Incuietor inteligent

mejor-cerradura-inteligente

mejor-cerradura-inteligente

Sunt un adevărat coșmar cu cheile, mereu ajung să le pierd sau să le uit la birou și de multe ori trebuie să aștept în fața casei ca soțul meu să vină de la serviciu și să-mi deschidă ușa. Am nevoie de cea mai bună încuietoare inteligentă pe care o pot obține.

Odată a trebuit să aștept trei ore stând pe scări ca soțul meu să se întoarcă acasă de la o întâlnire de afaceri pe care o avea la serviciu, așa că este timpul să mergem mai departe cu tehnologia.

Poate că o încuietoare biometrică care este accesibilă și este controlată electronic , prin telefonie mobilă, Bluetooth sau Wifi este adecvată.

 

Cele mai bune încuietori inteligente

Care este cea mai bună încuietoare inteligentă?

Selectarea unei bune încuietori de casă începe cu cunoașterea ușii. Nu veți găsi modele mai puțin costisitoare în această ramură, dar veți găsi ceva de calitate și care merită fiecare euro.

Dacă doriți o protecție suplimentară, vi se va potrivi ceva cu ace de oțel . Dar dacă ideea este să protejezi un fort sau un magazin, un pentru uși blindate este recomandabil, la domiciliu dacă găsești ceva care să te ajute să eviți furtul din buzunare vei fi pregătit.

Când vine vorba de cumpărarea, o listă comparativă poate fi de mare ajutor.

Iată cele mai bune încuietori inteligente:

1. Yale Digital Smart Lock

Sigură și funcțională

31J19HwvAFL

Vezi pretul Emag

Încuietoarea automată de la producătorul Yale este cea mai recomandată pentru hoteluri și locuințe în general, are acces prin cod PIN sau card RF.

Are un design modern și elegant, funcționează cu cu tastatură și este destul de sigur, cu o cârjă de securitate mai avansată decât mânerul de ușă convențional.

Una dintre cele mai mari calități ale sale este că este dotat cu o alarmă de temperatură ridicată care poate fi declanșată în caz de incendiu și care eliberează configurația de ieșire.

2. Încuietoare inteligentă motorizată Tesa Assa Abloy

Foarte performantă

41LiJBqpIWL

Vezi pretul Emag

Marca Tesa Assa Abloy vă oferă această încuietoare motorizată care este controlată de smartphone-uri și dispozitive cu Bluetooth .

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale sale este că se blochează din interior atunci când ieșiți din casă și vă alertează dacă este lăsată deschisă. Pentru a intra în sistem, puteți utiliza, de asemenea, tasta sau amprenta dumneavoastră digitală, dacă preferați.

Acesta este un cilindru de securitate pe care îl puteți adapta la încuietorile existente. Oferă siguranță și confort.

3. Încuietoare de ușă cu combinație Baoblaze

Elegant și avansat

31-mtcIJwKL

Vezi pretul Emag

Special conceput pentru a vă menține spațiile în siguranță, acest dispozitiv funcționează cu un sistem electronic al cărui sistem de deblocare este controlat de mobil și este activat prin identificarea amprentei digitale, puteți înscrie până la 250.

Are un senzor rezistent la zgârieturi și se poate deschide în 0,7 secunde, marele său avantaj este că are o parolă antifurt, puteți pune numere înainte sau după combinația reală.

Placa poate fi deblocată în trei moduri diferite, este o încuietoare foarte greu de demontat.

4. Încuietoare biometrică de securitate Ger

Vă veți simți în siguranță

31mdStHaU6L

Vezi pretul Emag

Fabricată din material metalic de foarte bună calitate , această încuietoare este ideală pentru ușile din lemn .

Are un design antifurt, este durabil, rezistent și ușor de instalat, dar extrem de sigur, ceea ce îl face potrivit pentru toate tipurile de spații: case, birouri, școli, hoteluri, apartamente, printre altele.

Una dintre cele mai bune calități ale sale este faptul că funcționează cu un scanner de amprente digitale. Astfel, numai utilizatorul cu amprente digitale înregistrate va putea să o deblocheze, împiedicând astfel un intrus să o deschidă din exterior . Oh, și este foarte elegant.

5. Homgeek Smart Door Lock

Ușor de instalat, robust și de calitate

41AmZTaVPEL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să vă automatizați casa cu o încuietoare electronică, sigură, dar ușor de instalat, ați putea să o încercați pe aceasta de la Homegeek.

Este potrivit pentru uși din orice material, atât timp cât grosimea este cuprinsă între 35 și 50 mm. Fabricat din aliaj de zinc, este robust.

Are chei inoxidabile și o tastatură mecanică, funcționează cu parole și coduri principale și, cel mai bun lucru, nu trebuie să fiți un tehnician expert pentru a o instala. Este multifuncțional.

 

Sunt încuietorile inteligente cu adevărat mai bune?

A spune că sunt mai bune este puțin spus, această idee care a venit mai întâi de la marile hoteluri de a schimba cheile cu carduri a fost diversificată la încuietori inteligente care sunt foarte ușor de configurat.

Marile avantaje ale acestora se axează pe controlabilitate și pe înregistrările care pot fi ținute cu privire la cine intră și cine iese din încăpere, precum și pe codificările multiple pe care le permite o singură încuietoare într-un mediu mai avansat.

Ce trebuie să luați în considerare la cumpărare

Deoarece acesta este un subiect nou, nu toate încuietorile inteligente se vor potrivi tuturor ușilor, așa că, înainte de a cumpăra, este vital să acordați atenție unui număr de considerații care vă vor asigura că accesoriul pe care îl alegeți se va potrivi perfect nevoilor dumneavoastră:

Cât de inteligent este?

Aici trebuie să vă măsurați așteptările. O încuietoare cu cod electronic nu este același lucru cu o încuietoare inteligentă care este controlată de telefonul mobil sau de un dispozitiv wireless Bluetooth. Unele dintre acestea doar deschid, dar nu monitorizează, așa că înainte de a vă decide asupra uneia trebuie să știți de ce aveți nevoie cu adevărat.

Înlocuiți sau modernizați?

Acest detaliu este, de asemenea, esențial pentru selecție. Poate că locuiți într-una dintre acele case palate cu încuietori care arată ca niște opere de artă din secolul trecut - chiar vreți să vă distrugeți ușa frumoasă și veche cu un codificator de tip seif? În aceste cazuri, există opțiuni care sunt codificate și operate din interior, lăsând estetica intactă. Dacă aveți o ușă mai modernă, o înlocuire poate să nu fie un lucru rău.

Integrare inteligentă a casei

Aceasta vă va permite să vă conectați la o rețea casnică prin intermediul sistemelor de închidere care sunt compatibile cu dispozitivele Bluetooth sau cu smartphone-urile. În afară de compatibilitate, trebuie să vă asigurați că echipamentul este capabil să funcționeze în rețea.

Intrări alternative

Adică, v-ați pierdut telefonul mobil sau l-ați uitat la birou? Există alte modalități de a-l deschide sau trebuie să așteptați ca cineva cu o cheie să vi-l deschidă? Atunci când cumpărați, ar trebui să luați în considerare toate aceste posibilități, poate că soluția ar putea fi o tastatură biometrică sau numerică, totul depinde de gusturile și preferințele dumneavoastră.

Alimentare de rezervă

Această opțiune vă va oferi o soluție de urgență în cazul în care sistemul dumneavoastră rămâne fără baterie și sunteți blocat în afara intrării. Există opțiuni: butelii de urgență, spațiu pentru baterii și alimentare de urgență.

Geoperfil

Aceste sisteme blochează automat ușa atunci când detectează că telefonul dvs. inteligent nu se mai află la o distanță de câțiva metri. Așadar, dacă sunteți uituc, această opțiune este pentru dumneavoastră.

Caracteristicile de acces pentru invitați

Această opțiune este foarte interesantă și vă permite să configurați parolele temporar și chiar la anumite ore pentru oaspeții și invitații dumneavoastră.

Alte caracteristici care trebuie căutate:

Pe lângă detaliile deja menționate, există o serie de alte calități pe care ar fi bine să le aveți în vedere dacă doriți ceva cu adevărat bun.

Tip de blocare: ecran tactil / senzor sau tastatură

Acest tip de blocare este disponibil în două forme: tastatură sau ecran tactil. Tastatura este numerică, cu butoane de blocare și deblocare. Pe de altă parte, afișajul digital sau senzorul citește amprenta dumneavoastră cu ajutorul unui cititor biometric.

Cod principal / Cod de acces

Aceste încuietori se deschid cu un cod principal și un cod de acces. Codul principal vă va permite să setați toate codurile de acces, iar codul de acces este pentru utilizatori, oferindu-vă o protecție completă împotriva oricărei intruziuni nedorite.

Autoînchidere

Cu acest sistem, ușa se va bloca în câteva secunde atunci când ieșiți din casă, astfel încât niciun intrus nu poate intra. Criptarea este, de asemenea, un plus pentru a preveni vizitatorii nedoriți.

Conectivitatea smartphone

Pentru aceasta aveți nevoie de un dispozitiv care să vă împerecheze telefonul mobil cu sistemul de ușă și să fie la o distanță la care să puteți percepe conexiunea Bluetooth. Cu ajutorul acestora puteți verifica, de asemenea, starea bateriei, starea de blocare și deblocare a ușii și numărul de utilizări ale încuietoarei pe parcursul zilei.

Specificație privind gradul de blocare inteligentă

Aceasta înseamnă că încuietorile inteligente au gradul de blocare specificat în clasificarea bun, mai bun și foarte bun. Aceste grade blochează într-o măsură mai mare sau mai mică loviturile la ușă, la încuietoare și, de asemenea, lucrează cu succes la ciclurile de deschidere și închidere.