10 septembrie 2019

Sursa: mil.ru, remnmilitaryblo.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 09.09.2019, că, în cursul lunii august, în dotarea Trupelor regiunii au fost introduse aproximativ 100 de unități de tehnică militară modernă.

 

În cadrul procesului de reînzestrare a Trupelor Regiunii Militare Sud, continuă livrarea pentru subunitățile de tancuri și infanterie moto ale marilor unități de arme întrunite și bazelor militare din străinătate a tancurilor moderne T-72B3 și T-90A, a mașinilor de luptă ale infanteriei BMP-3 și a transportoarelor blindate BTR-82A. Pentru marile unități de rachete și artilerie, în luna august, au fost furnizate peste 10 complexe antitanc Kornet și Shturm-S.

 

În armatele de arme întrunite, unitățile Trupelor de Apărare de Coastă ale Flotei ruse din Marea Neagră și Flotilei din Marea Caspică și marile unități Spetsnaz din Regiunea Militară Sud, în luna august, au intrat peste 70 de unități de tehnică auto și blindate, armamente de rachete și artilerie, tehnică de transmisiuni, de război electronic, tehnică de geniu și alte categorii de tehnică specială.

 

Flotila din Marea Caspică a primit în dotare, în luna august, o vedetă antidiversiune Proiect 21980, clasa Gracionok, pentru subunitățile cu destinație specială ale flotilei.

 

De la începutul anului 2019, Trupele Regiunii Militare Sud au primit peste 600 de unități de tehnică nouă și modernizată, ceea ce a făcut ca procentul de tehnică modernă să ajungă la 65%. În Forțele Terestre procentul este de 79%, în Forțele Aerocosmice de 73%, iar în Forțele Navale de 43%.

 

Până la sfârșitul anului 2020, este planificat ca Trupele Regiunii Militare Sud să ajungă la un procent de tehnică militară modernă de 70%. La unele categorii, acest procent va ajunge chiar la 100%.

 

În total, din anul 2010, Trupele Regiunii Militare Sud au primit în dotare aproximativ 12.000 de unități de tehnică militară nouă și modernizată, dotată cu mijloace eficiente de comunicații și sisteme automatizate de conducere.

 

 

 

În luna august, în dotarea trupelor din RM Sud au fost introduse aproximativ 100 de unități de tehnică

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE