Huse samsung galaxy note 8

mejor-funda-samsung-galaxy-note-8

Cea mai bună husă Samsung Galaxy Note 8 este ceea ce toată lumea caută după ce a precomandat cel mai dorit model de smartphone din acest an. Cel mai bun lucru este că mulți producători de încredere, începând cu Samsung însuși, au proiectat deja mai multe modele pentru a vă proteja noua și valoroasa achiziție în siguranță și cu stil. Iar unii dintre ei au deja modelele pregătite pentru vânzare.

Este o idee excelentă să vă gândiți la protejarea telefonului care se anunță a fi modelul anului, în timp ce încă mai așteptați ca acesta să ajungă în mâinile dumneavoastră. Pentru că, deși știm că este un dispozitiv rezistent la apă , ideea este să îl păstrezi foarte bine protejat și ferit de alte deteriorări, adăugându-i în același timp și ceva din stilul tău.

 

Cele mai bune huse Samsung Galaxy Note 8

Care este cea mai bună husă Samsung Galaxy note 8?

Pare incredibil să te gândești că atât de curând ai deja o varietate clară de carcase de protecție pentru acest model de smartphone care urmează să fie lansat. În această varietate puteți găsi unele modele cu adevărat proaste și altele care au sprijinul unor producători bine-cunoscuți și care au deja opinia utilizatorilor care îl au deja în mâinile lor.

Dumneavoastră, care sunteți gata să cumpărați, aveți la dispoziție acest ghid specializat în avans, astfel încât să știți pe ce teren călcați, precum și o listă comparativă excelentă și precisă de modele excelente care îmbină calitatea și prețul bun.

Iată cele mai bune huse Samsung Galaxy Note 8:

1. Samsung Note 8 Clear View Standing Cover

Versatilă, comodă și cu spațiu suplimentar

31SDoryUJ-L

Vezi pretul Emag

Albastru, măsliniu, auriu și negru sunt cele patru opțiuni din care puteți alege în acest model sobru și elegant de protecție sau husă pentru Samsung Galaxy Note 8 pe care producătorul său l-a conceput pentru acest model mult așteptat și care se află în prezent la un preț special de pre-vânzare.

Este flip cover, astfel încât protejează toate zonele telefonului, inclusiv ecranul acestuia. Și o face cu un capac rabatabil care poate găsi o altă funcționalitate bună, deoarece poate stoca banii sau actele de identitate și care poate fi pliat înapoi pentru a susține telefonul în timp ce te uiți la un videoclip, fără a fi nevoie să îl ții cu mâinile.

2. Carcasă Galaxy Note 8, Spigen

Nivel excelent de protecție

41sSMwMahvL

Vezi pretul Emag

Această carcasă promite o protecție completă și absolută . Acesta este format din două straturi combinate cu tehnologia pernei de aer. Aceste două părți sunt compuse dintr-o singură piesă concepută dintr-un material moale, dar gros și flexibil, care este în contact direct cu telefonul și este prietenos cu carcasa acestuia. Al doilea strat este realizat din policarbonat durabil și rezistent la impact.

Este un model care, ca puține altele, este atent la îngrijirea marginilor. Laturile sale rotunjite, care sunt mult mai groase decât celelalte părți, protejează telefonul de lovituri și zgârieturi. De asemenea, protejează porturile de încărcare și audio, oferind în același timp o bună aderență în mână. Acesta include, de asemenea, o certificare militară de rezistență la cădere cu tehnologie de amortizare a aerului pentru o astfel de protecție.

3. Carcasă Galaxy Note 8, Caseology

Design atractiv și durabil

Carcasa Caseology Parallax este disponibilă în verde acvatic, burgundia, negru și gri ocean. Oferă o protecție de bună calitate, cu un capac rezistent la impact și un cadru rezistent la șocuri . Acesta include capace de butoane sensibile care oferă un răspuns clar, deschideri precise și o margine de protecție în relief.

Designul său subțire este foarte drăguț și delicat și este compus din două straturi care sunt concepute nu numai pentru a-l proteja împotriva căderilor, ci și împotriva uzurii zilnice și a zgârieturilor la care telefonul este expus în mod constant. Printre numeroasele sale atribute se numără faptul că este antiderapantă, mată și foarte durabilă. Este foarte plăcută la atingere, iar designul său geometric 3D nou sporește capacitatea de protecție.

4. MoKo Samsung Galaxy Note 8 Case

Garanție de calitate excelentă

51TChtXBTHL

Vezi pretul Emag

Acest producător este cunoscut pentru garanția lor extinsă, mai mult decât extinsă, pe viață. Acest lucru arată cât de mult cunosc și au încredere în calitatea produsului. În același timp, au un serviciu de asistență pentru clienți extins și în timp util.

Această husă este concepută special pentru Samsung Galaxy Note 8 și este disponibilă în diferite culori. De la cele mai izbitoare (roșu și albastru) la cele mai sobre (gri și negru).

Această husă cu două straturi are un exterior din policarbonat dur și rezistent și un interior moale din silicon pentru a evita loviturile, în timp ce are grijă și vă protejează telefonul într-un mod plăcut.

Are o clemă de centură rotativă, ceea ce sporește confortul de a o purta cu tine, fără a fi nevoie să o ții tot timpul în mână sau în buzunare, unde s-ar putea zgâria din cauza frecării constante. (Samsung Galaxy Note 8 Ringke

Protejează aparatul foto și ecranul

51HSXE7HtcL

Vezi pretul Emag

Marginea de silicon ridicată și groasă ajută la o mai bună protecție a ecranului în caz de cădere, deoarece amortizează căderea pe partea frontală a dispozitivului. Zona camerei are și ea acest tip de protecție, în timp ce alte modele trec cu vederea aceste detalii de maximă atenție.

Carcasa subțire și ușoară oferă o absorbție avansată a șocurilor împotriva căderilor, loviturilor, zgârieturilor, zgârieturilor, crestăturilor și impacturilor și este combinată cu o cupă interioară mai flexibilă, dar totuși foarte protectoare.

Acest model este de foarte bună calitate și oferă acces ușor la butoane și porturi, cu o aderență plăcută pentru o funcționalitate maximă, cu confort ergonomic și curbe special concepute și un model alternativ negru pentru a dispersa mai bine impacturile.

 

Huse Samsung

mejor-funda-samsung-galaxy-note-8

Majoritatea utilizatorilor sunt preocupați ca husa pe care o aleg să se potrivească corect și dorit pentru telefonul lor. În acest caz, mulți optează pentru modele create de marca sau de producătorul dispozitivului mobil în sine. Așadar, dacă te numeri printre cei care au astfel de preocupări, cel mai probabil vei opta pentru modelele produse chiar de Samsung.

Acest producător oferă o mare varietate de opțiuni de modele create special și exclusiv pentru cel mai recent model al său, Galaxy Note 8.

Acestea au o varietate de culori și caracteristici și îl puteți alege pe cel dorit imediat pentru a-l comanda direct în precomanda dvs. de telefon mobil.

Capac rabatabil S-View:

Această husă este un model care protejează ecranul telefonului dvs. mobil . Nu este unul dintre modelele mai puțin costisitoare , dar este foarte căutat pentru că are caracteristica că capacul este transparent, ceea ce face posibilă vizualizarea prin el a informațiilor primare, cum ar fi ora, vremea sau data, chiar dacă există notificări de la aplicații, fără a fi nevoie să îl ridici, doar printr-o simplă apăsare a butonului de pornire.

LED Wallet Cover:

Dacă sunteți în căutarea unui model care să îmbine protecția ecranului dispozitivului și funcționalitatea, un alt model, în afară de cel precedent, care îndeplinește aceste cerințe este acesta, deoarece are un LED Wallet Cover care afișează ora și notificările atunci când ecranul este acoperit prin apăsarea butonului de pornire.

La rândul său, acesta include un buzunar interior în care puteți depozita banii, cardurile sau documentul de identitate.

Capac de protecție:

Acest producător include modele mult mai economice și minimaliste care oferă un capac ultra-subțire. De fapt, designul său este transparent și puteți vedea prin el designul lui Galaxy Note 8. Cu toate acestea, protecția este foarte ușoară.

Înveliș Alcantara:

Are un preț accesibil spre deosebire de alte modele, precum și un design foarte drăguț datorită faptului că la fabricarea sa se folosește un material foarte asemănător cu pielea de căprioară. În plus, are o reputație binemeritată de durabilitate, ceea ce face ca investiția să merite.

Să ne uităm la OtterBox

Nu neapărat același producător de dispozitive este cel ideal pentru a avea încredere în îngrijirea telefonului dumneavoastră. Există multe mărci care se află de ani de zile în industria dispozitivelor care îngrijesc și protejează totul, de la smartphone-uri la tablete, cu o varietate de modele care variază între materialele lor, culorile, designul și chiar principalele caracteristici care determină utilitatea suplimentară a dispozitivului.

Un astfel de brand este OtterBox, căruia mulți utilizatori îi încredințează o varietate de telefoane. Dacă sunteți pe cale să faceți marea investiție de a vă achiziționa noul Galaxy Note 8, probabil că nu doriți să vă irosiți investiția și veți căuta un produs de calitate care să aibă grijă de echipamentul dvs.

În cazul acestui telefon mobil, acest producător a conceput, deocamdată, trei opțiuni. Acestea variază de la seria robustă Defender, la seria mai subțire Commuter, la seria foarte elegantă Symmetry, dintr-o singură bucată. Acestea nu sunt prețuri mici, dar trebuie să știți că plătiți pentru produse de calitate, cu o reputație solidă, care include service tehnic în cazul în care se întâmplă ceva cu modelul pe care l-ați ales sau dacă instalarea modelului devine complicată.

Este timpul pentru Speck

În prezent, modelele pe care această companie le-a proiectat pentru Samsung Galaxy Note 8 sunt prezentate ca fiind indisponibile pe web, așteptând, probabil, ca modelul de telefonie mobilă atât de așteptat și de mult așteptat să fie în sfârșit pus în vânzare.

Modelele prezentate de acest producător au fost Speck Presido Grip și Presido Clear, ambele opțiuni scumpe, dar cu sprijinul unei mărci specializate precum Speck. Deocamdată, cheia este să stai cu ochii în patru până când producătorul va scoate în sfârșit la vânzare aceste două modele.

Carcase Ringke

Acest brand este în general cunoscut pentru carcasele și husele sale de telefon atrăgătoare, care ies din tipare. Dacă aveți o personalitate extravagantă, puteți opta pentru acest producător care vă va face cu siguranță să ieșiți din comun cu unele dintre modelele sale.

În acest moment, Ringke oferă o varietate de opt stiluri diferite, care diferă foarte mult unul de celălalt. Dacă v-ați precomandat deja Samsung Galaxy Note 8 și sunteți nerăbdător să obțineți cel puțin accesoriile pentru acesta, puteți începe acum prin a comanda oricare dintre aceste opt modele care sunt deja la vânzare.

Este unul dintre puținii producători care are deja carcasele sale disponibile pe piața înainte ca acest dispozitiv mobil să fie pus în vânzare. De asemenea, oferă modele care pot expune telefonul, precum și altele care îl acoperă complet și sunt mai discrete. Totul la un preț destul de acceptabil .

Îl cunoaștem cu toții pe Spigen

Dar dacă vorbim despre o mare varietate, este bine cunoscut faptul că Spigen este pur și simplu regele subiectului în cauză. Ca să vă faceți o idee, aceștia sunt gata să lanseze o colecție de 19 huse diferite pentru Samsung Galaxy Note 8 înainte ca acesta să fie lansat.

Dintre aceste modele, ai putea să le evidențiezi cu ușurință pe cele cu armură robustă, deoarece sunt ideale pentru cei care vor să le țină în continuare în buzunar, dar nu vor să sacrifice protecția dispozitivului lor mobil. Este o propunere elegantă dintr-o singură bucată, care prezintă accente din fibră de carbon .

În cazul în care preferi să folosești carcase transparente, acest producător îți oferă, de asemenea, o gamă de opțiuni. Are opt stiluri diferite, de la complet transparent la cel mai clar, pentru a lăsa să se vadă fără probleme designul lui Note 8.

Din ce în ce mai mulți oameni devin fani ai modelelor de huse care oferă protecție completă pentru telefonul mobil, deoarece protejează chiar și ecranul, dar oferă și o valoare utilitară adăugată, permițând ca cardurile, banii și actele de identitate să fie toate la un loc. Acest brand știe despre aceste modele și le oferă de mult timp, așa că nu face excepție în cazul noului Note 8.