Huse samsung galaxy s8

Mejor-funda-Samsung-Galaxy-S8-y-S8-Plus

Sunt radioamator, am reușit să-mi montez un echipament radio complet, dar apartamentul meu are o acustică teribilă, așa că trebuie să caut cele mai bune spume acustice pentru a izola fonic camera.

Un coleg de la serviciu mi-a recomandat să folosesc pentru început cutii de ouă , dar acestea nu fac decât să împiedice ricoșeul sunetului și nu-mi dau efectul dorit, am văzut și niște benzi de cauciuc cu o suprafață ondulată , dar nici acestea nu funcționează pentru mine.

Ca urmare, am făcut câteva transmisiuni care sunt o adevărată pacoste, captează ecoul și se scurg ricoșeele, acustica nu funcționează pentru difuzoare.

Trebuie să o rezolv cât mai repede! O spumă acustică la un preț accesibil care să răspundă așteptărilor mele poate fi soluția.

De asemenea, trebuie să mă asigur că produsul nu va afecta estetica apartamentului meu. Camera mea de transmisie este albă și un stil rece, care este atractiv și funcționează va fi cel mai bun.

Cele mai bune spume acustice

Care este cea mai bună spumă acustică?

Pentru a obține cea mai bună spumă ar trebui să faceți o comparație a ofertelor, să verificați producătorii, prețurile și calitățile care vi se potrivesc cel mai bine.

De exemplu, alegerea celui mai ieftin accesoriu poate fi convenabilă în funcție de nevoile dumneavoastră, dar fiecare experiență și nevoie este diferită: nici cel mai scump nu garantează succesul, nici cel mai ieftin nu este de proastă calitate, de unde importanța verificării.

Dacă aveți un birou modern cu uși din fibră de sticlă , ar fi potrivit un tip de spumă care să se potrivească cu estetica și să protejeze și plafoanele, cum ar fi deșeurile pătratice.

Dar dacă sunteți în căutarea a ceva de înaltă densitate, poate că un 75 mm cu dimensiuni mai mari decât cele standard ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră

Dacă nu sunteți foarte sigur ce doriți să cumpărați , poate că o privire la această listă vă va clarifica îndoielile:

Iată care sunt cele mai bune spume acustice:

1. TONOR

Multifuncțional și cu accesorii de montaj

Mejor-funda-Samsung-Galaxy-S8-y-S8-Plus

Vezi pretul Emag

Pentru cei care sunt interesați să reducă la minimum zgomotul de fond în timpul sesiunilor de înregistrare în studioul de acasă sau în studioul profesional și doresc să își optimizeze producțiile, nu există nimic mai bun decât să investească în plăcuțe de izolare acustică a microfonului din spumă, Tonor, care a introdus pe piață o spumă groasă, absorbantă și flexibilă de 6 cm grosime. În plus, panourile metalice sunt flexibile și pot fi ușor de pliat și depozitat. Acest set include accesorii pentru asamblare.

2. Lot de 24 foi de spumă acustică 305 mm, 0,60 NRC ADVANCED ACOUSTICS

Cu spumă izolatoare poliuretanică

41AOeHkF3uL

Vezi pretul Emag

Încă una dintre etichetele recunoscute pe care le pot sugera în materie de izolare fonică, Advanced Acoustic, care fabrică produse de bună calitate datorită utilizării poliuretanului cu o densitate de 30 kg/m3 și un design cu celule deschise de calitate profesională cu NCR de 0,60. În plus, dacă sunteți interesat de estetica studioului dumneavoastră, fiecare panou este tăiat cu precizie, cu o grosime de 40 mm și o bază de 20 mm.

3. Spumă piramidală pentru izolare acustică Ace Punch

Ignifugată și de înaltă calitate

41y-oz0T4HL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să dați un tratament acustic casei dvs. sau unui spațiu sonor special, ar trebui să încercați această spumă absorbantă cu formă piramidală , veți vedea imediat rezultatele.

Se remarcă prin reducerea reverberației, ecoului și a zgomotului. Datorită dimensiunilor și caracteristicilor sale, este ideal pentru spații mici și medii.

Datorită capacităților sale, acest produs este foarte recomandat pentru utilizarea în studiourile de înregistrare și camerele de control.

4. EQ Acoustics

Calitate profesională

412HpWXKwEL

Vezi pretul Emag

Special conceput pentru a reduce reflexiile nedorite, a canaliza energia sonoră și a realiza înregistrări de calitate, acest pachet de 16 panouri este cel mai potrivit pentru condiționarea cabinelor de voce și a studiourilor de înregistrare.

Este un produs de înaltă performanță care izolează complet zgomotul pentru a obține mixaje de bună calitate în procesul de înregistrare a vocii sau a muzicii.

Vine cu bandă autoadezivă de fixare.

5. Panouri din spumă acustică A2S Protection

Durabil și ușor de curățat

51DlDYtkfWL

Vezi pretul Emag

Cu un coeficient de absorbție care îi conferă capacitatea de a izola fonic până la 90% din zgomot, acest burete acustic este ideal pentru cabinele audio și, de asemenea, pentru izolarea fonică a pereților, ferestrelor, plafoanelor și podelelor.

Controlul maxim al sunetului poate fi obținut cu acestea atunci când sunt combinate cu trape de bas sau bass sau bass traps.

Acestea sunt fabricate dintr-o substanță ignifugă care previne incendiile sau propagarea acestora.

6. Foi acustice Dibapur

Evitați ricoșeele de colț

21kPnzGN7pL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să optimizați acustica și să îmbunătățiți emisia de unde sonore în spațiile dumneavoastră, acest set de bureți format din trei capcane de bas vă va ajuta mult în izolarea acustică a sunetului.

Este un set esențial pentru a îmbunătăți semnificativ respingerea zgomotului în colțuri, deoarece spuma sa acustică profilată acționează ca o izolație în mediile în care este necesară o izolare fonică perfectă împotriva rezonanței.

7. Spumă fonoizolantă Super Dash

Amortizează ecourile și absoarbe undele sonore

414tePb+BFL

Vezi pretul Emag

Marca Super Dash a lansat această folie fonoizolantă pentru suprafețe netede formată din 24 de bucăți de piramide care absorb sunetele.

Această folie poate fi plasată în fiecare parte a spațiului dvs. de izolare fonică și veți vedea cum îndepărtează zgomotul și ecoul pentru studiourile de înregistrare. Este, de asemenea, foarte util pentru o sală de karaoke sau pentru a avea un home cinema cu tot confortul.

Ce este spuma acustică de absorbție a sunetului?

51WFLl5CPSL

Numită și spumă fonoabsorbantă, este un accesoriu fabricat din poliuretan sau melamină, de obicei sub formă de panouri de perete sau de tavan, capcane de bas, nori de tavan sau deflectoare suspendate, care sunt utilizate pentru a îmbunătăți izolarea fonică prin absorbția undelor sonore, corectând astfel problemele de zgomot. Acestea sunt folosite pentru teatrele de acasă, studiourile de înregistrare, stațiile de radio, cinematografele, bisericile, sălile de clasă și alte locuri.

Tipuri de spumă acustică

În ofertă veți găsi diverse tipuri de spume, toate cu aceeași funcție, dar fiecare mai potrivită decât cealaltă pentru anumite tipuri de spații și pentru a obține diverse forme de izolare fonică. Printre acestea se numără:

Spumă acustică cu pene

Are pene care ies din bază, absorb sunetul într-o singură direcție. Cuișoarele trebuie să fie plasate orizontal și perpendicular pe direcția de propagare a sunetului. Acest tip de spumă atenuează presiunea sonoră acumulată în încăperi, previne reflexiile speculare și elimină undele staționare.

Spumă acustică piramidală

Oferă caracteristici de performanță diferite față de alte forme. Structura sa asigură o difuzie suplimentară, dar mai puțină absorbție, adică va oferi un răspuns mai plat, dar nu va umezi complet o cameră. Este un lucru obișnuit în studiourile de înregistrare. Acesta reduce filtrarea pieptenilor și undele staționare.

Spumă acustică cu grilă pătrată

Acestea absorb foarte bine frecvențele medii și înalte. Acestea sunt panouri foarte plăcute din punct de vedere estetic și sunt foarte solicitate pentru plafoane de către arhitecți și decoratori de interior. Acestea dau o notă specială studiourilor de înregistrare și atenuează presiunea sonoră acumulată în încăperi.

Spumă acustică cu deșeuri pătratice

Răspândește energia sonoră prin încăpere, provocând reflexii dispersate care absorb fiecare o porțiune ușor diferită a spectrului de frecvențe. În acest caz, fronturile de undă sunt mai degrabă atenuate decât absorbite. Spumele cu reziduu pătratic asigură un sunet natural și oferă un echilibru excelent între absorbție și difuzie.

Motive pentru a utiliza spumă acustică:

Există o mulțime de motive pentru care este o idee bună să aveți spumă acustică în casa dvs., iată câteva dintre ele:

Reducerea poluării fonice

Realizate special pentru a elimina ecourile și sunetele de fond, nu prin blocarea lor, ci prin absorbția lor, spumele sunt ideale pentru reducerea poluării fonice, deoarece sunt utilizate și pentru a controla sunetele de reverberație.

Îmbunătățește calitatea sunetului

Spuma nu numai că absoarbe sunetul, dar îmbunătățește și calitatea sunetului care rămâne în încăpere. De asemenea, datorită frecvențelor lor, acestea sunt considerate o instalație de reducere a căldurii și sunt amplasate în colțuri, unde este nevoie de o amestecare optimă pentru a minimiza ecourile. Prin reducerea amplitudinii undelor, spumele disipă energia acustică sub formă de căldură.

Îmbunătățește designul camerei

Nu numai că oferă un aspect estetic mai bun în spațiile în care sunt amplasate, dar, date fiind calitățile lor, vă pot oferi mai multă intimitate și concentrare pentru a vă face treaba.

Ce trebuie să căutați înainte de a cumpăra spumă acustică

Atunci când cumpărați, este important să acordați o atenție deosebită următoarelor aspecte:

Grosime

Grosimea acestora variază între 2 și 4 inci, 2 fiind modelul standard al industriei, ceea ce echivalează cu puțin peste 50 mm. Există persoane care preferă grosimea de 4 inch, deoarece este mai groasă.

Model de suprafață

Majoritatea au un fel de model 3D, care se poate vedea clar în modelele de pană și piramidă.

Dimensiuni / Număr

Spuma acustică este disponibilă în pachete de 6, 12 și 24 de bucăți, echivalentul a 1 și 2 picioare pătrate pentru primele două și 2×4 picioare pentru ultimele două. Împreună și în ordinea mărimii, acestea pot acoperi o suprafață de perete.

Indicele NRC

Fiecare spumă are un indice al coeficientului de reducere a zgomotului, care este cuprins între 0 și 1 și măsoară eficacitatea absorbției zgomotului (NRC). Cu cât numărul este mai mare, cu atât absorbția este mai mare.