Jacuzzi gonflabil

mejor-jacuzzi-hinchable

Dacă vrei să-ți relaxezi mușchii într-un mod diferit atunci când te duci să faci o baie acasă, îți recomandăm să cunoști cele mai bune jacuzzi gonflabile pentru a te bucura de hidromasaje incredibile care vor oferi corpului tău o experiență romantică și terapeutică în același timp.

Credeți sau nu, derivat din numele de familie și invenția unor frați italieni și imigranți americani, 'Jacuzzi' a fost cuvântul care, din 1956, a început să inoveze lumea căzilor de baie adaptate pentru aquaterapie.

Preocupat de afecțiunile artritice ale fiului său , Candido Jacuzzi a conectat un motor la cada de baie din casa sa, prin care a transferat aerul în apa conținută în ea, creând acest dispozitiv și tehnica contemporană de hidromasaj.

De la lansarea sa pe piața , produsul a devenit atât de cunoscut pentru calitatea și efectele sale benefice, încât a devenit sinonim practic cu orice cadă de baie capabilă să ofere masaje corpului prin intermediul unei mișcări constante de rotație a apei cu ajutorul unui motor.

În prezent, produsele concurente s-au diversificat, oferind diferite intensități pentru jetul de apă, sisteme de iluminat pentru cromoterapie și chiar încorporarea de parfumuri pentru a stimula vindecarea prin aromaterapie.

Dar, fără îndoială, una dintre cele mai bune alternative a fost aceea de a proiecta aceste echipamente cu calitatea de a fi gonflabile, prin studierea adecvată a materialelor atât rezistente, cât și flexibile, ceea ce face ca aceste produse să fie mult mai accesibile decât căzile de baie rigide și fixe.

De aceea, dacă vă reamenajați spațiile interioare și exterioare și intenționați să încorporați una dintre aceste minunate căzi cu hidromasaj fie pentru relaxare, fie pentru vindecare, vă sugerăm să continuați cu noi pentru a ști tot ce trebuie să știți înainte de a cumpăra acest produs.

Clienții au astăzi la dispoziție o rivalitate și o mare varietate de căzi de baie și spa-uri gonflabile care controlează totul, de la temperatură, la intensitatea mișcării apei și direcția fluxului de aer.

Motivați de această diversificare, am consultat opinia experților, astfel încât achiziția dumneavoastră să corespundă cerințelor dumneavoastră specifice.

Acesta este motivul pentru care vă prezentăm selecția noastră a ceea ce considerăm a fi cele mai bune căzi cu hidromasaj gonflabile.

Cele mai bune jacuzzi gonflabile

Iată cele mai bune jacuzzi gonflabile:

1. Jacuzzi gonflabil 7150017 Jbay.Zone

Include accesorii

315iaQF5AlL

Vezi pretul Emag

O alternativă excelentă pentru a vă relaxa și a vă distra este jacuzzi gonflabil de la Jbay.Zone, instalați-l acasă și bucurați-vă de toate beneficiile pe care vi le oferă, împărtășind experiența cu prietenii și familia dumneavoastră.

Este o cadă cu hidromasaj grozavă, de dimensiunea ideală pentru a găzdui confortabil până la patru persoane.

Modelul este dotat cu un filtru special pentru purificarea apei, un sistem de bule care masează ușor întregul corp, un sistem de încălzire foarte eficient și un regulator de temperatură pe care îl puteți regla cu ușurință de pe panoul de control integrat în design.

Modelul este fabricat din PVC de înaltă calitate pentru a oferi utilizatorilor mai mulți ani de serviciu și poate fi instalat atât în interior, cât și în exterior.

Cada cu hidromasaj este livrată cu un kit de reparații, un manual de instrucțiuni, un rezervor cu pompă integrată și 2 cartușe de filtru de schimb.

2. Cada gonflabilă SP-SLV155C NetSpa

Cu o capacitate de 5 persoane

41+j09Zv-PL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să cumpărați o cadă spațioasă, confortabilă și inovatoare, trebuie să evaluați modelul Silver de la marca Netspa, specializată în echipamente gonflabile și portabile.

Acest jacuzzi este foarte ușor de asamblat, va dura doar 15 minute, iar utilizatorul poate accesa site-ul producătorului pentru a găsi un videoclip explicativ care îl va ajuta în acest proces.

Modelul are jeturi de masaj aliniate în puncte strategice pentru a oferi cea mai bună experiență de relaxare. În plus, acesta include o unitate de încălzire cu dublă izolare, care are o performanță rapidă și eficientă, deoarece este capabilă să aducă temperatura apei la 42 de grade Celsius chiar și în lunile de iarnă.

Designul este foarte elegant și confortabil, are o formă octogonală care poate găzdui între 5 și 6 persoane. Acesta include o prelată termoizolantă pentru podea, 2 cartușe de filtrare și un kit special de reparații.

3. Alice's Garden - cadă gonflabilă pătrată pentru exterior

Cada termoajustabilă la un cost acceptabil

415H8kO5-vL

Vezi pretul Emag

Dacă vă gândiți să cumpărați o cadă gonflabilă Alice's Garden - Spa, ar putea fi cea mai bună opțiune.

Bucurați-vă de soare și de hidromasajele relaxante oferite de cele 132 de duze ale sale, datorită puterii furnizate de un motor de 2100 W și de încălzitorul său de 1500 watt.

Pentru confortul dumneavoastră, acest produs are un ecran de control care vă permite să reglați gradele Celsius, cantitatea de bule și filtrarea.

Puteți regla temperatura până la 42º, ideală pentru zilele de iarnă când căldura soarelui nu este evidentă sau pur și simplu pentru a vă relaxa corpul.

În ceea ce privește designul său pătrat elegant , îl face atractiv și suficient de spațios pentru a fi instalat oriunde în casă.

Capacitatea sa de 930 de litri va permite ca de cada cu hidromasaj să se bucure până la 6 persoane. De asemenea, are o înălțime de 50 cm pentru confortul oaspeților dumneavoastră.

Include un capac termic, un cablu de 3,5 m, un furtun de umflare și un furtun de golire.

Din punct de vedere al măsurilor, fiecare latură are 185 cm, iar înălțimea este de 68 cm.

În cele din urmă, vă putem spune că, datorită acoperirii sale cu 6 straturi de PVC, nu numai că veți avea parte de cel mai bun confort și siguranță pe care le oferă acest material, dar vă asigurăm că va fi mai puțin costisitor decât alte produse care folosesc acrilice în fabricarea căzilor cu hidromasaj.

4. Intex PureSpa - Spa gonflabil pentru 6 persoane

Experiență excelentă de spa cu sistem de tratare a apei sărate

41yf0g8adgL

Vezi pretul Emag

Spa-ul Intex Pure Spa este proiectat pentru a satisface pe deplin o experiență asemănătoare unui spa. Alimentată de 4 jeturi în interiorul său , oferă unul dintre cele mai răcoritoare masaje pe care le puteți obține într-o cadă.

Culoarea sa amuzantă de ciocolată și forma sa circulară îl fac un jacuzzi gonflabil foarte atractiv pentru decorațiuni de tip zen.

Cele 140 de ieșiri de aer și presiune generează bule relaxante; capacitatea sa de 1.098 de litri de apă vă permite să vă bucurați de până la 6 prieteni sau membri ai familiei în același timp.

Odată umflat, poate conține până la 210 galoane de apă.

Este echipat cu un purificator cu cartuș capabil să filtreze până la 1 741 l/h de apă; încorporează un sistem de igienizare cu apă sărată , toate acestea funcționând fără efectele secundare negative ale clorului îmbuteliat, care poate fi dăunător pentru piele și ochi.

Fabricată din clorură de polivinil laminată cu tehnologia Fiber Tech și întărită cu 48 de fascicule de fibre TechTM , oferă o bază de susținere mai puternică decât majoritatea căzilor terapeutice disponibile, asigurând durabilitatea în cazul unei utilizări intensive.

Include un capac cu zăbrele de siguranță pentru copii și o bază izolată pentru a preveni pierderile de căldură, măsurând 216 x 71 cm.

Dispune de un panou de control ușor de citit și de utilizat; include mânere și o pungă pentru transport și ambalare. Este ușor de instalat, iar în doar 20 de minute este gata pentru distracție, relaxare și imersiune.

5. Jacuzzi gonflabil Whirlpool

Jacuzzi de formă pătrată cu standarde de înaltă calitate

41m-Wr-4cRL

Vezi pretul Emag

Renumita marcă de Whirlpool, vă oferă oportunitatea de a achiziționa un jacuzzi de lux, proiectat cu o formă pătrată, ideal pentru utilizarea pe terase, balcoane, în interiorul și în afara casei.

Fabricat cu materiale de ultimă generație, cum ar fi Rhino Tech - utilizat în industria navală - și țesătură PVC în 6 straturi, printr-un strat exterior special, care îi permite să reziste mult mai mult la razele UV, precum și la îngheț, fiind astfel mult mai durabil decât concurenții săi.

Conform de teste , s-a dovedit că, după o utilizare îndelungată, își păstrează forma și este foarte ușor de igienizat. Standardele sale înalte de manoperă și materialele excelente îl fac una dintre cele mai bune investiții.

Dispune de 108 jeturi de aer de masaj, un încălzitor PTC care utilizează elemente de încălzire pe bază de ceramică ca receptacul de căldură - oferind până la 42° - un sistem de pompă cu filtru de 2100 de wați și un panou de control digital .

Dimensiunile sale sunt: 1,58 m x 1,18 m x 0,68 cm, cu o capacitate de 4 utilizatori (2 adulți și 2 copii), poate fi umplut cu până la 650 de litri și are o greutate de 22 kg.

6. Bestway - Spa Lay-Z-Spa Miami 180 X 65 Cm

Cu panou de control digital. Cea mai bună ofertă la cel mai mic cost

41sMnAskvXL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui produs mai ieftin fără a sacrifica calitatea, aceasta este o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare.

Aceste căzi de baie circulare au un sistem care generează bule capabile să amelioreze tensiunea și durerile musculare. Datorită pompei sale hidraulice de 2050 W, este capabil să propulseze 1325 de litri pe oră.

Ideal pentru utilizare în exterior. Acoperită cu straturi de material întărit, este suficient de durabilă pentru a rezista la o mulțime de lovituri și vânătăi și este chiar rezistentă la perforări datorită construcției sale I-Beam.

Are un sistem integrat de încălzire rapidă care funcționează în doar câteva minute, folosind un panou de control tactil care vă permite să reglați temperatura până la o gamă de 104 Fº.

Dimensiunile sale sunt de 1,80 x 65 cm, cu o greutate aproximativă de 31 kg; include un dozator de clor plutitor și un DVD explicativ.

7. Aquaparx Whirlpool AP de 550spa

Oval și mic, ideal pentru relaxare terapeutică pentru cupluri și spații mici

4119bTROHJL

Vezi pretul Emag

Din nou de la cunoscuții oameni de la Whirpool, vă aducem una dintre cele mai complete căzi de baie gonflabile la un preț scăzut pe care îl veți găsi pe portalurile de marketing online , cum ar fi Amazon sau magazinele fizice .

Cu un sistem de încălzire de 1200W, un ventilator de 600/200W 240V, cada gonflabilă cu hidromasaj este capabilă să crească treptat temperatura de la 2 la 3 C/H, a cărei gamă este de 20A - 42 de grade Celsius.

A fost proiectat cu 120 de duze de mare putere pentru a vă oferi o experiență de hidromasaj și relaxare de nivel profesional.

Forma ovală și dimensiunile de 190 x 120 x 65 cm fac din acest jacuzzi un produs mic , dar ideal pentru ca un cuplu să se relaxeze scufundat în cei 550 de litri de apă

Model fabricat din PVC rezistent, dar flexibil.

Ușor de depozitat, sigur și rapid de instalat. Întreținerea adecvată permite o durabilitate ridicată atât în interior, cât și în exterior.

Capabil să expulzeze 130 de jeturi de apă de 0,3 mm. Vine cu un panou de control rezistent la apă, ideal pentru a controla toate funcțiile fără riscul de a vă deteriora echipamentul. Are un cablu de alimentare de 3,3 m și este prevăzut cu un capac albastru cu cataramă.

Ghid de cumpărare: Cele mai bune căzi cu hidromasaj portabile

Ce este o cadă cu hidromasaj portabilă?

Așa cum există căzi cu hidromasaj tradiționale, atât fixe, cât și gonflabile, o cadă cu hidromasaj portabilă oferă aceleași beneficii ale aquaterapiei, dar cu diferența că materialele de fabricație sunt mai rezistente.

Prin urmare, nu numai că îl puteți transporta cu ușurință în orice spațiu din casa dvs., dar veți evita teama de a suferi de o scurgere bruscă de aer care vă va strica experiența de relaxare.

De ce ar trebui să cumpăr o cadă gonflabilă cu hidromasaj?

mejor-jacuzzi-hinchable

Nimic nu este mai plăcut decât să te înmoi într-o cadă caldă și să ai parte de o experiență spa după o zi lungă și obositoare.

Din păcate, nu toți oamenii au spațiu în casele lor, darămite resursele financiare pentru a face acest lucru în mod regulat.

De aceea, una dintre soluțiile la această problemă este achiziționarea unui jacuzzi gonflabil.

Pur și simplu pompați cu aer cada specială atunci când doriți să o utilizați. Odată instalat, umpleți-l cu apă și adăugați produsele dumneavoastră preferate de aromaterapie.

La sfârșitul sesiunii de relaxare , lăsați să iasă tot lichidul, lăsați-l să se usuce bine și, în final, dezumflați-l complet. În acest fel, produsul dumneavoastră este pregătit pentru depozitare până la următoarea utilizare.

Și aici se află avantajul evident al unei căzi gonflabile cu hidromasaj: o puteți asambla și dezasambla ori de câte ori doriți, fără a ocupa prea mult spațiu.

În timp ce căzile cu hidromasaj permanente nu numai că ocupă o suprafață mare, dar odată instalate, nu vă puteți răzgândi, ceea ce este incomod pentru cei care au case mici.

Un alt avantaj care vă va atrage este atunci când organizați o petrecere de vară. Vă puteți muta cada de baie specială în exterior. Toată lumea te va iubi pentru acest detaliu.

Tipuri de căzi gonflabile

Cadă cu bază:

Acest model este unul dintre cele mai populare, dar și unul dintre cele mai scumpe. De obicei, acestea sunt din acrilic sau au fost modelate în fibră de sticlă, plastic rezistent, existând chiar și unele versiuni din oțel inoxidabil. Aceste produse trebuie neapărat instalate pe o suprafață stabilă, cum ar fi o bază care să le ridice deasupra solului, ceea ce le sporește valoarea. De asemenea, trebuie să știți că acestea au nevoie de o priză de 220V pentru a funcționa.

Jacuzele gonflabile:

Căzile cu hidromasaj gonflabile cu pereți moi sunt, în general, fabricate din vinil. Prețul lor este, de obicei, mai rentabil, iar opțiunile de instalare variază în funcție de faptul că urmează să fie amplasate în interiorul casei sau în spații exterioare. Acestea sunt prevăzute cu motoare pentru a automatiza umflarea și umplerea băii. Există multe modele disponibile, iar materialele acestora variază de la moale la extrem de dur. Cel mai bun dintre toate, sunt portabile.

Jacuzzi din lemn:

Există și căzi cu hidromasaj din lemn, dar acestea sunt o variantă rară și veche, care deși oferă beneficii estetice atât la nivel corporal, cât și vizual pentru decorarea locuințelor noastre, procesul de instalare, precum și costul lor, este complicat și ridicat.

Căzi fixe cu hidromasaj:

Aceste tipuri de căzi terapeutice sunt considerate de top și, prin urmare, necesită asamblare de către profesioniști, deoarece pot necesita o bază de beton armat, precum și instalarea corespunzătoare a conductelor de apă și a unui sistem de încălzire.

Avantajele și dezavantajele căzilor cu hidromasaj gonflabile

În funcție de cerințele și gusturile dumneavoastră, există câteva argumente pro și contra pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a achiziționa o cadă cu hidromasaj gonflabilă pentru aquaterapie.

Avantaje:

 • Căzile cu hidromasaj gonflabile oferă o flexibilitate excelentă, o caracteristică pe care nu o oferă cele fixe.
 • Spre deosebire de căzile cu hidromasaj permanente, căzile cu hidromasaj gonflabile funcționează adesea de la o priză electrică obișnuită de 120 de volți. Prin urmare, utilizarea lor domestică este mai economică decât cea a tipului permanent.
 • Pentru cei care nu doresc un jacuzzi fix, un jacuzzi gonflabil poate fi o investiție excelentă pentru o vacanță lungă și plăcută.
 • Cu acest tip de produs, relaxarea terapeutică este garantată.

Cons:

 • Cel mai mare dezavantaj al jacuzzi gonflabile este lipsa de durabilitate, mai ales dacă facem o comparație cu modelele mai solide. Prin însăși natura lor, căzile cu hidromasaj permanente nu durează atât de mult.
 • Deoarece acestea folosesc doar o priză electrică de 120 de volți, puterea de încălzire poate fi drastic încetinită.
 • De obicei, nu se folosesc jeturi de apă, ci ventilatoare pentru a împinge aerul. Toate acestea prin aceeași priză de 120 de volți, ceea ce le face să se răcească mult mai repede decât o cadă cu hidromasaj obișnuită.
 • Acest efect de răcire este agravat de faptul că materialele de fabricație fac ca căldura să se disipeze mai repede decât materialele utilizate într-o cadă cu hidromasaj obișnuită.
 • În timp ce portabilitatea oferă un avantaj căzii gonflabile, umplerea și dezumflarea constantă a acesteia va necesita o investiție de timp și furnizarea unui compresor de aer.

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un jacuzzi gonflabil

După ce cunoașteți avantajele și dezavantajele unui jacuzzi, trebuie să luați în considerare dimensiunea produsului aparat de masaj și spațiul în care acesta va fi amplasat. De asemenea, sursa de alimentare, astfel încât să vă puteți conecta cada și să vă bucurați de toate beneficiile acesteia.

Dimensiune

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de a proceda la achiziționarea produsului este să vă întrebați sincer câte persoane vor folosi cada gonflabilă.

Dacă este pentru plăcerea dvs. și a partenerului dvs., puteți investi într-o cadă de 4 persoane; dar dacă aduceți frecvent mai mult de 6 oaspeți, atunci ar trebui să vă gândiți la o cadă mai mare pentru 6-8 persoane.

Următorul aspect de care trebuie să țineți cont este spațiul în care va fi instalată și, în cele din urmă, trebuie să vă amintiți că, cu cât cada este mai mare, cu atât va trebui să folosiți mai multă apă pentru a o umple.

Din acest motiv, puteți alege între diferite capacități de volum și diferite forme, de la dreptunghiulară , ovală, circulară sau pătrată.

Spațiu

Trebuie să fiți foarte clar cu privire la spațiul de care veți dispune pentru a vă bucura de cada cu hidromasaj portabilă.

Unul dintre avantajele lor este că pot fi amplasate atât în interior, cât și în exterior.

Cele mai frecvente sunt cele care măsoară 180 cm în diametru, așa că vă recomandăm să verificați specificațiile de pe ambalaj pentru a vă asigura că viitorul produs se potrivește cu suprafețele pe care le aveți disponibile pentru amplasare.

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este că jacuzzi-ul dumneavoastră gonflabil trebuie instalat pe o suprafață plană și nivelată, așa că acordați atenție terasei și gazonului dumneavoastră pentru ca totul să funcționeze corect.

Priză electrică

Aceste căzi cu hidromasaj gonflabile și terapeutice sunt prevăzute cu un ștecher la capăt pentru a le conecta la o priză electrică, ca orice alt aparat electrocasnic.

Deci nu este nevoie de cabluri speciale, asigurați-vă doar că aveți unul liber lângă o fereastră sau o ușă și că este suficient de lung.

Instalarea căzii de baie gonflabile

A sosit momentul să vă felicitați, sunteți din ce în ce mai aproape de a vă putea bucura de spa-ul personalizat și de acele aquaterapii la care visați. Dar, înainte de asta, trebuie să îl instalați.

Așadar, continuați să citiți următoarele recomandări.

Rapid și ușor

Toate căzile cu hidromasaj portabile sunt rapide și ușor de instalat. De obicei, acestea sunt însoțite de instrucțiuni clare și precise. Altele sunt însoțite de un DVD sau de un centru de asistență online , care vă vor permite să începeți să le utilizați foarte repede.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la conectarea pompei și la umplerea acesteia cu apă. Nu este nevoie de unelte speciale sau de un tehnician specializat pentru instalare.

Deci, poate că puteți începe sesiunea de relaxare în următoarele 10-15 sau 20 de minute - este atât de ușor!

Umflarea

Odată ce cada dvs. este instalată, vă recomandăm să așteptați câteva minute pentru ca razele soarelui să acționeze asupra apei.

Apoi puteți activa funcțiile de admisie a aerului, astfel încât presiunea să atingă progresiv o mai mare eficiență terapeutică asupra corpului dumneavoastră.

Încălzirea

Încălzirea completă a unei căzi de baie poate dura între 12 și 24 de ore, în funcție de temperatura exterioară și, mai ales, de cantitatea de apă din cadă.

Rețineți că, cu cât este mai mare cada cu hidromasaj, cu atât mai mult lichid va trebui să se încălzească cada.

Întreținerea cada gonflabilă

Întreținere

Toate căzile de hidromasaj sunt însoțite de un ghid despre cum să păstrați curată cada gonflabilă. De exemplu, există filtre care ajută apa să rămână igienică mai mult timp; există, de asemenea, substanțe chimice care împiedică microorganismele să se infiltreze în apă.

Deși nu puteți controla toate variabilele, vă asigurăm că este mult mai ușor de curățat decât cadă cu hidromasaj tradițională.

Ce se întâmplă dacă se face o înțepătură în cadă?

Materialele de fabricație ale căzilor gonflabile cu hidromasaj sunt de obicei foarte puternice și rezistente. Cu toate acestea, o unghie rătăcită sau orice altă ruptură puternică poate deveni o problemă.

Acesta este motivul pentru care multe mărci ale acestor produse sunt însoțite de un kit de reparații pentru a face față unor astfel de eventualități.

Avantajele utilizării căzilor gonflabile

Primul lucru pe care trebuie să îl știți este faptul că că căzile de baie gonflabile nu sunt accesorii decorative de modă pentru casa dumneavoastră. Ele vin să vă ofere un set de beneficii pentru sănătatea și recreerea mentală și corporală.

Alternativă accesibilă la căzi cu hidromasaj sau jacuzzi

Nu toată lumea își poate permite să aibă o cadă de hidromasaj fixă în interiorul locuinței, deoarece prețul acestora este foarte ridicat, putând depăși mai mult de 2.000 de dolari.

Prin urmare, o cadă cu hidromasaj gonflabilă este o alternativă economică, care, în timp, vă va permite să vă bucurați de aceleași beneficii.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că veți petrece mai puțin timp la spa-ul local, ceea ce se traduce într-o economie semnificativă de bani.

Portabil și ușor de montat

Unul dintre principalele avantaje ale unui jacuzzi gonflabil este portabilitatea. Acesta poate fi instalat în curtea din spate în timpul lunilor de vară sau poate fi rulat și depozitat în timpul lunilor de iarnă.

Această caracteristică vă oferă, de asemenea, un plus în timpul vacanțelor, deoarece îl puteți lua cu ușurință cu dvs. oriunde mergeți.

O modalitate excelentă de a promova momentele de legătură în familie sau de a distra oaspeții

O cadă gonflabilă cu hidromasaj poate deveni punctul central al grădinii din spate, unde familia, prietenii apropiați și oaspeții se pot relaxa și își pot împărți timpul în interior făcând o baie terapeutică și răcoritoare.

Beneficiile pentru sănătate ale autorelaxării

După câteva minute de scufundare într-o cadă cu hidromasaj, persoanele cu probleme de spate au raportat o diminuare a durerilor de spate.

Bulele de jet produc, de asemenea, un masaj care favorizează relaxarea mușchilor de la gât și de la ceafă.

Întregul tău corp se va simți mai întinerit după fiecare ședință.

Prin urmare, unul dintre momentele ideale pentru a vă bucura de beneficiile sale este după o zi de muncă obositoare.

Sfaturi pentru utilizarea căzii de baie gonflabile

La fel ca în cazul oricărui aparat electrocasnic, ar trebui să vă asigurați că aveți cunoștințe adecvate despre câteva sfaturi utile înainte de a-l utiliza.

Citiți manualul de instalare al producătorului și urmăriți videoclipurile de instalare

Există diferite modele de căzi gonflabile și, prin urmare, fiecare va avea un mod diferit de instalare. Prin urmare, asigurați-vă că ați citit manualul de instrucțiuni înainte de a asambla unitatea.

De asemenea, ar trebui să urmăriți DVD-ul de instalare sau videoclipurile YouTube , unde alți utilizatori comentează cu succes sfaturile și recomandările dumneavoastră înainte de a utiliza cada gonflabilă.

În caz de îndoieli, contactați serviciul tehnic al furnizorului dumneavoastră.

Asigurați-vă că cada gonflabilă este conectată la o priză electrică sigură

Dacă aveți de gând să amplasați cada gonflabilă în aer liber, asigurați-vă că această priză este situată la distanță; în caz contrar, stropii ar putea deteriora cada sau ar putea avea loc un scurtcircuit și/sau un șoc electric.

Nu ar trebui să utilizați un prelungitor pentru cada dumneavoastră. Numai cablajul care vine cu echipamentul.

Nu folosiți cada gonflabilă în aer liber dacă temperatura ajunge sub 4ºC sau 40ºF

Căzile gonflabile nu sunt potrivite pentru utilizarea în medii cu o temperatură sub 4ºC sau 40ºF. Acest lucru se datorează faptului că mecanismul pompei ar putea îngheța și ar putea fi deteriorat permanent.

Prin urmare, asigurați-vă că dezumflați și depozitați cada cu hidromasaj în podul sau în alt spațiu, sau pur și simplu aduceți-o în interior, unde temperatura este mai mare decât intervalul indicat.

Instalați cada gonflabilă pe o suprafață plană

Nu uitați să instalați cada gonflabilă pe o suprafață plană și uniformă pentru a menține greutatea căzii și a persoanelor din interiorul acesteia egală.

Cele mai multe dintre aceste produse vin cu o căptușeală izolatoare care poate fi plasată sub cada cu hidromasaj înainte de a fi umflată. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la păstrarea formei căzii cu hidromasaj.

Încercați accesoriile gonflabile pentru cadă cu hidromasaj

Dacă doriți să profitați la maximum de experiența dvs. în cadă cu hidromasaj, asigurați-vă că achiziționați accesoriile suplimentare , cum ar fi suporturile pentru pahare, tetierele gonflabile, băncile, cartușele de filtrare suplimentare, bureții, etc.

Aceste piese nu sunt incluse în configurația de bază a căzii cu hidromasaj gonflabile. Dar există mulți furnizori care le au disponibile pentru vânzare. Veți vedea cum experiența dvs. de relaxare va fi îmbunătățită, chiar mai mult cu scaunele spa adăugate .

Cum funcționează o cadă de baie gonflabilă cu hidromasaj?

Băile de hidromasaj gonflabile nu ar fi existat niciodată dacă nu s-ar fi inventat un material extrem de rezistent și flexibil, capabil să conțină cantități mari de lichid în mișcare.

Trebuie să-i amintim și pe frații Jacuzzi de origine italiană, care au făcut marele pas spre proiectarea și conceperea lor.

 1. Accesorii electrice

Aceste băi sunt prevăzute cu o pompă care face să circule apa și un încălzitor care ridică temperatura lichidului.

De asemenea, deoarece este dificil să împiedicați orice particule să cadă în cada de baie, este esențial ca aceasta să aibă atât un filtru, cât și un sistem de filtrare. Acest lucru va proteja pompa și jeturile de apă.

 1. Metodă de utilizare

Un compresor de aer electric va dura doar câteva minute pentru a umfla produsul dumneavoastră. După aceea, vă recomandăm să vă asigurați că suprafața pe care va fi folosit este plană, rigidă și capabilă să suporte greutatea apei și a utilizatorilor.

Apoi procedați la umplerea căzii până la nivelul recomandat; conectați-o la rețeaua electrică; porniți jacuzzi-ul și așteptați ca apa să se încălzească.

 1. Calitatea apei

Calitatea apei trebuie monitorizată pentru a evita deteriorarea căzii sau a pielii utilizatorilor.

Probabil că este inclusă o trusă de testare a apei; dacă nu, vă sugerăm să achiziționați una, deoarece aceasta va măsura aspecte legate de calitatea apei și de substanțele chimice.

Nu uitați că este important să mențineți pH-ul apei echilibrat pentru o baie confortabilă și sănătoasă.

Sfaturi pentru utilizarea unui jacuzzi gonflabil

Sfaturi suplimentare pentru utilizarea unui jacuzzi gonflabil cu aer

Cum îmi montez jacuzzi-ul gonflabil?

Etapele de bază ale instalării sunt următoarele:

 • Alegeți o suprafață plană pe care veți amplasa cada gonflabilă.
 • Despachetați cada și conectați cada la mecanismul de pompare/încălzire. Conectați-l la o priză electrică. Trebuie să începeți procesul de inflație.
 • Ulterior, se umple cu apă. Nu uitați că acest lucru poate dura 1-2 ore, în funcție de dimensiunea căzii și de presiunea apei.
 • Efectuați un tratament de spălare a apei din baie. Și așteptați 24 de ore pentru ca lichidul să fie tratat complet.
 • Bucurați-vă de cada cu hidromasaj!

Ce substanțe chimice ar trebui să folosesc pentru cada mea cu hidromasaj și cum le folosesc?

Fiecare jacuzzi gonflabil vine cu produsele chimice potrivite pentru piscina/spa în instrucțiunile sale, așa că este important să citiți cu mare atenție recomandările despre aceste produse și dozele sugerate de producători.

Când este recomandat să schimbați apa din cada dvs. cu hidromasaj?

În mod ideal, apa din cada dvs. cu hidromasaj ar trebui înlocuită o dată pe lună.

Cu toate acestea, dacă este tulbure sau verzui, este posibil să se fi dezvoltat alge și microorganisme. Prin urmare, ar trebui să vă goliți echipamentul și să îl dezinfectați bine înainte de a-l umple din nou.

Ce se întâmplă dacă jacuzzi-ul meu gonflabil are o gaură în el?

După ce ați localizat gaura din cada dvs., puteți utiliza kitul de reparații inclus la achiziționarea produsului.

Pot folosi cada în timpul iernii?

Dacă temperaturile exterioare sunt sub 4ºC sau 40ºF, nu trebuie să utilizați cada cu hidromasaj. Vă sugerăm să îl mutați în interiorul locuinței dvs. pentru reinstalare sau depozitare.

Cât costă un jacuzzi gonflabil în comparație cu un jacuzzi obișnuit?

Cele mai multe căzi cu hidromasaj gonflabile costă între 300 de euro și 1000 de euro. Unul recondiționat poate fi mult mai ieftin . Cu toate acestea, căzile terapeutice de înaltă calitate costă, de obicei, mai mult de 1 000 de euro.

După cum puteți vedea, această gamă este totuși semnificativ mai mică decât un jacuzzi permanent, care poate costa între 10.000 de euro și 15.000 de euro

De aceea, jacuzzi gonflabile sunt prezentate ca o alternativă pentru relaxarea și vindecarea terapeutică, și de ce nu? Un pahar de vin cu partenerul tău va crea atmosfera potrivită după o zi grea de muncă la birou.