Inchizator de usa

mejor-cierrapuertas

Una dintre problemele cu care mă confrunt mereu în magazinul meu de haine este că oamenii lasă ușa deschisă când trec sau pleacă, ceea ce ajunge să fie destul de enervant și inconfortabil, ca să nu mai spun că poate fi periculos, deoarece oricine poate intra cu ușurință.

Pentru a rezolva acest lucru și după multe căutări am găsit cel mai bun închizător de uși, unul care se adaptează perfect la ceea ce am nevoie și care mă va ajuta să fiu mereu în siguranță în interiorul magazinului și chiar să evit trântirea ușilor, ceea ce este foarte funcțional pentru mine.

În căutarea unui model care să se potrivească nevoilor mele, am întâlnit o mulțime de modele și modele, pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a vă decide pe care să le cumpărați.

Am observat în principal că o închidere de ușă poate fi fie automată, fie cu braț hidraulic, iar ceea ce face diferența între cele două este că prima folosește energie electrică pentru a funcționa, iar cea de-a doua este un sistem de închidere manuală.

Pentru a găsi cea mai bună variantă trebuie să țineți cont de factori precum dimensiunea ușii, dacă este destinată utilizării în exterior sau în interior și, de asemenea, de lucruri precum unghiul său de reținere, așa că în această comparație vă voi oferi sfaturi cu unele dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Cele mai bune închizătoare de uși

Iată dintre cele mai bune închizătoare de uși:

1. Cierrapuerta plataado TELESCO

Costuri rezonabile

41hirBYOGjL

Vezi pretul Emag

Dacă v-ați săturat ca ușa de la intrarea în clădire să fie aruncată în orice moment și să sune asurzitor, punând în pericol chiar și mecanismul porții și securitatea celor mici care se află în apropierea acesteia, cea mai bună alternativă este să aveți un închizător de ușă cu sigiliu Telesco. Acesta este un sistem de braț hidraulic robust, rentabil și ușor de instalat, care vă va permite să preveniți accidentele și să controlați ușor închiderea porții principale sau a altor porți. Este disponibil într-un ton argintiu elegant.

2. KKMOON Închizător de porți cu suport

 

Încheind ciclul celor mai bune închizătoare de porți pe care le veți găsi în această recenzie, aș vrea să vă vorbesc despre Kkmoon, un braț hidraulic cu 2 supape fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, care este acoperit cu 3 straturi de lac care vor proteja piesa de rugină, făcându-l ideal pentru porți și grilaje de exterior. Sistemul său este capabil să controleze separat viteza de blocare și de blocare și are un cadru zimțat din oțel cu conținut ridicat de carbon care împiedică deformarea piesei.

3. Închide ușa Telesco M262109

Design clasic și durabil

31xu52a958L

Vezi pretul Emag

Dacă vă doriți un închizător de ușă care să dureze mult timp și, de asemenea, să își îndeplinească perfect funcția, acesta va fi ideal, deoarece este un model hidraulic super puternic și destul de ușor de instalat, astfel încât veți avea o încuietoare sigură în doar câteva minute.

Și dacă doriți un arc de revenire mai strâns, acest închizător de ușă include instrumentul ideal pentru a-l regla.

4. Închide ușa Dorma TS89F

Cu placă de montaj inclusă

31l+kP4tuxL

Vezi pretul Emag

Ideea principală din spatele acestor dispozitive este că mențin o închidere constantă și pentru asta acesta de la marca Dorma va fi foarte util.

Acesta este un braț cu arc de culoare argintie care va garanta o forță de închidere mare pentru uși glisante, grele, pliabile, de aluminiu, culisante, culisante, batante și multe alte uși.

5. Wolfpack door closer 3018025

Alb

31WaKLZpVwL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui închizător de uși pentru un loc cu un flux mare de persoane, acesta își va face treaba foarte bine, deoarece, pe lângă faptul că garantează închiderea ușii, este capabil să o mențină deschisă și atunci când este împinsă până la un unghi de 90 de grade.

Cel mai bun lucru la acest model este că viteza de închidere poate fi personalizată pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastră.

6. Zoo Hardware ZDC0003 door closer

Viteză de închidere reglabilă

31ncWZpMZUL

Vezi pretul Emag

Acesta este cel mai ieftin închizător de uși de pe listă, dar nu vă lăsați confundat de prețul său accesibil , deoarece este de o calitate incredibilă. Este potrivit pentru uz casnic sau comercial și are un unghi de deschidere de 180 de grade pentru un confort sporit la trecere.

Este fabricat din materiale foarte rezistente, cum ar fi oțelul, care rezistă chiar și la temperaturi ridicate, ceea ce îl face potrivit pentru ușile ignifuge.

Ce este un închizător de uși?

mejor-cierrapuertas

Un închizător de uși este un mecanism care permite, după cum sugerează și numele său, închiderea automată a unei uși, ceea ce este extrem de util pentru locurile unde există un trafic intens de persoane și este un instrument de securitate foarte bun, deoarece reduce riscul de furt și jaf, dar ajută și în caz de incendiu.

Închizătoare de ușă suspendată

Această închizătoare de ușă este una dintre cele mai comune și cu siguranță ați văzut-o într-o unitate comercială sau într-un birou, iar acestea sunt împărțite în trei tipuri:

Braț obișnuit

Acest tip de braț este cel mai răspândit la închizătoarele de uși suspendate, este plasat în partea superioară a ușii și este format dintr-un corp metalic însoțit de un braț, în care primul este plasat pe ușa însăși, iar brațul său este îndreptat spre cadrul ușii, iar acestea au niște supape care permit controlul vitezei cu care se închid.

Cu montanți superiori

Acest tip de închizătoare de ușă este foarte asemănător cu închizătoarele de ușă cu braț obișnuit, în sensul că ambele au un braț care iese perpendicular pe ușă, dar principala lor diferență este că cutia cu arc este instalată în cadrul ușii, astfel încât sunt utilizate pe scară largă la ușile din sticlă temperată și aluminiu.

Brațe paralele

Pe de altă parte, acest tip de închizător de ușă, deși este suspendat, se deosebește de cele anterioare prin faptul că are două brațe paralele în partea superioară a ușii, acestea fiind de asemenea atașate de ușă printr-o cutie cu arc care este plasată pe partea în care este împinsă ușa.

Alte tipuri de închizătoare de uși

Pe lângă închizătoarele de uși suspendate, există și alte modele la fel de funcționale, care pot fi ușor adaptate la nevoile dumneavoastră, printre acestea se numără:

Închizător de ușă ascuns

Dacă vă pasă de estetica ușii dvs. și doriți un mecanism care să nu fie vizibil cu ochiul liber, un închizător de ușă ascuns în stil este ideal pentru acest lucru, acestea sunt ascunse între ușă și cadrul acesteia și pot fi fie cu arc , fie hidraulice.

Închizătoare de ușă montate la suprafață

Acestea sunt, de obicei, de dimensiuni mai mici și sunt amplasate pe partea din spate a ușii, mai exact pe mânerul acesteia, unde se află o bară mică împreună cu un braț. Acestea sunt foarte utile atunci când doriți să asortați culoarea ușii cu cea a închizătoarei.

Închizătoare de ușă de podea

Doar citind numele acestor închizătoare de ușă vă puteți da seama unde sunt instalate și sunt folosite atunci când doriți un aspect mai subtil, astfel încât sunt amplasate într-o gaură sub ușă. Acestea sunt utilizate pe scară largă la ușile din sticlă cu ghidaje glisante sau la ușile glisante .

Cum să alegeți închizătorul de ușă potrivit?

Ați citit deja pe parcursul articolului câteva recomandări pentru a găsi cel mai bun închizător de uși, cum ar fi să fiți atenți la dimensiunea ușii, dacă este pentru interior sau exterior și dacă sunteți în căutarea unui model cu braț automat sau hidraulic, chiar dacă mai sunt și alți factori de care trebuie să țineți cont înainte de a-l alege pe cel pe care îl veți cumpăra.

Luați în considerare volumul de trafic

Acesta este un factor indispensabil, la urma urmei, cumpărați un închizător de uși pentru că afacerea dvs., biroul sau orice alt loc, are un flux mare de oameni care intră și ies, deci este ceva la care trebuie să vă gândiți.

Închizătoarele de ușă montate pe podea sunt mult mai durabile, motiv pentru care este obișnuit să le găsim în locuri precum piețele și băncile, care sunt vizitate zilnic de o mulțime de oameni.

Luați în considerare criteriile de construcție

Criteriile de construcție variază adesea în funcție de locul în care vă aflați, așa că trebuie să le cunoașteți înainte de a face orice modificare la ușile dumneavoastră, pentru a fi întotdeauna în conformitate cu legea.

Țineți cont de estetică

Deși căutăm funcționalitate, nu putem lăsa deoparte estetica, așa că cel mai bine este să căutăm închizători de ușă care să se potrivească cu stilul ușii unde vor fi instalate.

Interior vs exterior

Probabil vă întrebați care este diferența dintre un închizător de ușă de interior și unul de exterior, ei bine, în cazul ușilor de interior, nu este o problemă prea mare, deoarece aproape orice tip de închizător de ușă își va face treaba.

Pe de altă parte, pentru exterior, trebuie să aveți în vedere că materialul trebuie să fie rezistent la intemperii și să reziste la vânturi puternice și la presiune negativă.

Lățimea ușii

Acesta este un factor important de luat în considerare, deoarece lățimea ușii și a cadrului acesteia determină dimensiunea brațului necesar pentru a o menține închisă.

Greutatea ușii

La fel ca dimensiunea și lățimea, greutatea ușii este un alt factor pe care nu trebuie să-l neglijați, deoarece un închizător de ușă pentru o ușă mică nu va fi același cu unul pentru o poartă, deoarece un închizător de ușă cu o capacitate mică nu va putea mișca o ușă foarte grea.

A împinge sau a trage

Ușile, în special cele cu balamale, se deschid de obicei în două moduri: împingându-le sau trăgându-le spre corp. Fiecare închizător de ușă este conceput pentru a se potrivi unui anumit model, așa că trebuie să știți exact care este cel pe care îl aveți în casă, la birou, în firmă sau oriunde altundeva.

Tipul de ușă

Nu toate ușile sunt la fel, probabil că știți asta, și pot fi fabricate din multe materiale diferite, cum ar fi lemnul, aluminiul, sticla, cristalul, sticla și chiar metalul sau oțelul.

Acum, pentru fiecare tip de ușă există un închizător de ușă care poate fi adaptat fără probleme, trebuie doar să vă asigurați că modelul pe care l-ați selectat este compatibil cu acestea.