Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 13.09.2019, că, în cursul săptămânii viitoare, în poligonul Prudboy de lângă Volgograd, cu o mare unitate de infanterie moto a regiunii va fi executat un exercițiu tactic cu trageri de luptă, cu dublă partidă, la nivel batalion.

 

Timp de o săptămână, subunități de infanterie moto, în cooperare cu subunități de tancuri și de artilerie, vor distruge peste 1.000 de ținte, care vor imita aviația, tehnica blindată și forța vie a adversarului. Acestea vor executa o serie de episoade tactice, inclusi lupta în localitate, manevra de apărare, precum și activități de cercetare și asalt, în cooperare cu aviația și artileria reactivă.

 

La exercițiu vor participa aproximativ 2.000 de militari și peste 300 de unități de tehnică militară, între care avioane de bombardament Su-24M, elicoptere de transport și luptă Mi-8AMTȘ, tancuri T-90A, mașini de luptă ale infanteriei BMP-3, complexe de rcchete antiaeriene Tor, instalații de artilerie autopropulsate Msta-S și Hosta, precum și complexe dotate cu aparate de zbor fără pilot.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul tactic cu trageri de luptă va fi executat, în perioada 16-20.09.2019, cu participarea unor subunități aparținând Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd din cadrul Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

Brigada are în dotare tancuri de tip T-90A, spre deosebire de cealaltă mare unite de infanterie moto a Armatei 8 arme întrunite, respectiv Divizia 150 Infanterie Moto – Novocerkassk, în dotarea căreia se află tancuri de tip T-72B3.

Probabil, în perioada următoare, în cadrul Trupelor Regiunii Militare Sud vor fi executate mai multe exerciții tactice la nivel batalion, care vor marca trecerea într-o nouă etapă de pregătire a perioadei de instrucție de vară.

14 septembrie 2019
 În sudul RM Sud va fi executat un exercițiu tactic cu trageri de luptă la nivel batalion

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE