Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Departamentul asigurare informațională din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) a anunțat că, pe 14.09.2019, în punctele de bazare ale navelor și în locurile de dislocare ale unităților militare, a fost executat un exercițiu de apărare antiaeriană, care a vizat exersarea elementelor de descoperire și respingere a atacurilor executate de ținte care zboară la joasă înălțime ale adversarului convențional.  

 

În calitate de ținte aeriene au fost întrebuințate aparate de zbor fără pilot din dotarea subunităților FRMN și ale Regiunii Militare Sud.

 

Pe timpul exerițiului, mijloacele de apărare antiaeriană de pe nave și din unitățile militare au fost aduse în stare de întrebuințare, iar în aer au fost ridicate avioane și elicoptere ale Aviației navale aflate în serviciu.

 

După identificarea dronelor ca aparținând adversarului, acestea au fost distruse cu ajutorul mijloacelor de apărare antiaeriană de pe nave și din unitățile militare.

 

Exerccițiul a fost executat în cadrul procesului de pregătire pentru luptă planificat al forțelor FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exerciții de acest tip se desfășoară periodic în punctele de dislocare permanentă ale FRMN.

Acestea au ca scop menținerea deprinderilor membrilor echipajelor, pe timpul staționării în bazele navale.

În ceea ce privește apărarea împotriva dronelor, militarii ruși au experiență obținută în timpul conflictului armat din Siria, unde bazele militare de la Tartus și Hmeimim au fost supuse unor atacuri frecvente cu aparate de zbor fără pilot.

15 septembrie 2019
În cadrul FRMN, a fost executat un exercițiu de luptă împotriva aparatelor de zbor fără pilot

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE