Incalzitor de acvariu

mejor-calentador-de-acuario

Investind în cele mai bune șosete de compresie, veți scăpa de iritațiile și durerile de picior sau de picior provocate de rutine sportive intense.

Ciorapii de compresie sunt concepuți pentru a favoriza circulația prin trimiterea unui flux sanguin adecvat către inimă prin sistemul venos, aplicând în același timp o presiune progresivă asupra membrelor, începând de la glezne și scăzând în partea de sus, în limita de cuprindere a ciorapilor, pentru a reduce riscul de rănire sau disconfort muscular.

Cele mai bune șosete de compresie

Care sunt cele mai bune șosete de compresie?

Pe măsură ce tot mai mulți oameni află despre beneficiile ciorapilor de compresie, tot mai mulți doresc să aibă cel puțin o pereche ca parte a trusei lor de îmbrăcăminte sportivă sau să le utilizeze ca tratament de sănătate.

Aruncați o privire la următoarea selecție de cinci piese care reunește cele mai remarcabile și cele mai bune oferte de valoare pe care le puteți găsi astăzi.

Iată cele mai bune șosete de compresie:

1. VeloChampion

41OjhkQ7yML

Vezi pretul Emag

Designul și calitatea lor sunt pentru performanțe înalte, cu o compresie de 20-30 mmHg, perfectă pentru orice sportiv.

Compoziția textilă de 75% nailon și 25% lycra favorizează circulația, oferă confortul de care aveți nevoie și va servi, de asemenea, ca tratament în timpul și după exerciții fizice, facilitând recuperarea.

Perechea este fabricată pe baza unor tehnici medicale avansate și a unor teste de compresie care îi garantează performanța și, împreună cu certificatele de conformitate CE DD ENV 12718/USA FDA, veți primi un produs garantat care va oferi o performanță mai mare.

Designul este unisex, este disponibil în patru mărimi, așa că, urmând ghidul de mărimi, vi se vor potrivi perfect, prețul face dreptate calității și veți fi surprinși de eficiența perechii.

2. Danish Endurance

51PeKWqm2WL

Vezi pretul Emag

În interior, șosetele au o căptușeală care previne apariția bășicilor, astfel încât veți fi mai confortabil și mai în siguranță atunci când faceți exerciții fizice cu ele; de asemenea, calitatea materialelor asigură durabilitatea, oferind o compresie de 16-21mmHg.

Pe lângă activitățile sportive, versatilitatea ciorapilor îi face recomandați în timpul călătoriilor lungi sau dacă veți sta în picioare pentru perioade lungi de timp.

Șosetele au o croială înaltă, ajungând sub genunchi, fiind potrivite pentru ciclism de triatlon sau pentru sporturi mai solicitante. De asemenea, acestea sunt disponibile în trei dimensiuni și patru culori, pentru a se potrivi gustului dumneavoastră.

3. Unsprezece

41YJ1ZllcIL

Vezi pretul Emag

Aceste șosete de gleznă vor fi utile pentru orice activitate. De asemenea, sunt concepute pentru a trata varicele, tendinita sau umflarea gleznei sau pentru a vă recupera după accidentări.

Pe de altă parte, ele previn crampele, reduc oboseala musculară și, în timpul practicii sportive, cresc capacitatea de efort.

Designul este amestecat cu culori strălucitoare, iar prețul este atât de mic încât veți fi tentați să cumpărați mai multe perechi.

Fabrica este 100% sigură de calitatea produsului și de satisfacția dvs. în ceea ce privește șosetele, dacă nu, vă va înlocui perechea sau vă va rambursa integral banii, deci este o investiție pe care o puteți face liniștit.

4. Șosete de compresie SUURI Eleven

41AVYWFSljL

Vezi pretul Emag

Încă o dată, marca Elevan se remarcă cu o altă propunere, de data aceasta cu o croială medie, dar cu aceeași calitate, elasticitate și nivel de compresie ca și șosetele lor.

Sunt cel mai des folosiți pentru alergare, drumeții, crossfit sau sală de gimnastică, dar designul este atât de izbitor și confortul este atât de mare încât vei dori să îi porți în fiecare zi.

Șosetele sunt fabricate prin procese stricte de calitate și cu o producție care are grijă de la proiectare până la finisare. Acestea sunt realizate cu fibre de înaltă calitate și compresie textilă din polipropilenă Prolen Siltex, care conține, de asemenea, aditivi antibacterieni care sporesc igiena pieselor.

În același mod, investiția este garantată, iar prețul este accesibil.

5. Samson

mejor-calentador-de-acuario

Vezi pretul Emag

Tehnologia sa reduce vibrațiile musculare prin intermediul unei oferte de compresie graduală care garantează beneficiul pe care îl oferă.

Sunt rezistente la uzură, tălpile permit circulația aerului pentru a le face mai răcoroase; pe de altă parte, previne piciorul de impacturile asupra articulațiilor și mușchilor, făcându-le mai sigure. Fiecare piesă este, de asemenea, testată înainte de expediere, astfel încât să primiți un produs garantat.

Modelele și modelele de șosete sunt exclusiviste pentru acest brand, aveți mai multe culori din care puteți alege și două mărimi care se potrivesc bine. Prețul este scăzut, calitatea este superioară și va fi o investiție bună pentru sănătatea dumneavoastră.

Ce sunt șosetele de compresie?

Equipar-Magazine

Atunci când vorbim despre șosete sau mâneci specializate, funcția merge dincolo de căldură și protecție împotriva frecării pantofilor.

O șosetă sau un ciorap de compresie, după cum sugerează și numele, este confecționată dintr-un material foarte elastic și foarte strâns, care apasă ușor pe picioare pentru a provoca un efect de susținere, confort și o mai bună circulație.

Designul lor poate include acoperirea integrală a piciorului sau poate începe de la gleznă pentru a acoperi zona vițelului și a gambei.

Pe plan intern, ele pot îmbunătăți circulația, pot preveni leziunile tisulare și chiar pot reduce durerea și umflarea membrelor inferioare.

Aceste articole sunt importante pentru persoanele cu nevoi speciale, fie din cauza unei afecțiuni medicale, fie din cauza unui loc de muncă solicitant din punct de vedere fizic. Dar, fără să vrea, aceste unelte au ajuns la un nou public: sportivii.

Cine ar trebui să poarte șosete de compresie?

Nu există o limită reală între cei care pot sau nu pot purta aceste șosete de compresie, însă, este adevărat că există grupuri de persoane care vor beneficia foarte mult de proprietățile circulatorii ale acestor șosete Vrei să știi dacă te numeri printre acești potențiali beneficiari?

Să vă vorbesc despre grupurile principale. Primul este un public foarte specific: persoanele cu probleme circulatorii. Aceasta include:

 • Predispuși la formarea de cheaguri
 • Pacienți cu risc de tromboză venoasă profundă
 • Persoane care tocmai au suferit o intervenție chirurgicală
 • Femei însărcinate
 • Diabetici

Ciorapii de presiune pot fi cei mai buni aliați pentru a preveni ca venele de la picioare să se satureze sau să afecteze întregul sistem sanguin.

Apoi, există persoane cu locuri de muncă care stau în picioare timp îndelungat, cum ar fi:

 • Infirmiere
 • Medici în cabinet și în serviciul de lungă durată în spital
 • Agenți de securitate
 • Bucătar
 • Piloți sau personal de bord în aeronave (datorită variației de
 • Și chiar și ospătarii

În fond, ele sunt folosite în același scop circulator și pentru a provoca o ușurare (și nu ca o prevenire a sănătății pe termen lung, ca și în cazul precedent) prin diminuarea oboselii și a umflăturii picioarelor.

Al treilea grup este format din sportivi. Fie că este vorba de alergare, baschet, volei sau triatlon, manșoanele de compresie devin din ce în ce mai populare, în ideea că sprijinul lor pentru circulație va permite mușchilor noștri să aibă mai mult oxigen în timpul activității și să se recupereze mai repede după activitate.

Ce fac de fapt aceste șosete?

Ciorapii oferă suport muscular și vertical venelor și arterelor, ajutându-le să se relaxeze și să își concentreze eforturile pentru a lăsa sângele să curgă mai continuu, îmbunătățind circulația către și dinspre inimă.

De asemenea, ele ajută la ameliorarea durerilor la nivelul coapselor și al picioarelor în general, deoarece întăresc și susțin suportul corpului.

Din punct de vedere estetic, acest efect se traduce prin mai puține vene varicoase și, pe plan intern, printr-un risc mai mic de accident vascular cerebral (AVC), deoarece se vor forma mai puțini cheaguri și nu se vor bloca.

Din punct de vedere sportiv, aderența lor sub genunchi acționează, de asemenea, pentru a oferi stabilitate în cazul leziunilor la picior, menisc și gleznă. De asemenea, acestea ajută mușchii să se recupereze mai repede după un antrenament fizic, deoarece oxigenarea mușchilor în timpul și după acesta este mai bună.

Ce stiluri există?

Deși poate părea ciudat pentru tine, există varietăți în aceste șosete. Unele includ întregul picior și ajung până în vârful gambei, la fel ca șosetele cu degete acoperite .

Alte modele pot renunța la acoperirea picioarelor prin faptul că sunt deschise la vârf sau pot adăuga compresie până la fese prin faptul că sunt ciorapi de tip colanți.

Și nu există doar varietate în ceea ce privește designul și acoperirea, ci și în ceea ce privește culoarea și confecționarea sezonieră, deoarece pentru vară ciorapii ar trebui să fie mai ușori în compoziție, iar pentru iarnă ar putea fi întăriți în zonele sensibile ale degetelor de la picioare sau ale călcâielor.

Există, de asemenea, diferite niveluri de presiune, măsurate în mm Hg. Cele mai moi, exprimate în cifre mai mici, sunt potrivite pentru munca de zi cu zi, iar cele mai dure vor avea ca rezultat o potrivire rigidă, potrivită doar pentru a preveni formarea cheagurilor atunci când există o nevoie medicală mai mare.

Există persoane care nu ar trebui să poarte aceste șosete de compresie?

La fel cum sunt foarte recomandați pentru persoanele cu risc de probleme cardiace, există un grup care ar trebui să evite purtarea lor, chiar și în cea mai moale formă pentru exerciții fizice sau pentru munca zilnică.

Acest grup de risc este format din persoane cu:

 • Neuropatii periferice sau tulburări de senzație cutanată. Acest lucru se datorează faptului că nu pot simți când se potrivesc corect și riscă să se rănească cu ceva prea strâns.
 • Boala arterelor periferice, deoarece modificarea circulației poate provoca efectul opus și poate afecta oxigenarea organismului.
 • Infecții cutanate, dermatită sau inflamații masive ale piciorului, deoarece acoperirea și apăsarea zonei pot agrava rana.
 • Edem pulmonar

Cum determinați dimensiunea și înălțimea corectă?

Par a fi un produs foarte medical și exclusivist, dar utilizarea lor s-a extins atât de mult încât există o nișă pe internet de unde se pot procura. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să alegeți întotdeauna magazine și producători recunoscuți, altfel vă veți trezi cu ciorapi normali care nu se potrivesc deloc.

Atunci când căutați șosetele potrivite trebuie să vă uitați la moliciunea lor, la nivelul de absorbție a umezelii, la respirabilitate, la textură și la duritatea generală.

Pentru alegerea mărimii, vă recomand să măsurați circumferința piciorului în zonele indicate de fiecare marcă. O altă opțiune este să cumpărați de la o marcă la care cunoașteți deja mărimea vițelului sau a pantofului.

În ceea ce privește înălțimea, este dificil să vă sfătuim, deoarece aceasta nu este universală, va depinde de starea dumneavoastră personală. Cele mai ușor de montat sunt cele mai scurte, dar cele mai confortabile sunt cele mai lungi.

Cât timp trebuie purtați ciorapii?

În cazul utilizării medicale, durata ar trebui controlată, deși pacienții cu probleme grave au adesea nevoie de ele toată ziua și le scot pentru a merge la culcare pentru a se relaxa și a dormi între o ședință și alta cu picioarele întinse.

Pe de altă parte, în cazul în care utilizarea va fi pentru cazuri specifice, cum ar fi exercițiile fizice sau munca în picioare, este recomandabil să nu depășiți orele de plasare și să le îndepărtați cât mai curând posibil, altfel presiunea va fi excesivă asupra venelor.

Așadar, dacă nu sunteți sigur cât de mult este sănătos, cel mai bine este să vă ascultați corpul și să consultați un specialist pentru a evita improvizațiile cu consecințe negative asupra sănătății.

Ce înseamnă gradele de compresie?

Presiunea sau forța de compactare se măsoară în milimetri pe mercur sau mm Hg și există aproximativ 5 niveluri diferite.

Cel mai blând nivel cu presiune ușoară este exprimat de obicei în cifre mai mici de 15 și este utilizat la persoanele sănătoase care au nevoie de asistență în anumite momente de efort fizic.

Compresia intermediară este de 15 până la 20 mm Hg și este utilizată pentru a preveni problemele circulatorii la persoanele cu risc, pentru a ameliora umflăturile și în cazurile de muncă aeriană.

În cele din urmă, măsurile mai mari, care pot ajunge până la 30 mm Hg sau cele mai puternice dintre toate, care ating cifre de 40, sunt considerate tratament medical și sunt cel mai bine utilizate sub supravegherea unui specialist în domeniu.

La acest din urmă nivel, ajustarea și închiderea variază, fiind mai strânsă în zona gleznei și puțin mai moale și mai elastică în partea de sus, permițând ca fluxul să fie constant și în niciun caz să întrerupă circulația.

Principalele beneficii ale ciorapilor de compresie

O mai bună circulație a sângelui venos

Pentru ca sângele să circule spre și dinspre picioarele noastre, avem nevoie de puțin ajutor uneori, mai ales atunci când mergem sau stăm mult timp în picioare. Acest lucru se întâmplă deoarece venele noastre devin obosite și activitatea lor începe să încetinească, iar aici ciorapii pot fi de ajutor, deoarece oferă structură și sprijin pereților, făcând ca fluxul intern să fie mai lin și mai ritmic.

Prevenirea cheagurilor

Oamenii nu știu, dar mulți dintre cheagurile potențial periculoase care se formează în corpul nostru încep să se formeze în picioare. Pentru a preveni acumularea sângelui în partea inferioară a piciorului, șosetele pot face o mare diferență, mai ales dacă sunt purtate până la nivelul coapsei în varianta cea mai lungă.

Reduceți umflarea picioarelor

Problemele de umflături sunt frecvente în unele boli și afecțiuni, sunt, de asemenea, un produs al retenției de lichide în timpul sarcinii și afectează foarte mult adulții în vârstă. Pentru aceste grupuri de persoane, ciorapii de presiune moale pot fi o mare ușurare, deoarece mențin fluxul regulat de fluide și sânge, menținând picioarele consistente și prevenind durerea.

Îmbunătățește simptomele bolii venelor

Atunci când aveți deja o afecțiune specifică, utilizarea acestor șosete devine aproape o necesitate zilnică și reprezintă un tratament non-invaziv excelent pentru a rezolva această problemă și pentru a preveni escaladarea ei.