Surse: ria.ru, mil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

  Pe 17 septembrie, în cadrul misiunii KFOR (Kosovo), forțe aparținând contingentului ucrainean au desfășurat un exercițiu tactic comun cu militarii contingentului ungar ajuns recent în teatrul de operații în urma rotației forțelor.

 

Scopul exercițiilor l-a reprezentat consolidarea cooperării și coerența îndeplinirii sarcinilor KFOR privind creșterea nivelului de securitate și asigurarea liberei deplasări.

 

Exercițiul s-a desfășurat pe baza operațională VRELO, în condiții cât mai aproape de zona urbană. Pentru a ajunge în zona de concentrare, structuri ale contingentului național ucrainean, sprijinite de geniști tehnică specifică, au efectuat un marș pe o distanță de peste 70 de kilometri.

 

Conform scenariului exercițiului, un grup de protestatarii agresivi a încercat să blocheze deplasarea coloanei. După ce au intervenit la acțiunile comune cu militarii maghiari, pentru a potoli mulțimea, forțele ucrainene au efectuat căutarea și eliminarea obiectelor explozive și a barierelor create artificial.

 

De asemenea, militarii celor două contingente au cooperat în situații extreme și imprevizibile apărute pe timpul evacuării răniților.

 

 

18 septembrie 2019
 În Kosovo, în cadrul KFOR, a avut loc un exercițiu comun al militarilor din Ucraina și Ungaria

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE