Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 23.09.2019, în poligonul Prudboy, a început executarea unui exercițiu de comandament și stat major cu dublă partidă, cu participarea subunităților de infanterie moto dislocate în Regiunile Volgograd și Rostov aparținând unei armate de arme întrunite.

 

La exercițiu, care se desfășoară sub conducerea comandantului armatei de arme întrunite, participă peste 3.000 de militari, precum și aproximativ 1.000 de unități de tehnică militară.

 

Până în prezent, grupurile tactice de nivel batalion au fost transportate în raionul de desfășurare a exercițiului. Pe parcursul exercițiului de comandament și stat major vor desfășura activități de perfecționare a deprinderilor practice și a metodelor de ducere a acțiunilor de luptă, în condiții de teren necunoscut și a unei situații aflate în continuă schimbare, pe timpul luptei de arme întrunite.

 

O atenție specială în timpul exercițiului va fi acordată lucrului statelor majore, cu întrebuințarea sistemelor automatizate de conducere.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul se desfășoară la nivelul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk din cadrul Regiunii Militare Sud.

Grupurile tactice de nivel batalion aparțin Diviziei 150 Infanterie Moto – Novocerkassk și Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd.

Probabil, exercițiul va dura până la sfârșitul săptămânii.

23 septembrie 2019
În RM Sud, a început executarea unui exercițiu de comandament și stat major

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE