Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 11.09.2019, Statul major al Bazei Navale Crimeea a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a executat un exercițiu cu detașamentul de contracarare a forțelor și mijloacelor de diversiune.  

 

Militarii detașamentului, care au întrebuințat o vedetă antidiversiune Gracionok,  au verificat o porțiune indicată din acvatoriul Golfului Sevastopol, în scopul descoperirii unor eventuale încărcături explozive. De asemenea, au verificat părțile submarine ale corpurile navelor de luptă.

 

În timpul verificării, echipajul vedetei antidiversiune a desfășurat activități de descoperire a scafandrilor adversarului, întrebuințând mijloacele tehnice din dotarea navei.

 

Analiza acțiunilor forțelor în timpul exercițiului și evaluarea eficienței detașamentului în îndeplinirea misiunilor vor fi efectuate la sediul Statului major al Bazei Navale Crimeea.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cadrul fiecărei Baze Navale din organica Forțelor Navale ale Federației Ruse se află o brigadă de nave pentru paza raionului maritim, din care face parte un detașament cu destinație specială pentru luptă cu forțele și mijloacele de diversiune submarină.

FRMN include două baze navale, respectiv Baza Navală Crimeea – Sevastopol și Baza Navală – Novorossiysk.

Militarii participanți la exercițiu aparțin Detașamentului 102 Spetsnaz al Brigăzii 68 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol din cadrul Bazei Navale Crimeea. În dotarea detașamentului se află 10 vedete antidiversiune, de mai multe tipu

11 septembrie 2019
În cadrul FRMN, a fost executat un exercițiu al forțelor și mijloacelor antidiversiune

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE