Surse: militarynews.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 28.07.2020, că peste 5.000 de militari au început să execute, simultan, exerciții tactice cu dublă partidă la nivel batalion, pe teritoriile a cinci regiuni din Caucazul de nord și Transcaucazia.

 

“Exercițiile au loc, în același timp, în Daghestan, Osetia de Nord, Cecenia, precum și în bazele militare ruse din Abhazia și Osetia de Sud”, se arată în comunicatul de presă.

 

La exerciții participă grupuri tactice de nivel batalion ale unităților de infanterie moto, tancuri și artilerie. Din acestea fac parte și subunități de cercetare, apărare antiaeriană, geniu, protecție RCB și medicale.

 

“Exercițiile tactice la nivel batalion și exercițiile speciale reprezintă forma de bază pentru pregătirea exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Caucaz-2020, a declarat recent comandantul Trupelor Regiunii Militare Sud”, general de armată Aleksandr Dvornikov.

 

Se estimează că la etapele cu trageri de luptă vor fi implicate divizioane și baterii dotate cu lansatoare multiple de proiectile reactive Tornado și Grad, instalații autopropulsate de artilerie Msta-S, Gvozdika și Akatsia. De asemenea, în compunerea sistemelor de cercetare și foc vor acționa tancuri T-72B3 și T-90, precum și mașini de luptă ale infanteriei BMP-3.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Probabil, patru dintre exerciții se desfășoară în cadrul Armatei 58 arme întrunite – Vladikavkaz, iar unul în cadrul Armatei 49 arme întrunite – Stavropol. La acestea participă 10 grupuri tactice de nivel batalion aparținând Diviziei 42 Infanterie Moto – Khankala, Brigăzii 19 Infanterie Moto – Sputnik (Vladikavkaz), Brigăzii 136 Infnaterie Moto – Buinaksk și Bazei Militare 4 – Tskhinvali (Osetia de Sud) ale Armatei 58, precum și Bazei Militare 7 – Gudauta (Abhazia) a Armatei 49.

Recent, în cadrul verificării inopinate asupra nivelului de pregătire pentru luptă al trupelor, desfășurată în perioada 17-21.07.2020, în Regiunea Militară Sud au fost executate 10 exerciții tactice la nivel batalion și 13 la nivel companie.

Potrivit declarațiilor reprezentanților ruși, în total, în timpul perioadei de instrucție de vară, în cadrul Regiunii Militare Sud sunt planificate 20 exerciții tactice la nivel batalion.

28 iulie 2020
În RM Sud se execută simultan cinci exerciții tactice la nivel batalion

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE