29 noiembrie 2019

Sursa: tass.ru, redstar.ru, remnmilitaryblg.com

 În cadrul unui interviu acordat cotidianului Krasnaya Zvezda, comandantul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), viceamiral Igor Osipov, a prezentat, pe 29.11.2019, un scurt bilanț al activităților de pregătire pentru luptă ale flotei în anul de instrucție 2019.

 

Potrivit precizărilor sale, în acest an, peste 30 de nave de luptă și auxiliare, precum și submarine ale FRMN au îndeplinit misiuni în cadrul serviciului de luptă.

 

“Navele FRMN au efectuat marșuri însumând 4.500 de zile. Echipajele navelor de suprafață și submarinelor au parcurs peste 237.000 de mile marine în Marea Neagră, Marea Mediterană, Oceanul Atlantic și Oceanul Indian. Acestea au efectuat peste 50 de escale în porturi din Grecia, Turcia, Egipt, Algeria, Cipru, Siria, Oman, Djibouti, Yemen și Pakistan”, a precizat Osipov.

 

În cursul anului 2019, au fost efectuate 165 de exerciții de diverse tipuri, în cadrul cărora au fost îndeplinite peste 500 de misiuni de luptă, precum și 35 de lansări de rachete individuale și în grup, inclusiv cu platformele purtătoare de armamente de precizie, respectiv rachete de tip Kalibr.

 

Viceamiralul Osipov a menționat că numărul lansărilor de rachete a fost dublu în comparație cu anul trecut.

 

 

În 2019, lansările de rachete efectuate de Flota rusă din Marea Neagră sau dublat față de anul anterior

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE