29 martie 2020

Sursa: mil.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Centru din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 29.03.2020, că, în Regiunea Samara, s-a desfășurat un exercițiu de reacție a trupelor în cazul amenințării de răspândire a infecțiilor virale.

 

“În garnizoana Roshchinsky din Regiunea Samara, a fost executat un exercițiu special de trei zile privind creșterea nivelului de pregătire al trupelor (forțelor) pentru îndeplinirea misiunilor de localizare a situațiilor de criză legate de apariția amenințării cu răspândirea infecțiilor virale”, se arată în comunicatul de presă.

 

Reprezentanții Regiunii Militare Centru au informat că la exercițiu au participat medici militari, specialiști în protecție RCB (de radiații, chimică și biologică), membri ai Trupelor de Geniu, subunități de asigurare tehnico-materială și de poliție militară.

 

“În total au fost implicați peste 600 de militari și peste 150 de unități de tehnică militară specială”, au precizat reprezentanții Serviciului de presă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul special a fost executat în cadrul verificării nivelului de pregătire al trupelor pentru îndeplinirea misiunilor de luptă împotriva infecțiilor cu coronavirus. Aceasta a avut loc, în perioada 25-28.03.2020, în cadrul organelor de conducere militară, marilor unități și unități militare ale Regiunilor Militare Vest și Centru, Forțelor Aerocosmice, Trupelor de Rachete cu Destinație Strategică, Trupelor de Protecție RCB, Trupelor de Geniu și organizațiilor de asigurare medicală.

Potrivit datelor comunicate de reprezentanții ruși, numărul cazurilor de infecție cu coronavirus a crescut cu 270 în ultimele 24 de ore, ajungând la 1.534. Până în prezent, în Federația Rusă au fost înregistrate nouă decese din cauza coronavirusului.

 

În RM Centru, a fost testată capacitatea trupelor de a împiedica răspândirea infecțiilor virale

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE