Incuietor biometric

mejor-cerradura-biométrica

mejor-cerradura-biométrica

Când am primit primul meu telefon mobil cu cititor de amprente și recunoaștere facială, am știut că acestea vor deveni tehnologii foarte populare pentru utilizarea zilnică. Așa că nu am fost surprins când am văzut cea mai bună încuietoare biometrică și am început să o folosesc acasă. Acest dispozitiv convenabil și sigur înlocuiește vechea tastatură și cheia pentru încuietorile cunoscute anterior sub numele de încuietori inteligente. Acesta este foarte tare.

Cu toate acestea, adevărul este că am trecut prin modele de proastă calitate care abia dacă stocau câteva amprente, nu aveau aplicații bune sau nu detectau niciodată amprentele digitale.

 

Cele mai bune încuietori biometrice

Care este cea mai bună încuietoare biometrică?

Urmați-mi exemplul și evitați să vă orientați către cel mai puțin scump dintr-o lovitură, fără să vă uitați la specificațiile acestuia și fără să luați în considerare exact ceea ce căutați și de ce aveți nevoie acasă. De asemenea, nu o alegeți pe cea mai scumpă pentru că arată cel mai bine. Uneori, cele mai scumpe sfârșesc prin a fi o escrocherie, lente și fără memorie, iar cele accesibile sunt surprize plăcute.

Ceea ce trebuie să vă asigurați este că modelul poate fi conectat la smartphone-ul dvs. prin WiFi sau chiar USB pentru a face ajustări, că este fiabil și detectează rapid amprentele digitale, cu o memorie bună și foarte ușor de configurat. În următoarea listă de comparare veți vedea modele care au aceste caracteristici și multe altele.

Următoarele sunt cele mai bune încuietori biometrice:

1. Încuietoare biometrică H-Doornob

Foarte rezistentă

31mQBwzWGNL

Vezi pretul Emag

Vorbim despre o încuietoare inteligentă de bază , care nu are o interfață complexă, ceea ce o face ideală pentru majoritatea utilizatorilor pentru ușurința de utilizare Are trei moduri de deblocare, are scannerul de amprente, o cheie mecanică și utilizarea unei anumite chei. Cântărește 3,3 kg, ceea ce îl face rezistent la impact, are panouri din oțel inoxidabil , care este perfect pentru exterior pentru rezistența sa la coroziune .

2. ZKTeco biometric lock F1000096

Design sofisticat și funcționalitate

31PTHh+ppSL

Vezi pretul Emag

Atrage atenția datorită designului său modern, dar asta nu e tot. Dacă doriți ușurință în utilizare, aveți la dispoziție un ghid vocal. În plus, poate fi adaptat pentru toate direcțiile de deschidere: este reversibil! Are un sistem de piuliță robust, dificil de falsificat, o alarmă inteligentă și o tastatură iluminată pentru ușurință în operare și precizie. Funcționează cu opt baterii alcaline AA.

3. Ldoor lock biometric lock

Convenabil

41mpqHebihL

Vezi pretul Emag

Dacă reducerea complexității este ceea ce contează, acest model este excelent, deoarece interfața sa este potrivită pentru toți utilizatorii, copii și persoane în vârstă. Are trei moduri diferite de deblocare, cel obișnuit, care este cititorul de amprente , o parolă și cheia mecanică . Are capacitatea de a stoca până la 100 de amprente , iar corpul încuietoarei este fabricat din oțel inoxidabil, iar restul încuietoarei este fabricat dintr-un aliaj de zinc de înaltă rezistență.

4. Încuietoare biometrică Adel 3398

Mai versatilă

41sNhueG+TL

Vezi pretul Emag

Acest model este alimentat de 4 baterii alcaline AA, dar poate fi alimentat și de o baterie externă de 9V DC. Cu un design elegant și un finisaj impecabil, se potrivește cu orice mediu, fie că este vorba despre un apartament, o afacere, un birou sau o casă.

De asemenea, îl puteți deschide cu o parolă sau cu o cheie tradițională pentru o mai mare versatilitate. Acesta are capacitatea de a înregistra până la 120 de amprente diferite și oferă control de personal , deoarece poate stoca amprente ca fiind primare, obișnuite și provizorii.

5. Încuietoare biometrică Aibecy

Viteză mare de recunoaștere

Este o încuietoare biometrică cu caracteristici foarte favorabile, cum ar fi recunoașterea facială. Are, de asemenea, scanerul obișnuit de amprente, cu un spațiu de stocare total de 3000 de bucăți. Viteza de scanare a amprentelor digitale este de 0,7 secunde, iar viteza de recunoaștere facială este de cel mult o secundă. Acesta are mai multe tipuri de alarme, printre cele relevante numărându-se intimidarea, manipularea și încercarea de a deschide ușa cu forța.

 

Ce sunt încuietorile biometrice?

Acestea sunt cunoscute ca sisteme de securitate bazate pe blocarea și deblocarea unei uși în baza unui cititor de amprente sau a unui software de recunoaștere facială. Pe lângă faptul că sunt sisteme sigure, acestea sunt și foarte convenabile, deoarece utilizatorul nu are nevoie de chei și, prin urmare, nu va avea de suferit din cauza pierderii, furtului sau duplicării cheilor, fără a avea cea mai mică cunoștință despre acestea.

Avantaje și dezavantaje ale sistemelor biometrice

Securitatea ridicată este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestora, precum și lipsa cheilor și a lacătelor. Cu toate acestea, dacă există un dezavantaj, acesta este că, în cazul unei pene de curent sau al unei întreruperi, utilizatorul nu va putea debloca ușa ca de obicei. Din acest motiv, unii producători recomandă să aveți o sursă de alimentare externă de rezervă pentru a evita orice inconvenient.

Instalarea unei încuietoare noi

Instalarea unui sistem de control al accesului prin amprentă digitală este foarte simplă. Se instalează într-un mod practic, majoritatea modelelor de încuietoare inteligentă au două găuri pentru a asigura și menține ușa blindată . Dacă chiar nu aveți timp să îndepliniți această sarcină, un lăcătuș va face treaba rapid și eficient.

Caracteristici de luat în considerare la încuietorile biometrice pentru uși

Importanța unui sistem de închidere biometrică este uriașă pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Prin urmare, înainte de a cumpăra , luați în considerare toate caracteristicile pe care aceste sisteme de închidere le aduc cu ele.

Metode de autentificare

După cum probabil vă amintiți, acum câțiva ani, modul de autentificare a unui utilizator era prin parolă, într-un mod mecanic . Aceste chei sau parole au fost pierdute sau uitate de către utilizator. În prezent, utilizarea unei încuietori biometrice care scanează amprentele digitale asigură o deblocare mai rapidă și mai optimizată, oferind astfel un sistem mai sigur.

Coduri PIN

Se bazează pe un sistem inteligent de blocare digitală, care, cu coduri de până la 12 cifre și în combinație, acceptă pentru o autentificare ulterioară. Se recomandă întotdeauna să aveți aceste coduri notate pe o bucată de hârtie în cazul în care utilizatorul le uită, deoarece este foarte frecvent ca aceste numere mari să fie uitate. Este esențial să păstrați această copie de rezervă în siguranță, astfel încât terții să nu aibă acces ușor la ea.

Biometrie

Un sistem biometric reprezintă astăzi o inovație, oferind un grad ridicat de securitate și confort, cu caracteristici unice, cum ar fi recunoașterea vocală, cititorul de amprente, chiar și scanerul de ochi. Având în vedere aceste calități, acesta verifică electronic utilizatorul și apoi îl face pe acesta să acceseze ușa blocată anterior.

Jetoane de securitate

Unele sisteme de recunoaștere biometrică utilizează în plus un jeton pentru verificare. Acesta poate fi un card de proximitate purtat de către utilizator. Tehnologia a avansat atât de mult încât pe piața actuală există câteva mărci de sisteme de securitate biometrice, care permit să ai acest token sub o aplicație pe smartphone și să deschizi fără fir și rapid o ușă.

Intrarea în o casă poate fi mai sigură, iar șansele ca un intrus să intre singur sunt minime, deoarece accesul la proprietate va fi refuzat deoarece nu este înregistrat în baza de date a sistemului.

Luați în considerare ușurința de utilizare, opțiunile și securitatea

Aceste sisteme de securitate sunt ușor de utilizat și nu necesită o programare complexă. Este ideală pentru a fi amplasată în locuința sau afacerea dumneavoastră, spații care au o rată ridicată a criminalității. Este foarte dificil pentru o persoană să eludeze sistemul biometric. Nu mai există metoda veche, manuală, cu chei, totul este automatizat cu ajutorul scanerelor.

Unele au, de asemenea, tastaturi, în cazul în care detectoarele de amprente nu funcționează. În acest caz, un cod va fi plasat în combinație pentru a deschide ușa în mod electromagnetic . Pentru exterior , este esențial să se ia în considerare materiale de bună calitate pentru a rezista atât la intemperii severe, cât și la intervenții forțate.