Jucarii electronice pentru copii

mejor-juguete-electronicos-para-ninos-barato

Sărbătorile sunt un moment special pentru a împărtăși cu familia și a-i răsfăța pe cei dragi, un moment în care speranțele și visele celor mici de acasă pot deveni realitate.

Pe tot parcursul anului, copiii așteaptă cu nerăbdare sărbătorile pentru a primi cu bucurie jucăriile preferate, dar copiii de astăzi aparțin unei generații tehnologice. Au lăsat în urmă mașinuțele din lemn și păpușile din pânză pentru a se bucura și a învăța prin intermediul dispozitivelor și jucăriilor electronice.

Astăzi trăim într-o perioadă de evoluție tehnologică constantă, iar industria jucăriilor nu a scăpat de această realitate; dimpotrivă, a evoluat odată cu ea, optimizându-și produsele cu noi funcții, modele și caracteristici pentru a le oferi copiilor din întreaga lume dispozitive moderne de divertisment și de învățare.

Din acest motiv, astăzi vă prezentăm cele mai bune jucării electronice disponibile pe piață.

 

Cele mai bune jucării electronice pentru copii

Iată dintre cele mai bune jucării electronice pentru copii:

1. Star Wars Electronic Robot - BB 8 Special Edition

Include brățară Force Band

51JGdAWzB6L

Vezi pretul Emag

Este o replică în miniatură a celui mai simpatic droid din saga Star Wars, BB-8. Copilul tău se poate bucura de ore întregi de distracție în timp ce controlează de la distanță toate mișcările micului robot, cu ajutorul unui smartphone sau al brățării Force Band.

Dictați comenzi vocale, cum ar fi 'Go explore', pentru a activa autonomia robotului. De asemenea, puteți înregistra mesaje amuzante pe care să le împărtășiți prin intermediul funcției de hologramă.

2. Miposaur WowWee Robot

Un animal de companie preistoric

51z77M3Cu5L

Vezi pretul Emag

MiPosaur este o jucărie robotizată care ne amintește de uimitorul dinozaur Tyrannosaurus rex.

Acest dinozaur este destul de avansat din punct de vedere tehnologic. Poți interacționa cu el făcând gesturi cu mâinile sau controlându-l prin intermediul unei aplicații concepute pentru smartphone-uri, deși cel mai distractiv mod este cu ajutorul trackball-ului Beacon Sense, o minge minunată care oferă o experiență foarte asemănătoare cu cea a unui animal de companie.

Trackball-ul îl va transforma pe Miposaur într-un animal de companie interactiv, jucăuș și imprevizibil.

3. Zoomer Kitty Pisica Robotick

Recomandat pentru copii cu vârsta peste 5 ani

51aWpN1Bj4L

Vezi pretul Emag

Zoomer Kitty este jucăria perfectă pentru copiii care își doresc un animal de companie, dar nu sunt pregătiți să își asume toate responsabilitățile care vin odată cu îngrijirea unei ființe vii.

Această pisicuță robotizată imită perfect comportamentul și sunetele unei pisici reale. Cei mici se pot juca cu ea, o pot mângâia și o pot scoate la plimbare. De asemenea, pot identifica diferite stări de spirit, deoarece ochii pisicii se aprind în culori diferite în funcție de starea de spirit a acesteia.

4. Hatchimals - Penguala, roz 61921909

Cu lumini cu LED

51EmOnKZ6TL

Vezi pretul Emag

Hatchimals prezintă o jucărie fantastică pentru copiii noștri, pentru ca aceștia să se distreze și să învețe în timp ce se joacă. Copilul tău va trebui să aibă grijă de ou, să îl clocească și să urmeze instrucțiunile pentru ca o ființă magică să se nască.

Odată ce oul a eclozat, micuțul tău trebuie să învețe să comunice cu noul său animal de companie prin intermediul diferitelor culori și lumini, pentru a-i acorda toată atenția de care are nevoie în diferitele etape de creștere. Această grijă îl va ajuta pe noul tău animal de companie să își dezvolte o personalitate unică.

5. Turnul de sunet Soy Luna Bluetooth

Include difuzoare luminoase

41a03KJE0GL

Vezi pretul Emag

Stimulează abilitățile celor mici cu acest minunat turn muzical. Acest dispozitiv le va permite copiilor dvs. să se bucure de muzica lor preferată, datorită tehnologiei Bluetooth care vă permite să conectați orice dispozitiv inteligent pentru a reda lista de redare preferată la volum maxim.

Copiii dvs. se vor putea bucura, de asemenea, de funcția Karaoke, cu lumini și efecte sonore pentru a crea o atmosferă festivă. Vor putea cânta singuri sau în perechi, deoarece turnul poate integra un al doilea microfon.

6. Star Wars - Furbacca, joc electronic

Funcționează cu 4 baterii AA

61AerauwqDL

Vezi pretul Emag

Dacă copilul tău îl iubește pe Furbacca și universul Star Wars, această jucărie este perfectă pentru a-i înveseli viața.

Furbacca imită sunetele Wookie ale personajului său preferat din Războiul Stelelor, Chewbacca. Micuțul tău se va distra de minune fredonând melodii din saga, dansând și îmbrățișându-și noul său partener de joacă.

Joaca cu Furbacca atinge noi niveluri de distracție atunci când o combini cu aplicația, unde copilul tău îi poate oferi dulciuri, îi poate face baie și poate împărți cu noi prieteni virtuali.

7. Kaokao Koala Interactiv

Utilizarea sa este recomandată copiilor cu vârsta peste 4 ani

4127GRCATFL

Vezi pretul Emag

Este un Koala adorabil, o jucărie interactivă și educativă care le va oferi copiilor dumneavoastră ocazia de a învăța noțiunile de bază privind îngrijirea de care are nevoie un animal de companie.

Cei mici se pot distra de minune în timp ce îl hrăniți pe KaoKao cu ramuri de eucalipt sau cu biberonul, după ce îl hrăniți vor trebui să-l ajute să-și calmeze sughițul bătându-l pe spate, iar pentru a-l adormi vor învăța să-l mângâie ușor pe spate.

Vine cu efecte sonore amuzante.

8. Selfie CAM Kidizoom Kidizoom VTech

Include un cablu micro USB

31jB2brsx6S

Vezi pretul Emag

Este o cameră minunată concepută pentru cei mai tineri membri ai gospodăriei, cu care copiii dvs. își pot explora partea lor cea mai creativă, învățând în același timp să se distreze învățând despre fotografie și video.

Camera le permite micuților dvs. să înregistreze până la 10 minute continue de filmare, astfel încât să poată experimenta cu propriile povești și minifilme. Aceștia se pot bucura să facă fotografii ale lumii din jurul lor sau să facă un selfie cu prietenii lor folosind bastonul extensibil pentru selfie.

9. CEBEK Kit de jucării didactice educaționale și didactice CEBEK Braț robotic

Cu telecomandă

41FpDIKLDXL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o jucărie excelentă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Acest model robotic le va permite să învețe în timp ce se distrează asamblând prototipul.

În timpul asamblării, copiii dvs. sunt provocați să asambleze 5 motoare diferite pentru a acționa cele 5 articulații ale dispozitivului. Odată ce modelul este asamblat, copiii dvs. se pot distra de minune controlând de la distanță toate mișcările și nivelurile de rotație ale jucăriei.

10. Mini-dronă cu cameră de spionaj Top Race

Include un reflector LED pentru zboruri de noapte

41-hE6aWTmL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o dronă minunată, echipată cu o cameră video. Această jucărie le va permite copiilor dvs. să își dezvolte abilitățile de zbor în timp ce înregistrează fotografii minunate ale lumii din jurul lor.

Copiii dvs. se vor distra de minune în timp ce controlează vitezele de zbor. Aceștia pot face o fotografie prin simpla apăsare a unui buton și pot reveni imediat la modul video.

Este o jucărie ușor de manevrat și controlat, iar cei mici pot monitoriza întreaga traiectorie de zbor de pe ecranul LCD integrat în telecomandă.