Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 20.11.2019, că subunitățile de Poliție Militară navală, care au fost formate recent în Crimeea, vor executa un exercițiu de luptă împotriva diversioniștilor.

 

“Într-unul din golfurile din Sevastopol, va fi executat un exercițiu special, cu noile subunități formate în Crimeea de Poliție Militară navală, pentru respingerea atacului grupurilor de diversiune ale adversarului convențional”, se arată în comunicatul de presă.

 

Potrivit scenariului exercițiului, diversioniștii vor ataca o navă militară dinspre mare, întrebuințând mijloace navale rapide. Polițiștii militari vor intercepta diversioniștii în acvatoriul maritim.

 

După cum au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării, subunitățile de Poliție Militară navală sunt dotate cu vedete rapide BL-80, mijloace de foc standard și arme neletale, precum și complete de protecție pentru umeri, brațe și genunchi.

 

La exercițiu vor participa și transportoare blindate BTR-80, camioane de transport Kamaz, automobile blindate Rys, o navă mare de desant, precum și aproximativ 100 de militari.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În cursul anului 2019, în cadrul Forțelor Navale ale Federației Ruse au fost formate, la toate flotele, subunități de Poliție Militară navală. Potrivit Ministerului Apărării, militarii acestora vor patrula apele adiacente zonelor în care sunt bazate navele și submarinele rusești.

Noile unități de poliție militară vor putea inspecta navele care intră în port sau staționează la ancoră. În plus, competențele acestora vor include căutarea și identificarea personalului militar, care a părăsit nava sau unitatea militară fără aprobare. Sub „tutela” Poliției Militare navale vor intre și toți „oaspeții nepoftiți” din bazele navale, inclusiv pescarii ilegali. Aceștia merg adesea în zone închise, ascunzându-se de autorități.

Specialiștii militari apreciază că apariția Poliției Militare navale va spori securitatea generală a bazelor navale.

Exercițiul din Crimeea se va desfășura în cadrul unei convocări, la nivel național, cu comandanții subunităților de Poliție Militară navală, care se desfășoară la Sevastopol, în perioada 20-22 noiembrie.

20 noiembrie 2019
În Crimeea, va fi executat primul exercițiu al subunităților de Poliție Militară navală înființate recent

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE