Huse pentru samsung galaxy s9

mejor-fresadora-de-superficie

Dacă sunteți un pasionat de prelucrarea lemnului sau un tâmplar, știți că dacă aveți cele mai bune echipamente în atelierul sau în casa dvs. puteți să vă profesionalizați munca. De la creații complet noi, la personalizarea celor la care s-a lucrat anterior.

Fiind un instrument cu adevărat complicat din punct de vedere ingineresc, ne-am ocupat de testarea și garantarea calității acestor produse la un preț foarte accesibil, aș îndrăzni să spun că sunt cele mai puțin costisitoare produse, dar cu cea mai bună calitate de pe piață.

Surprindeți-vă clienții sau soția prin realizarea de decorațiuni și confecții frumoase pe lemn fără a-i afecta estetica. Aceste mașini de frezat sunt cele mai versatile dintre toți concurenții lor și includ putere, viteză și rezultate incredibile. Pasionații de bricolaj și profesioniștii în tâmplărie trebuie să știe, de asemenea, că acest instrument nu trebuie să lipsească din uneltele lor de lucru. Fie că este vorba de avionul industrial sau de cel domestic , sunt produse esențiale.

Cele mai bune mașini de frezat fețe

Care este cea mai bună mașină de frezat fețe?

Principalul lucru este să determinăm tipul de router de care avem nevoie, deoarece în prezent există până la 4 tipuri diferite de baze și routere, cum ar fi baze montate, baze interschimbabile, baze de plonjare și chiar routere de tăiere. Care dintre ele va depinde de tipul de muncă pe care doriți să o faceți.

Toate acestea ar trebui să fie capabile să regleze adâncimea de tăiere cu o precizie milimetrică, precum și să permită o prindere sigură și ergonomică, care să faciliteze munca și să reducă probabilitatea de riscuri.

De asemenea, este recomandabil să se aducă diferite tipuri de burghie sau, în lipsa acestora, care să poată fi adaptate la diferitele lucrări care urmează să fie efectuate, unele dintre cele mai utilizate burghie sunt cele bizotate și unghiulare, deși există zeci de tipuri.

Iată dintre cele mai bune mașini de frezat pe față:

1. Makita RP2300FCX mașină de frezat pe față

51JOcucdFrL

Vezi pretul Emag

Acest produs poate fi o opțiune foarte atractivă pentru cei care caută un standard ridicat în ceea ce privește aceste articole. Acesta integrează o tehnologie care permite o precizie mai mare pentru a lucra cu ambele mâini într-un mod confortabil și fără griji.

De asemenea, are o aspirație mare a prafului pentru a reduce reziduurile de lemn și pentru a nu umple podeaua cu mahmureala acestuia. De asemenea, acesta integrează un conector pentru cei care doresc o curățare mai profundă, permițându-le să atașeze un aspirator extern.

Fiți siguri, funcționalitatea sa ergonomică cu elastomer este o piatră de hotar pe piață; aceasta oferă un control mult mai mare și un confort mult mai mare al mașinii, astfel încât să nu ajungeți să vă obosiți în ziua de lucru. Precizia de tăiere este superbă și este reglabilă în pași de 0,1 mm.

2. Bosch 0.603.26C.800 - Mașină de frezat suprafețe

51f5HHqE+-L

Vezi pretul Emag

Doriți să faceți un pas mai departe și să găsiți o mașină de frezat mult mai versatilă. Mașina Bosch integrează un motor puternic de 1.400 cu care cele mai dificile sarcini pot fi o joacă de copii; cu alte cuvinte, o treabă destul de ușor de făcut.

Dispune de o lumină de lucru cu LED-uri de calitate integrată pentru a vă menține suprafața și produsul întotdeauna iluminate. Puterea fără control este inutilă, așa că aici puteți preselecta viteza în funcție de tipul de material, folosind comanda electronică Bosch cu o rotiță de reglare și un comutator de accelerație.

Modul în care a fost proiectat face mult mai ușor controlul și efectuarea lucrului; designul său incredibil este destul de ergonomic și vă va permite, de asemenea, să nu simțiți vibrațiile cauzate de frecare datorită mânerului său antivibrație.

3. Triton - Mașină compactă de frezat suprafețe

51-Rbb6Wc7L

Vezi pretul Emag

La fel de puternică ca și ea însăși, integrează cleme de jumătate de inch și de 12 milimetri pentru a ține orice element fără posibilitatea de a scăpa. Are o schimbare rapidă a tăișului prin intermediul bazei sale, care se face cu o singură cheie.

Puteți regla viteza acestui echipament prin intermediul aprinderii sale progresive, care include și un comutator de siguranță pentru o mai mare liniște și pace sufletească. Dispune de o priză pentru extragerea prafului; astfel, resturile nu vor mai fi niciodată o bătaie de cap.

Culoarea sa portocalie estetică ascunde în spatele acestui aspect frumos un nivel ridicat de inginerie, în care micro-regulatorul său vă permite să reglați înălțimea bazei și funcționarea acestui produs puternic.

4. Makita Rp0900 surface milling machine

41GhWqT1p8L

Vezi pretul Emag

Vă este cunoscută această marcă? Da, este una dintre cele mai populare și mai căutate mărci de pe piață. Acest produs puternic este un instrument multifuncțional care vă permite să efectuați diverse sarcini în tâmplărie prin simpla schimbare a bazei.

Durabilitatea și rezistența sa se bazează pe carcasa din aluminiu care asigură o rezistență mai mare; de asemenea, include un control electronic al vitezei pentru a menține controlate rotațiile puterii sale.

Aderență și durabilitate excelente; cu o greutate de 2,7 kilograme și un preț accesibil pe care nu îl veți putea lăsa în urmă. Dacă sunteți un împătimit al bricolajului, acesta este cu siguranță cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

5. Skil F0151841AA - Mașină de debitat lemn

41NdjEstXfL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei unelte ocazionale, dar funcționale, Skil este alternativa care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Se concentrează pe un mâner foarte ergonomic, cu un nivel ridicat de flexibilitate, ideal pentru un control perfect al mașinii.

Cu ea puteți modela lemnul în orice mod doriți, crestând sau canelând și chiar realizând muchii și profile. Acesta încorporează un sistem de blocare a axului pentru a schimba capetele într-un mod simplu, precum și o reglare a vitezei pentru a controla puterea sa, care poate varia între 11.000 și 30.000 de rotații pe minut.

Include un motor puternic de 1200 de wați, cu care este capabil să îndeplinească o varietate de sarcini și să taie până la 55 de milimetri adâncime.

6. Einhell TC-Ro 1155 E

41DYML1nyXL

Vezi pretul Emag

Acest produs simplu are o unealtă cu un sistem electronic care vă permite să reglați viteza de rotație a puterii sale; precum și să reglați adâncimea de frezare.

Este echipat cu un tip de adâncime și un dispozitiv de blocare a axului pentru a garanta o mai mare stabilitate. Acesta poate fi echipat cu un sistem extern de aspirare a prafului și dispune de tăiere cu variație continuă și precizie ridicată. Prețul este cea mai importantă caracteristică a sa, mai ales dacă sunteți la început în această lume fenomenală.

 

Ce este o mașină de frezat pe față?

O freză este adesea una dintre cele mai valoroase unelte din dotarea unui atelier de prelucrare a lemnului. Un produs de bună calitate permite tâmplarului să creeze o multitudine de desene complexe, să deschidă goluri, să creeze legături, să rotunjească marginile lemnului, printre alte lucrări.

Există diferite tipuri de routere pe piață și, înțelegând diferențele dintre ele, vă putem ajuta să luați cea mai bună decizie cu privire la un router care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Dacă cumpărați unul greșit, nu veți obține rezultatele pe care le căutați. De aceea, informațiile din acest ghid sunt foarte importante. Acesta vă poate ajuta să faceți alegerea corectă atunci când cumpărați un router pentru a adăuga unelte la dotarea dumneavoastră.

Tipuri de mașini de frezat pe față

Fresadora

Există două tipuri de bază de mașini de frezat pe față: mașinile de frezat pe față și mașinile de frezat pe bază de fixare strânsă. Tipul de mașină de frezat pe care îl alegeți va fi determinat de munca pe care sunteți capabil să o faceți. Acest lucru va depinde de designul dvs. și de modul în care funcționează produsul.

Mașină de frezat cu scufundare

Acest tip are o bază care este încărcată cu arc. Acest lucru permite împingerea burghiului în obiectul care urmează să fie prelucrat. Puteți bloca baza la o anumită adâncime atunci când o utilizați pentru diverse aplicații. Dacă deblocați adâncimea setată, puteți modifica adâncimea burghiului în timp ce routerul este în funcțiune.

Avantajul acestui tip de produs este că tăierea începe în mijlocul lucrării, departe de margine. Acestea oferă mult mai multă versatilitate, dar pot fi puțin mai dificil de utilizat decât omologii lor strâmți. Acestea sunt, de obicei, și mai scumpe.

Router cu bază strânsă

Ideală pentru cei care încep, această bază strânsă funcționează cel mai bine atunci când este montată pe o masă. Aceste modele sunt perfecte pentru tăierea marginilor și a mulurilor care necesită o precizie exactă.

Sunt mai ușoare decât omologii lor și mai ușor de utilizat. Atunci când utilizați unul dintre aceste modele, va trebui să reglați adâncimea lamei înainte de a porni și nu poate fi reglată atunci când mașina este în funcțiune. La multe modele, puteți ajusta vârful în sus sau în jos prin slăbirea sau slăbirea șuruburilor care îl țin în poziție.

Ce este un router HP pentru lemn?

Diferite stiluri și modele de freze pentru lemn au putere și viteză diferite. Unele dintre cele mai comune puteri includ 1 ½, 2, 3, 1,2 cai putere și altele. Dimensiunile biților variază, de asemenea, așa că trebuie să fiți atenți la ce scrie în cutia produsului despre routerul pe care vă gândiți să-l cumpărați.

Există mai multe routere care sunt echipate cu motoare cu turație variabilă, cu turații cuprinse între 8.000 și 30.000. Cunoașterea scopului pentru care veți utiliza produsul vă va ajuta să determinați tipul de care aveți nevoie și cantitatea de cai putere și turații.

Tipuri comune de mașini de frezat și baze

Baza strânsă:

Acestea sunt mult mai compacte și mai ușor de manevrat decât alte modele. Recomandat pentru generarea de diverse scopuri, pentru tăierea marginilor și pentru utilizarea cu o masă de frezat. De obicei, acestea cântăresc aproximativ 7-11 kilograme și au între 1 ½ și 3 ½ cai putere și între 8 și 15 amperi.

Baze interschimbabile:

De obicei mai puțin costisitoare și ușor de deplasat pe șantier. Ideal pentru utilizatorii care doresc mai multe baze și stiluri de prindere, precum și pentru utilizatorii care doresc să poată ține pasul cu nevoile și sarcinile în schimbare. Aceste baze interschimbabile cântăresc aproximativ 7-11 kilograme și au o putere de 1 ½ până la 3 ½ cai putere și 8 până la 15 amperi.

Router de tăiere:

Acest router este perfect pentru sarcini care necesită mai puțină capacitate și putere. Acestea sunt excelente pentru tăierea și șanfrenarea laminatelor. Ideal pentru meșteșugari și pasionați, precum și pentru cei care fac lucrări de detaliu. Aceste produse sunt perfecte pentru a face tăieturi precise și exacte cu o singură mână.

Baze de plonjare:

Aceste baze de plonjare sunt recomandate pentru lucrătorii care fac frecvent tăieturi adânci, tăieturi înclinate, muchiile și muchiile, cei care fac, de asemenea, lucrări de șablon sau de modelare. Acestea sunt mai ușor de utilizat pentru tăieturi interioare și cântăresc între 7 și 11 livre.

Unealtă rotativă: Cântărind aproximativ 1 până la 4 livre, această mică bijuterie este potrivită în special pentru sarcini mici, lucrări de detaliu, meșteșugari, pasionați și pentru utilizatorii care au nevoi mai ușoare. Aceste unelte rotative sunt extrem de compacte, manevrabile și versatile. Acestea sunt bune pentru toate tipurile de aplicații și sunt esențiale pentru a le avea în plus pe o mașină de frezat.

Ce să alegeți atunci când cumpărați o mașină de frezat cu fața?

Aceste routere constau din puțin mai mult decât un motor, o bază și o pereche de mânere. Observați cum este reglată adâncimea de tăiere. La unele, de exemplu, motorul se înșurubează adânc și iese din bază într-o crestătură elicoidală. Celelalte au o reglare liniară, ceea ce este mai bine pentru o mașină de frezat, deoarece comenzile nu se rotesc în intervalul stabilit.

Cele mai multe dintre acestea din urmă au o gaură prin bază, pe care o puteți modifica prin tăiere la adâncime cu o cheie specială. Acest lucru permite ca masa să fie utilizată mai ușor, deoarece reglajele se fac la suprafață.

Cele cu arc sunt mai complicate. Aceste unelte au o adâncime reglabilă, iar majoritatea încorporează o turelă rotativă cu mai multe trepte, astfel încât să puteți face tăieturi mai adânci. Toate modelele au un dispozitiv de blocare pentru a menține motorul în bază.

În ceea ce privește viteza variabilă, veți avea nevoie de ea dacă intenționați să folosiți biți mai lungi pe o masă de frezat. Burghiele sunt ținute la o precizie de ¼ și ½ picior, iar cele mai bune se eliberează singure pentru a permite o îndepărtare ușoară. Rețineți că o apăsare excesivă a unui colier îl poate deteriora. Aceasta poate fi o problemă reală în cazul uneltelor ieftine în care funcționează coada de porc, deoarece nu poate fi înlocuită.

Diferite biți de sertizare

brocas-para-frisar

Există multe varietăți de biți de sertizare disponibile care pot crea multe modele și crestături. Mai jos, am detaliat cele mai des cumpărate 10 biți care ar fi ideale pentru dumneavoastră. Cele mai multe dintre biții enumerați mai jos sunt disponibile în diferite dimensiuni care se vor potrivi cu dimensiunea sertizorului. Acestea sunt fabricate din fier cu vârf de carbon, ceea ce le va ajuta să dureze mai mult timp dacă sunt utilizate și îngrijite corespunzător. Mușchii care nu sunt cu vârf de carbon se vor uza mai repede și se pot deteriora mai ușor.

 • Înclinat: Acest tip de burghiu va plasa o margine convexă rotunjită ușor sub laturile lemnului.
 • Bevel: Acest burghiu vă va permite să tăiați o muchie în unghi direct lângă partea laterală a obiectului la care lucrați.
 • Curved: Acest burghiu va tăia un sfert de cerc concav lângă marginea unei bucăți de lemn.
 • Dado: Un burghiu popular care formează o crestătură în jurul lemnului.
 • Crestătură în formă de cutie: Când crestătura este în jurul lemnului, iar partea inferioară a crestăturii este mai lată decât partea superioară a crestăturii, veți ști la ce este folosită această crestătură.
 • Canelare: Aceasta permite o tăiere la 90 de grade în jurul marginii piesei de prelucrat.
 • Ogee romană: Aceasta formează un design unic în formă de S de-a lungul marginii piesei de prelucrat.
 • Nas rotunjit: Cu acest produs veți lăsa o jumătate de cerc de-a lungul piesei de prelucrat.
 • Nasul în partea de sus: Este destul de asemănător cu cel din unghi. Aceasta formează o margine rotunjită în jurul lucrării, fără întreruperi între ele.
 • Înțepătură în V: Acest burghiu va lăsa un V umbrit în jurul lemnului.

Cum se utilizează un router?

Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când îți dirijezi marialul este să fii nevoit să îl urmărești în toată zona. Acesta trebuie să fie fixat în siguranță pe masa de lucru. O soluție este să fixați materialul pe poziție, dar adesea acesta se blochează în calea dispozitivului de sertizare și trebuie repoziționat. Experiența mea este să folosesc un covoraș de sertizare care oferă o suprafață antiderapantă excelentă.

Dacă lucrați pe covor, puteți lucra pe toate cele patru margini fără interferențe. Puteți găsi aceste materiale la magazinele de prelucrare a lemnului sau pe site-uri specializate.
Iată un sfat. În cazul în care covorașul pare să nu mai aibă aderență, înmuiați-l în apă pentru a îndepărta murdăria din el. De obicei, ajută.

Nici nu vă gândiți să instalați friteuza până când nu aveți protecția necesară pentru ochi și urechi. Aceste produse sunt foarte zgomotoase și vă pot afecta permanent auzul dacă nu sunteți protejat. Și, bineînțeles, ar trebui să purtați întotdeauna ochelari de protecție atunci când folosiți unelte.

 • Mergi în direcția corectă

Pentru a folosi mistria, probabil că a trebuit să o miști în direcția corectă. Atunci când sertizați partea exterioară a marginii unei mese, trebuie să mergeți în sens invers acelor de ceasornic. Dacă mergeți în direcția corectă, evitați ca ondulatorul să alunece din tăietură și să rămână departe de dumneavoastră.

 • Începeți din punctul potrivit

Dacă sertizați toate cele patru margini ale unei mese, este important să efectuați tăieturile în ordinea corectă. Începeți de la bobul final. Atunci când burghiul iese din fibra de capăt, acesta poate rupe ușor marginea adiacentă. Atunci când sertizați această margine, va trebui să curățați automat orice ruptură.