Surse: tvzvzd.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.10.2019, în 25 de poligoane și centre de instrucție ale regiunii, a început desfășurarea verificării finale a nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor, pe anul de instrucție 2019.

 

La verificare participă aproximativ 300 de mari unități și unități militare din cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud.

Comisii de inspecție ale eșaloanelor superioare vor verifica și vor evalua nivelul de pregătire pentru luptă al marilor unități și unități militare, starea armamentului și tehnicii militare, climatul moral-psihologic din subunități, precum și activitatea personalului de comandă, care trebuie să asigure un nivel adecvat al disciplinei militare.

 

Militarii vor executa trageri de control cu armamentul individual și de pe tehnica de luptă și vor îndeplini normative de conducere a mașinilor de luptă și de pregătire tactică.

 

În afară de aceasta, o atenție specială va fi acordată pregătirii fondurilor de cazarmare și de locuințe, precum și stării utilităților și a instalațiilor de alimentare cu căldură pentru perioada de iarnă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În mod oficial, anul de instrucție se încheie în cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse pe 30 noiembrie.

Însă, de regulă, ultimele activități de pregătire pentru luptă de amploare sunt planificate în lunile august și septembrie, în timpul perioadei de instrucție de vară. Luna octombrie este folosită pentru verificările finale ale trupelor, iar în noiembrie se desfășoară bilanțurile și se amenajează facilitățile de pregătire pentru începerea noului an de instrucție, la 01 decembrie.

Probabil, verificarea din sudul Federației Ruse se desfășoară sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov, și va dura până vineri, 11 octombrie.

07 octombrie 2019
 În RM Sud a început verificarea finală a trupelor pe anul de instrucție 2019

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE