut pentru camera din spate.

3. VRS Design Protective Silicone Case

Perfectă pentru divertisment

51c0O59FNeL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți un fan al vizionării videoclipurilor preferate pe telefon în timp ce stați întins sau în orice altă poziție, merită să achiziționați acest model fabricat din TPU cu capacități de absorbție a șocurilor datorită marginilor sale ridicate care protejează ecranul și camera. Este transparent.

4. Neo Hybrid a 2-a generație Spigen

Design frumos și protecție mai bună

5174CfBBmkL

Vezi pretul Emag

Acest model este prevăzut cu butoane metalice care îți permit să faci selecții cu ușurință, este foarte ușor și subțire și nu adaugă niciun volum la noul tău iPhone 8. Are o husă TPU moale și o ramă PC rezistentă pentru a-ți oferi aderență și protecție.

Cea mai bună husă pentru iPhone 8 Plus

Acum este timpul să ne uităm la husele pentru fratele mai mare, iPhone 8 Plus. Acest model are un ecran mai mare, un sistem de camere foto duble pe care trebuie să îl protejezi mai precis și cipul A11 de calitate superioară pe care vei dori să îl protejezi de orice lovituri și lovituri.

Aici vă oferim mai multe modele accesibile pentru a vă păstra iPhone 8 Plus în stare perfectă. Nu uitați că grosimea recomandată a carcasei pentru ca încărcarea wireless să funcționeze fără probleme este de 3 mm.

Iată cele mai bune huse pentru iPhone 8 Plus:

5. Husa Apple iPhone 8 Plus i-Blason Armorbox series

Varietate și rezistență ridicată

51b3uMOuyvS

Vezi pretul Emag

Cu acest model puteți alege dintr-o varietate de modele în albastru, alb, negru, roz și verde. Are acces complet la toate porturile, butoanele, difuzoarele și senzorii telefonului și include trei straturi de protecție ideale pentru a rezista la cele mai dure lovituri și căzături. Include clemă de fixare.

6. Husa Humixx 3 în 1

Convenabilă și versatilă

51zunuGkIGL

Vezi pretul Emag

În afară de faptul că oferă un nivel ridicat de protecție împotriva căderilor și loviturilor, are comoditatea de a include un magnet pentru suporturile de telefon pe care le avem de obicei în mașini. De asemenea, are decupaje precise pentru porturi și butoane, huse din PC și silicon și o bandă elastică pentru braț.

7. iPhone 8 Plus Caseology Parallax Series

O opțiune de înălțime

4102FxpobTL

Vezi pretul Emag

Dacă vă interesează să aveți un design modern și diferit, dar foarte rezistent, această husă este ideală pentru dumneavoastră. Se potrivește perfect și are o absorbție excelentă a șocurilor și a impactului datorită straturilor de TPU și PC. Este subțire și are capace flexibile care facilitează utilizarea butoanelor.

8. Spigen Liquid Crystal

Flexibilă și atractivă

4110MODu4dL

Vezi pretul Emag

Această carcasă este realizată în întregime din TPU și nu vine cu straturi suplimentare de protecție. Cu toate acestea, are marginile întărite și deschiderile necesare pentru a nu interfera cu niciun buton sau cu camerele foto. Acesta este disponibil în diferite culori și modele și previne formarea bulelor.

9. Carcasă JETech pentru iPhone 8 Plus

Simplă, dar rezistentă

41BQyyye+5L

Vezi pretul Emag

Aveți în față unul dintre cele mai bune modele de pe piață, cel puțin așa spun utilizatorii prin intermediul recenziilor online. Are un strat TPU și un strat PC pentru a vă oferi protecție completă, un design subțire, tehnologie de absorbție și compatibilitate perfectă.