Surse: ria.ru, tvzvezda.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 02.12.2019, în Forțele Armate ale Federației Ruse a început noul an de instrucție. Pe parcursul acestuia, militarii ruși vor participa la peste 30 de exerciții internaționale.

 

“Intensitatea procesului de pregătire a trupelor se va menține și în cursul anului 2020. Anul viitor, sunt planificate exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, exercițiul operativ al Forțelor Navale Scutul oceanului-2020, precum și peste 30 de exerciții internaționale, la diferite niveluri”, se arată în comunicatul de presă.

 

Potrivit precizărilor reprezentanților Ministerului rus al Apărării, în perioada august-septembrie 2020, în Federația Rusă și în alte 10 țări, se va desfășura cea de-a șasea ediție a Jocurilor Militare Internaționale. La aceasta au fost invitate să participe peste 90 de state.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, anul de instrucție este împărțit, în continuare, în două părți: perioada de instrucție de iarnă, cu durata de șase luni, și perioada de instrucție de vară, care durează, de asemenea, șase luni.

În anul 2020, activitățile cele mai intense de pregătire pentru luptă se vor desfășura în Regiunea Militară Sud, acolo unde este planificată cea mai importantă activitate de instrucție pentru luptă, respectiv exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020.

Pregătirile pentru executarea exercițiului planificat în luna septembrie 2020 vor începe chiar din această lună. Acestea vor include, probabil, una sau două verificări inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud, o serie de antrenamente de comandament și stat major, precum și exerciții speciale de asigurare tehnico-materială.

Reprezentanții ruși au anunțat deja că la exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020 vor participa militari din 17 state, ceea ce va reprezenta un nivel care nu a mai fost atins până în prezent la un exercițiu de o asemenea amploare organizat de Federația Rusă.

02 decembrie 2019
În cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, a început noul an de instrucție

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE