Jambiere compresive

mejores-perneras-de-compresion

Fie că sunteți un atlet consecvent, o viitoare mamă, un cetățean în vârstă sau chiar un călător frecvent, este important să citiți următoarea recenzie, deoarece vă va ajuta să creșteți circulația sângelui și să vă asigurați recuperarea vițeilor și a venelor dureroase , atât după un antrenament intens, cât și în activitățile zilnice. Toate acestea datorită utilizării unor șosete flexibile de calitate medicală care au fost concepute pentru a exercita diferite măsuri de presiune asupra musculaturii membrelor inferioare. Deci, dacă vrei să știi care este cel mai bun jambiere de compresie, continuă cu mine.

Cei mai buni jambiere de compresie multifuncționale

Care este cel mai bun jambiere de compresie?

Astăzi, datorită experienței mele ca însoțitor de bord timp de peste 10 ani, am reușit să-mi mențin picioarele subțiri și sănătoase, atenuând momentele de durere cauzate inițial de multele ore în care trebuia să stau în picioare pentru a mă ocupa de călători.

Cum am reușit acest lucru? Simplu, purtând zilnic șosete de compresie practice. Pentru a le face mai eficiente, le-am ales întotdeauna în funcție de procentajul de elastan și nailon, de respirabilitatea lor, de includerea de fire antibacteriene și de familiarizarea cu diferitele grade de compresie în milimetri de mercur mmHg. Acestea fiind spuse, faceți cunoștință cu mărcile mele preferate!

Iată cei mai buni jambiere de compresie:

1. Șosete de compresie daneze de anduranță

Unisex și multifuncționale

41cf5bgVlhL

Vezi pretul Emag

Atunci când căutați șosete de alergare cu compresie care sunt fabricate în Europa pentru a garanta calitatea lor și care au fost testate și recomandate de medaliații olimpici danezi, vă sugerez cu tărie să optați pentru șosete de compresie care au fost testate și recomandate de medaliații olimpici danezi, Îți sugerez cu tărie să optezi pentru marca Danish Endurance, deoarece oferă un design multifuncțional elegant, cu diferite niveluri de compresie. În plus, sunt confecționați din poliamidă și elastan.

2. Compres sport Calf R2 jambiere unisex

Reduce impactul asupra venelor

31S810u+X1L

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unor jambiere de compresie de înaltă calitate, aruncați o privire la cei de la Compressport, care excelează în fabricarea de șosete anti-fatiga pentru zona gambei, îmbunătățind oxigenarea mușchilor. Acestea sunt ușoare, rezistente la rupere și la uzul zilnic. În plus, combinația lor de poliamidă, elastan și poliester le face ideale pentru reducerea impactului în timpul celor mai intense antrenamente.

3. Velo Champion Compression and Recovery Sleeves

Fabricat din nailon și spandex

41txDeQnbwL

Vezi pretul Emag

Atunci când este necesară o recuperare continuă și eficientă a musculaturii din zona extremităților inferioare, VeloChampion, vă oferă mâneci de compresie gradate cu 20-30 mmHg, ceea ce le face ideale pentru recuperare în timpul și după yoga, drumeții, crossfit și chiar zboruri frecvente. Deși este un produs mai puțin scump, durabilitatea sa este uimitoare.

4. Mâneci de alergare și de călătorie SB SOX

Se potrivesc la 4 mărimi diferite

31HXvBmXxNL

Vezi pretul Emag

Pentru cei care caută o versiune mai ieftină dar rezistentă și renumită pentru încălțămintea compresivă a picioarelor, SB SOX, este alternativa ideală pentru a îmbunătăți circulația sângelui datorită tehnologiei de compresie graduală de 20-30 mmHg și procentajelor adecvate de nailon și elastan, care oferă capacitatea de a se adapta cu flexibilitate la diferite mărimi.

5. Rikedom Sports

Pentru profesori, hostess și sportivi

51olbSnrvcL

Vezi pretul Emag

Pentru a încheia ciclul de încălțăminte pentru picioare recomandate, vă voi invita să consultați gama de produse de la RikedomSports, care au venit să vă stabilizeze mușchii și să vă maximizeze performanțele atunci când alergați sau practicați artele marțiale. În plus, calitatea lor medicală le face ideale pentru profesori, stewardese și asistente medicale care trebuie să stea în picioare pentru perioade lungi de timp, dar care acum vor simți o ușurare și o umflătură redusă.

Ce sunt șosetele de compresie?

pernera-de-compresion-300x200

Șosetele de compresie sau ciorapii de compresie sunt șosete care utilizează o țesătură de elastan mai strânsă decât o șosetă obișnuită, cu intenția de a asigura un anumit nivel de presiune și de a îmbunătăți circulația în picioare, ceea ce reduce considerabil apariția trombozei venoase profunde (TVP).

Beneficiile purtării ciorapilor de compresie

Iată o defalcare a principalelor beneficii ale purtării acestor articole de îmbrăcăminte de compresie pe picioare.

Reducerea riscului de umflături - Dacă petreceți mult timp inactiv, purtarea ciorapilor de compresie poate ajuta la reducerea riscului de umflături la nivelul picioarelor, stimulând circulația sângelui atunci când stați în șezut.

Îmbunătățiți afecțiunile actuale - Aceste articole de îmbrăcăminte sunt un instrument excelent pentru a ajuta la reducerea umflăturilor la nivelul membrelor inferioare ale femeilor însărcinate. Acestea acționează prin promovarea fluxului sanguin și, prin urmare, reduc umflăturile existente.

Oferă căldură pe vreme rece - Aceste șosete sunt ideale și pentru păstrarea căldurii corporale pe vreme rece. Acest lucru este deosebit de bun pentru de alergători.

Pot fi purtate ca niște șosete normale - Unul dintre avantajele la prima vedere este că piesele fabricate de bună calitate , arată ca o pereche de șosete obișnuite, ceea ce le face potrivite pentru a fi purtate în public.

Ce trebuie să căutați la șosetele de compresie?

În următoarele puncte vă voi vorbi despre principalele caracteristici pe care ar trebui să le căutați înainte de a cumpăra atât șosete de compresie, cât și manșoane de compresie pentru corpul dumneavoastră.

Mărimea - În general, aceste articole de îmbrăcăminte folosesc mărimi similare cu cele ale șosetelor medii: mici, medii și mari; totuși, deoarece sunt de obicei strâmte, pot provoca un șoc dacă nu le-ați mai purtat niciodată înainte, astfel încât o mărime mai mare vă poate oferi mai multă flexibilitate și le poate face mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade mai lungi.

Scop - Înainte de a achiziționa aceste articole de îmbrăcăminte de compresie, vă sugerez cu tărie să vorbiți cu medicul dumneavoastră de familie pentru a vă asigura că articolul pe care îl cumpărați îndeplinește scopul cerut, deoarece, în funcție de activitatea dumneavoastră, designul poate varia între ciorapii utilizați din motive medicale și cei concepuți pentru activități sportive sau pentru cei care călătoresc frecvent, cum ar fi însoțitorii de bord .

Materiale - Cele mai comune materiale din care sunt fabricate aceste șosete de compresie includ spandex, lycra, nailon și cauciuc.

Cum funcționează ciorapii de compresie?

Forța creată de colanți împinge lichidul în susul piciorului, permițând sângelui să circule liber spre inimă, prin urmare, aceste articole de îmbrăcăminte nu numai că îmbunătățesc fluxul circulator, dar reduc și umflarea și durerea. Acestea sunt recomandate în special celor care suferă de insuficiență venoasă, deoarece previn coagularea sângelui.

Ce spune cercetarea?

Un studiu medical efectuat pe 1681 de persoane, constând în 19 studii, dintre care 9 pacienți care au suferit o intervenție chirurgicală generală și 6 care au suferit o intervenție chirurgicală ortopedică, a constatat că, în rândul celor care au purtat ciorapi de compresie înainte și după intervenția chirurgicală, doar 9% au dezvoltat TVP, comparativ cu 21% dintre cei care nu au purtat ciorapi.

În mod similar, noi cercetări au adus concluzii favorabile în ceea ce privește prevenirea emboliei pulmonare prin utilizarea acestor ciorapi de compresie la persoanele care trebuie să rămână în zboruri lungi, evitând prezența cheagurilor din cauza șederii prelungite a călătorului într-un spațiu închis.

Cum se utilizează ciorapii de compresie?

 • Pune-ți colanții pe tine dimineața, înainte de a începe să te miști.
 • Scoateți-vă colanții înainte de a face duș.
 • Deoarece acești ciorapi sunt elastici și strâmți, aplicarea unei loțiuni pe piele înainte de a vă pune ciorapii poate ajuta materialul să alunece pe picior.
 • Pentru a îmbrăca un ciorap de compresie, luați partea de sus a ciorapului, rostogoliți-o în jos spre călcâi; puneți piciorul în interiorul ciorapului și apoi trageți încet haina în sus peste picior.
 • Purtați ciorapul toată ziua până la culcare.
 • Spălați-l după fiecare utilizare cu un săpun blând și uscați-l la aer. Înlocuiți-le la fiecare patru-șase luni.

Sunt sigure șosetele de compresie?

Dacă vreți să preveniți apariția varicelor, siguranța acestor șosete de compresie vă va ajuta cu siguranță cu elasticul lor ultra-rezistent, care ajută la circulația sângelui între țesuturi, vene și artere.

Cine ar trebui să poarte șosete de compresie?

Femeile însărcinate, sportivii, persoanele în vârstă sau persoanele cu vene varicoase ar trebui să poarte acest tip de șosete de compresie pentru viței .

Femeile însărcinate - Gleznele și picioarele umflate sunt în centrul plângerilor celor mai multe femei care așteaptă un copil. Acest lucru se datorează unui volum crescut de sânge în organism care trebuie eliberat.

Persoane cu risc de tromboză venoasă profundă - Factorii legați de stilul de viață, genetica, imobilitatea, călătoriile lungi cu avionul, obezitatea și fumatul sunt câțiva dintre factorii care pot duce la îngroșarea sângelui, care este mai predispus la coagulare, ceea ce duce la TVP.

Persoane în vârstă - Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, structura pereților sistemului venos se poate descompune și nu mai funcționează la fel de bine cum ar trebui atunci când transportă sângele în sus și în jos prin sistemul circulator.

Sportivi - Deși nu există dovezi definitive că purtarea acestor șosete de presiune îmbunătățește performanța sportivilor sau îi ajută să se recupereze mai repede după accidentări , acestea oferă o măsură de ușurare a oboselii musculare, prevenind umflarea după o cursă .

Persoane cu varice - Venele au o supapă unidirecțională care împiedică sângele să se întoarcă în josul lor. Uneori, acest mecanism este slăbit sau nu funcționează atât de bine pe cât ar trebui, permițând sângelui să coboare și să se adune în partea inferioară a picioarelor, deformându-le și umplându-le cu sânge nedistribuit.

Pasagerii frecvenți - Sindromul clasei economice este un tip de TVP care afectează persoanele care călătoresc frecvent cu avionul pentru perioade lungi de timp, stau pe un scaun mic și sunt restricționate de semnul 'fixați centura de siguranță', ceea ce înseamnă că circulația nu poate funcționa în mod optim. Adăugați la aceasta nivelul scăzut de oxigen din sânge și veți avea toate elementele necesare pentru formarea unor cheaguri de sânge destul de urâte la nivelul picioarelor, mai exact la nivelul gambelor.

Cum se obține măsurarea pentru jambiere de compresie?

Pentru șosete de genunchi:

 • Stați pe un scaun cu picioarele îndoite la un unghi de 90˚.
 • Folosiți o bandă de măsurat și măsurați cea mai îngustă parte a gleznei.
 • Găsiți partea cea mai largă a piciorului și măsurați-i circumferința.
 • Acum, de la talpa piciorului în sus, măsurați lungimea gambei.

Pentru șosete pentru coapse:

 • Repetați exact cele 4 puncte de mai sus, apoi:
 • Măsurați partea cea mai lată a coapsei chiar sub fese.
 • Ridicați-vă în picioare și măsurați de la podea până la partea inferioară a fesei.

Cât timp ar trebui să purtați șosete de compresie?

Dacă este pentru a controla picioarele umflate, venele varicoase sau dacă sunteți însărcinată, purtați-le toată ziua și scoateți-le când ajungeți acasă relaxându-vă picioarele în sus. Nu uitați să nu dormiți niciodată cu șosetele în picioare sau să le purtați mai mult de 16 ore pe zi.

Ce tipuri de ciorapi de compresie există?

Șosetele și manșoanele au lungimi diferite pentru a acoperi diferite părți ale corpului; de asemenea, au diferite niveluri de presiune, de la o compresie ușoară pentru a vă menține confortabil la locul de muncă, până la numere mai mari cu o potrivire mai strânsă pentru a preveni TVP. În cele din urmă, vă puteți baza pe furtunul tromboembolic exclusiv pentru cazurile postoperatorii.