Surse: militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 18.09.2019, că, în poligoane din Regiunile Rostov și Volgograd, peste 4.000 de militari și 500 de unități de tehnică militară, precum și elicoptere ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană participă la o serie de exerciții tactice la nivel batalion.

 

“Batalioane de infanterie moto întărite au fost alertate și au desfășurat marșuri în raioanele de concentrare, în condițiile acțiunilor grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului convențional. Efectivele batalioanelor, cu sprijinul tancurilor, al plutoanelor de trăgători din companiile de lunetiști, al unei baterii de artilerie, unui detașament de aruncătoare de flăcări și Aviației Forțelor Terestre au desfășurat acțiuni de manevră și foc pentru blocarea adversarului convențional, precum și de suprimare cu foc și curățare a zonei ocupate de adversar”, se arată în comunicatul de presă.

 

La exerciții participă tehnică militară precum tancuri T-90, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, tunuri autopropulsate Msta-S și Akatsia, automobile blindate Tigr, elicoptere Mi-35 și Mi-8AMTȘ și avioane de bombardament Su-34.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiile tactice la nivel batalion se desfășoară în cadrul celor două mari unități de infanterie moto ale Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk, respectiv Divizia 150 Infanterie Moto – Novocerkassk și Brigada 20 Infanterie Moto – Volgograd.

Acestea sunt normale pentru etapa actuală a procesului de instrucție pentru luptă, în cadrul perioadei de instrucție de vară. Exercițiile tactice de nivel batalion au fost precedate de o serie de exerciții la nivel companie.

 

Comentariu BSMAP: Cel mai probabil, exercițiile la nivel tactic planificate în această perioadă în RM Sud se înscriu în faza inițială a scenariului în baza căruia se desfășoară exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic "Centru-2019".

18 septembrie 2019
 În sudul Federației Ruse, a început executarea unor exerciții tactice la nivel batalion

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE