Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Statul major al Flotei ruse din Marea Neagră a informat, pe 08.10.2019, că peste 1.000 de militari din compunerea marilor unități și unități de rachete și artilerie participă la o tabără de instrucție, în poligoane de arme întrunite din Crimeea și din zona Kuban a Ținutului Krasnodar.

 

“Militarii desfășoară activități de conducere a focului artileriei, în care sunt implicate peste 200 de unități de tehnică militară și specială, între care lansatoare multiple de proiectile reactive Grad, tunuri autopropulsate 2S1 Gvozdika, tunuri D-30, instalații de artilerie autopropulsate 2S9 Nona-S, precum și aruncătoare de mine Sani și Podnos”, se arată în comunicatul de presă primit de agenția Interfax.

 

În acesta se precizează că artileriștii desfășoară activități de armonizare a acțiunilor sistemelor de cercetare și foc ale subunităților, precum și a modalităților de întrebuințare a artileriei în timpul debarcării desantului maritim și aerian.

 

“Punctul culminant al taberei de instrucție va fi reprezentat de un exercițiu tactic cu dublă partidă la nivel brigadă al brigăzii de apărare de coastă și brigăzii de infanterie marină din cadrul FRMN, cu executarea de trageri de artilerie, parașutarea desantului aerian din avioane militare de transport Il-76 și debarcarea transportoarelor blindate BTR-82A cu desantul maritim din nave mari de desant, pentru cucerirea litoralului”, se menționează în comunicatul de presă.

 

“Tabăra de instrucție a subunităților de artilerie se desfășoară în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă al forțelor flotei”, a informat Statul major al FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tabăra de instrucție a Trupelor de Rachete și Artilerie ale FRMN se desfășoară începând de la jumătatea lunii septembrie și va avea durata de aproximativ o lună.

Pe timpul acesteia, a mai fost executat un exercițiu tactic la nivel brigadă, cu participarea militarilor din cadrul Brigăzii 810 Infanterie Marină – Sevastopol și Brigăzii 126 Apărare de Costă – Perevalnoe. Probabil, la cel de-al doilea exercițiu, care va fi executat în zilele următoare, rolurile vor fi inversate. Adică, militarii Brigăzii 126, care au jucat rolul adversarului la primul exercițiu, vor reprezenta acum trupele proprii, iar infanteriștii marini vor fi în postura de adversar.

La tabăra de instrucție mai participă subunități aparținând celor două brigăzi de rachete și artilerie ale FRMN, Brigada 11 – Anapa și Brigada 15 – Sevastopol, precum și Regimentului 8 Artilerie – Simferopol.

Toate structurile menționat mai sus fac parte din Corpul 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

08 octombrie 2019
În cadrul FRMN, se desfășoară o tabără de instrucție a Trupelor de Rachete și Artilerie

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE