07 octombrie 2019

Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Vest a anunțat că, pe 07.10.2019, subunități aparținând Forțelor Armate ale Federației Ruse, Armeniei, Republicii Belarus, Kazahstanului, Kârgâzstanului și Tadjikistanului au sosit în Regiunea Nyzhniy Novgorod, pentru participarea la exercițiul tactic de specialitate Echelon-2019 al forțelor și mijloacelor de asigurare tehnico-materială din cadrul Forțelor Colective de Reacție Operativă (KSOR) ale Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

 

În poligonul Mulino, militarii Regiunii Militare Vest au organizat o ceremonie de întâmpinare a contingentelor străine participante la exercițiu.

 

Pe timpul exercițiului, contingentele militare din cele șase state vor desfășura activități de asigurare tehnico-materială a KSOR ale OTSC pe parcursul pregătirii și executării unei operații comune.

 

Exercițiul se va desfășura, în perioada 08-10 octombrie, sub conducerea locțiitorului comandantului Trupelor Regiunii Militare Vest pentru asigurare tehnico-materială, general locotenent Andrei Bulyga.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul Echelon-2019, împreună cu exercițiile Căutarea-2019, Cooperarea-2019 și Frăție neîntreruptă-2019, va fi executat în cadrul exercițiului operativ-strategic Frăție în luptă-2019, la care vor participa aproximativ 10.000 de militari din statele membre OTSC, precum și peste 900 de unități de tehnică militară și specială.

Dacă celelalte exerciții sunt deja consacrate la nivelul OTSC, exercițiul tactic de specialitate Echelon-2019 este executat pentru prima dată.

Potrivit unor informații anterioare, tema exercițiului va fi următoarea: “Organizarea asigurării tehnico-materiale în interesul KSOR ale OTSC în timpul unei operații comune de localizare a unui conflict armat”.

Scopul principal al exercițiului va consta în evaluarea eficienței sistemului de conducere a asigurării tehnico-materiale a contingentelor KSOR ale OTSC în timpul îndeplinirii de misiuni de instrucție și luptă în regiunea de securitate est-europeană.

În Federația Rusă, va începe executarea exercițiului “Echelon-2019”, planificat în cadrul OTSC

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE