06 noiembrie 2019

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 06.11.2019, la Simferopol, a avut loc o ședință extinsă a Consiliului Militar al corpului de armată al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN), în timpul căreia a fost efectuat bilanțul anului de instrucție 2019.

 

Comandantul corpului de armată al FRMN, general maior Konstantin Kastornov, a declarat cu această ocazie că, în anul de instrucție 2019, au fost îndeplinite toate misiunile stabilite pentru marea unitate operativă.

 

Potrivit bilanțului anului de instrucție 2019, în cadrul corpului de armată au fost executate un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă și trei exerciții tactice la nivel companie. De asemenea, subunitățile acestuia au efectuat peste 50 de ieșiri în teren, în poligoane din Crimeea, precum și în poligoanele Kapustin Yar, Darial și în Centrul de pregătire montană Terskol.

 

Marile unități și unități militare din compunerea corpului de armată au obținut evaluări pozitive în timpul exercițiilor și tragerilor de luptă, fapt constatat de conducerea FRMN, a Regiunii Militare Sud, precum și de comandanții genurilor de trupe din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse.

 

În timpul ședinței Consiliului Militar, structuri și militari din cadrul corpului de armată au primit cupe, diplome și premii pentru rezultatele obținute în anul de instrucție 2019.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Corpul 22 Armată – Simferopol din cadrul Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN a fost înființat în luna decembrie 2016 și include aproape toate structurile terestre dislocate în Peninsula Crimeea.

Acesta are următoarea structură organizatorică:

– Brigada 810 Infanterie Marină – Sevastopol;

– Brigada 126 Apărare de Coastă – Perevalnoe;

– Brigada 127 Cercetare – Pargolovo;

– Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa;

– Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol;

– Regimentul 8 Artilerie – Simferopol;

– Regimentul 1096 Rachete Antiaeriene – Sevastopol;

– Regimentul 68 Geniu – Evpatoria;

– Centrul 744 Transmisiuni – Sevastopol.

Ca și corpul de armată, majoritatea structurilor din compunerea acestuia au fost formate după integrarea Peninsulei Crimeea în Federația Rusă, la începutul anului 2014.

În forma actuală, înainte de anul 2014, au existat doar Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa și Regimentul 1096 Rachete Antiaeriene – Sevastopol. Brigada 810 Infanterie Marină – Sevastopol și Centrul 744 Transmisiuni – Sevastopol au fost formate prin reorganizarea și extinderea unor structuri anterioare (regimentul de infanterie marină al FRMN și Centrul 529 Transmisiuni – Sevastopol). Restul structurilor au fost formate de la zero sau pe baza unor unități militare ce au aparținut anterior Forțelor Armate ale Ucrainei.

 

În cadrul corpului de armată al FRMN, a fost efectuat bilanțul anului de instrucție 2019

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE