Jucarii cu batman

mejor-juguete-de-batman

Clasicul erou mascat este mai relevant ca niciodată, odată cu lansarea constantă a unor filme și seriale animate care se concentrează pe povestea acestui personaj DC Comics. Prezența lui va fi mereu în topul cererilor copiilor și colecționarilor, așa că vă prezentăm cele mai bune jucării Batman de pe piață.

Povestea sa fascinantă, plină de personaje atât aliate, cât și antagoniste, dă naștere la crearea unor produse alegorice în fiecare episod, de la modele realiste la figuri mai mult caricaturale. Vehiculele, faimoasa Batcave, precum și armele creative pe care le poartă, servesc drept muză de inspirație pentru producători, care umplu rafturile și site-urile specializate cu opțiuni atractive.

În această comparație, vom arăta câteva dintre principalele alternative de bună calitate și mare popularitate, pe care le puteți oferi ca daruri în acest sezon pentru a umple de emoție copiii dornici de aventuri mari în Gotham City.

 

Cele mai bune jucării Batman

Iată cele mai bune jucării Batman:

1. Avionul Batman apr160436 'Batwing Animated Series'

Navă foarte realistă

4100sK8OjJL

Vezi pretul Emag

Dacă ești un colecționar de piese unice din această serie animată vei găsi în această jucărie completarea perfectă. Modelul la scară, cu o mare atenție la detalii, se bazează pe sistemul de zbor iconic folosit de Batman, păstrând linia și designul caracteristic acestuia. Vă recomandăm să adăugați cele două figurine principale pentru a recrea scenele de luptă ale personajelor principale. Dimensiunile sale de 63,5 x 15,2 x 94 cm îl vor face să atragă toate privirile în orice cameră.

2. LEGO Batman - Intruși în Batcaverna (70909)

Patru versiuni într-una singură

61QPA8S0rEL

Vezi pretul Emag

Uniunea ideală între tema clasică a lui Batman și ingeniozitatea de asamblare LEGO. Acesta îi include pe Bruce Wayne, pe credinciosul său servitor Alfred și pe faimosul său dușman 'The Penguin', împreună cu doi asistenți cu pene, precum și 4 versiuni ale supereroului în costume diferite. Sunt garantate ore de distracție cu toate elementele din Batcave și acțiunea apei în vehiculele ambilor adversari. Un cadou perfect pentru a dezvolta creativitatea.

3. Batman Transformable Batcave (Mattel DNF93) Imaginext

Distracție cu mai multă siguranță

51brvgMuKvL

Vezi pretul Emag

O jucărie destinată celor mai mici copii, recomandată începând cu vârsta de 3 ani. Aceasta constă într-o reconstituire la scară mare a Batcave-ului, cu care copiii pot interacționa, dezasamblând piesele și întorcând platforma pentru a desfășura întregul. Materialul său este rezistent, iar dimensiunile sale îl fac sigur. Acesta are figurinele lui Batman și ale maleficului Joker, precum și o serie de arme cu care vor trăi aventuri grozave.

4. LEGO DUPLO - The Batcave Adventure (10919)

Practic și funcțional

51y0TuC5T0L

Vezi pretul Emag

Acest model simplu este perfect pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Are piese ușor de asamblat, dar foarte colorate, reprezentând lupta dintre Batman și Joker. Se vor bucura să vadă cum răufăcătorul malefic scapă în timp ce eroul nostru îl urmărește la bordul Batmobilului său. De asemenea, are un perete și vine cu o jucărie Robin, toate cu alternative de asamblare a elementelor LEGO. Utilizați cu supravegherea unui adult. (LEGO Batman - Creatura (70908)

Sistem de asamblare elaborat

51KfV-vTEDL

Vezi pretul Emag

Bucură-te de experiența de a vedea cum această figurină monstruoasă elaborată prinde contur pe măsură ce îi potrivești piesele. Designul modern este remarcabil în această versiune LEGO, care include și 6 figurine mai mici, printre care: Batman, comisarul Gordon și fiica sa Barbara și tânărul Dick Grayson. Lor li se alătură răufăcătorii Joker și malefica Poison Ivy, toți echipați cu arme puternice pentru a completa luptele.

6. Motocicletă cu design Batman (14863) Molto

Distracție pe două roți

51pEpUdh1uL

Vezi pretul Emag

Pentru ca copiii să se simtă ca eroul lor admirat, iată această motocicletă mică pe care o pot conduce pentru aventuri grozave. Designul său evocă estetica vehiculelor lui Batman, cu logo-ul distinctiv al liliacului. Roțile sunt fabricate din plastic foarte rezistent. Acesta este disponibil în mai multe culori. Micuții se propulsează cu ajutorul picioarelor, ceea ce le stimulează abilitățile motorii și, în același timp, se distrează. Ideal pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.

7. Batmobile (Mattel DHY29)

Design futurist

418b185NfOL

Vezi pretul Emag

Filmul Batman vs. Superman a inspirat crearea acestei mașini care reprezintă modelul prezentat în cinematografe. Cu multă imaginație, puteți retrăi urmăririle de mare viteză pe care bărbatul mascat le făcea în fiecare scenă. Designul modern al mașinii prezintă un lansator de proiectile în partea din față și un cockpit care poate fi deschis pentru a integra o figurină. Este acționat manual, pentru copii cu vârsta de peste 3 ani.

8. Batman Action Figure The Ultimate Mech (Mattel ffj10)

The Power of the Machine

515Xx-FykFL

Vezi pretul Emag

O figurină care reprezintă versiunea robotizată a justițiarului, bazată pe filmul de animație Batman Unlimited, care reproduce sunete și lumini care le vor face imaginația să zburde. Împreună cu el vor simți puterea acestui personaj prin manipularea pieselor sale, integrând în interior micul Batmobil, care la rândul său îl transportă pe personajul principal. Trage cu proiectile în timp ce își urmărește inamicii, folosind aripile vehiculului pentru a-l transforma în puternicul Batwing. Vă veți bucura cu siguranță de ea.

9. Batman Justice League Action Figure (Mattel DWM50)

Foarte bine finisat

41CtyiYc49L

Vezi pretul Emag

Eroul nostru sosește în această figurină de 30 cm, cu aspectul modern al desenelor animate DC Comics și al Ligii Dreptății. Dacă doriți să obțineți mai multă experiență, vă recomandăm să obțineți restul personajelor pentru a completa grupul de eroi. O aventură epică care va stârni imaginația cu această jucărie din plastic rezistent. Privește-i pelerina fluturând în vânt în timp ce luptă împotriva răului.

10. Bat-Robot transformabil Imaginext (Mattel DMT82)

Cel mai nou model de robot

51P65yJgQYL

Vezi pretul Emag

Pregătiți-vă răufăcători, arma supremă împotriva răului este aici! Batman va conduce acest mare robot de teren, care poate fi transformat într-un puternic vehicul blindat capabil să îi zdrobească pe cei mai mari dușmani. Telecomanda sa facilitează operarea, încorporând lumini și peste 40 de sunete pentru a recrea lupta împotriva infractorilor. Gheara se activează pentru a-i prinde în ghearele sale pe răufăcătorii din Gotham. Copiii vor trăi aventuri realiste.