13 iulie 2020

Sursa: mil.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.07.2020, în marile unități și unități militare ale Armatei 58 arme întrunite din Caucazul de Nord și Transkaucazia, a început desfășurarea unui antrenament planificat de conducere a trupelor.

 

Timp de o săptămână, militarii vor desfășura algoritmi de acțiune privind ridicarea armamentelor și echipamentelor din dotare, de pregătire a tehnicii militare și de ieșire în raionul indicat.

 

Personalul marilor unități și unităților militare din cadrul armatei Regiunii Militare Sud vor efectua un marș cu tehnica din dotare în raionul stabilit, unde vor amenaja puncte de conducere și noduri de transmisiuni. Specialiștii militari vor desfășura mijloacele digitale de comunicații și automatizare, precum și de organizare a videoconferințelor. Aceștia vor organiza transmiterea semnalelor de conducere a luptei, prin diverse canale de comunicații.

 

Activitățile se vor încheia la sfârșitul acestei săptămâni. În faza finală a antrenamentului pentru personalul de comandă al marilor unități și unități militare, vor fi dezvoltate abordări unice privind conducerea trupelor pentru îndeplinirea misiunilor potrivit destinației, ținând cont de cerințele moderne și de condițiile aflate în continuă schimbare.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Trupele de transmisiuni ale Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz din cadrul Regiunii Militare Sud includ, la nivel central, Brigada 34 Conducere – Vladikavkaz.

De asemenea, brigăzile de infanterie moto din compunerea armatei, respectiv Brigada 19 Infanterie Moto – Vladikavkaz, Brigada 136 Infanterie Moto – Buinaksk și Baza Militară 4 – Tskinvali dispun de câte un batalion de conducere (transmisiuni).

În cadrul regimentelor de infanterie moto și de tancuri din cadrul Diviziei 42 Infanterie Moto din Cecenia sunt formate companii de transmisiuni.

Antrenamentele de conducere a trupelor au ca scop perfecționarea deprinderilor militarilor în îndeplinirea misiunilor încredințate, potrivit destinației.

 

În cadrul Armatei 58 arme întrunite a început desfășurarea unui antrenament de conducere

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE