Surse: tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Șeful Direcției Principale Organizare-Mobilizare din cadrul Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, general locotenent Evgheni Burdinsky, a anunțat, pe 30.09.2019, că, în timpul campaniei de încorporări de toamnă, aproximativ 132.000 de recruți vor fi încorporați pentru executarea serviciului militar obligatoriu.

 

“În conformitate cu un decret al președintelui Federației Ruse, vor fi încorporați pentru serviciul militar aproximativ 132.000 de recruți”, a precizat Burdinsky.

 

Potrivit declarațiilor sale, perioada de încorporări de toamnă se va desfășura în perioada 01 octombrie – 31 decembrie, în toate cele 85 de regiuni ale Federației Ruse.

 

Generalul a menționat că, în mod traditional, cei care lucrează ca pedagogi nu vor fi încorporați toamna, fiind chemați la încorporare o singură dată pe an, respectiv de la 01 mai la 15 iulie. Acesta a precizat, de asemenea, că cetățenii care locuiesc în zonele rurale și sunt angajați în lucrări de recoltare a producției agricole vor fi chemați la încorporare în perioada 15 octombrie – 31 decembrie. În timpul unei videoconferințe, șefii de state majore ai Regiunilor Militare au informat că totul este pregătit pentru primirea recruților, inclusiv cazarea temporară și întreținerea acestora în punctele de tranzit.

 

“În timpul campaniei de încorporări de primăvară, aproximativ 580.000 de persoane au trecut prin comisiile de recrutare, dintre care 135.000 au fost solicitate pentru executarea serviciului militar, iar restul au fost eliberate sau au primit o amânare”, a spus Burdinsky la un briefing desfășurat la Moscova. Potrivit declarațiilor acestuia, peste 50.000 de persoane au fost trimise pentru examinări medicale suplimentare pentru “a se exclude îndreptarea recruților bolnavi către trupe”.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Federația Rusă, durata serviciului militar obligatoriu este de 12 luni. Până în anul 2008, durata acestuia a fost de 24 de luni.

Încorporările pentru executarea serviciului militar obligatoriu se fac în două campanii anuale, respectiv perioada de încorporări de primăvară (01 aprilie – 15 iunie), și perioada de încorporări de toamnă (01 octombrie – 31 decembrie).

La încorporare sunt chemați cetățenii cu vârste între 18 și 27 de ani, care nu au executat serviciul militar obligatoriu.

În perioada de încorporări de toamnă din anul 2018 au fost încorporați pentru executarea serviciului militar obligatoriu aproximativ 132.500 de recruți.

30 septembrie 2019
În cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, vor fi încorporați aproximativ 132.000 de recruți

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE