Jucarii star wars

Mejores-Juguetes-de-Star-Wars

Dacă ești un adevărat colecționar de 'Star Wars', cu siguranță nu vei înceta niciodată să cauți cea mai bună jucărie Star Wars, deoarece cel mai recomandat lucru este să cumperi piese de bună calitate.

Vorbim despre păpuși, arme, nave și diverse accesorii care ar trebui să fie fidele la ceea ce a fost proiectat în filmele din saga; chiar dotate cu tehnologii care să le facă gadgeturi interactive. Din experiența mea, știu că găsirea unui exemplar cât mai ieftin este o sarcină dificilă.

Cu toate acestea, deși este de asemenea un fapt că piața este plină de replici ieftine care se sparg ușor sau nu sunt deloc funcționale, este posibil să găsești un produs care nu este doar foarte bun, ci și accesibil; iar dovada este comparația celor mai bune jucării Star Wars pe care am pregătit-o pentru tine, bazată pe raportul preț-marcă.

Și în stilul magazinului lui Watto, 'Ce cauți?

Iată cele mai bune jucării Star Wars:

1. Sphero Star Wars R2-D2

Erredós pentru a vă bucura împreună de saga

41jOrbzaJ4L

Vezi pretul Emag

Grozav robot interactiv - 17 centimetri lungime - pe care îl poți controla cu dispozitivul tău Android sau iOS. Acesta este capabil să îndeplinească diverse sarcini, oferind, printre altele, simularea holografică a mediilor și reacționând la scene din Star Wars. Este dotat cu tehnologie Bluetooth, lumini LED, difuzor încorporat și accelerometru 3D.

2. Droizii Hot Toys BB-8 și BB-9E

O pereche de droizi grozavi!

51WI+mpnHYL

Vezi pretul Emag

Cu o înălțime de 11 centimetri, acești droizi sunt o copie exactă a celor pe care îi vedem în filmele din saga. Acestea au un design care le permite să se balanseze, precum și funcții distractive, cum ar fi lumini sau piese pe care le puteți schimba, la fel ca și copiii dumneavoastră, pentru ca aceștia să își poată da frâu liber imaginației.

3. Star Wars Force Band

Mișcă-ți mâna și domină-i pe toți

41606GwTCKL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o brățară reglabilă pentru toate vârstele, cu care - la fel ca un cavaler Jedi - poți să-l domini pe BB-8 și pe alți roboți Sphero cu Bluetooth Smart. Trebuie doar să mutați mâna și sunteți gata de plecare. În plus, poți extinde experiența mânuind o sabie laser, luptând cu o pușcă de asalt sau chiar canalizând Forța.

4. Star Wars Death Star Floating Speaker

Muzica dvs. preferată difuzată pe Death Star

41bLq7Zgt6L

Vezi pretul Emag

Bazat pe Bluetooth 4.1 cu EDR, acest difuzor are forma Death Star și poate pluti în aer pe baza sa magnetică. Acest dispozitiv garantează o calitate a sunetului la 360 de grade, cu o putere de ieșire de 5 W.

5. Droid BB-8 cu brățară Force Band

O combinație de lux pentru a continua misiunile Rezistenței

41JUPk3wd7L

Vezi pretul Emag

Această ediție specială Sphero vine cu un robot BB-8 capabil să înregistreze și să redea videoclipuri holografice și o brățară Force Band cu care poți ghida simpaticul droid ca și cum ai fi un Jedi. Și pentru a face experiența și mai realistă, finisajul include detalii de uzură și lovituri de luptă.

6. Sabia laser a lui Kylo Ren

Perfectă pentru ca tu să fii maestrul Cavalerilor lui Ren

31FYTdmsBvL

Vezi pretul Emag

Pe lângă designul său atractiv, această sabie a fost echipată pentru a emite lumini și sunete clasice, precum și pentru a simula ieșirea lamei laterale. Cu acest dispozitiv, ai putea recrea cu ușurință cele mai palpitante lupte cu săbii laser ca un membru cu drepturi depline al Cavalerilor lui Ren sau al Primului Ordin.

7. Luke Skywalker Force FX Lightsaber

Pentru ca tu să mergi pe Tatooine și să încerci să-l salvezi pe Han Solo

31E2716fzUL

Vezi pretul Emag

Cu un aspect solid și realist, această sabie laser îți oferă posibilitatea de a te simți ca Luke Skywalker în 'Întoarcerea lui Jedi'. Pe lângă mânerul din metal, această replică include efecte luminoase și sonore uimitoare. Este alimentat de trei baterii alcaline AA de 1,5 V (nu sunt incluse) și măsoară 7,6 x 10,5 x 114 cm.

8. LEGO Millennium Falcon

'Cea mai rapidă vechitură din galaxie' în mâinile tale

61rul328rEL

Vezi pretul Emag

Pentru a-ți face imaginația să zboare și a recrea situații captivante în celebra navă stelară, cu acest model LEGO al cărui design este aerodinamic și detaliat, ai la dispoziție 6 mini figurine cu diferite arme și droidul astromech BB-8. Măsoară peste 14 cm înălțime x 47 cm lungime x 32 cm lățime.

9. R2 Sphero Droid

Ca să îți poți imagina că ești de la Automaton Industries

41jOrbzaJ4L

Vezi pretul Emag

Un droid care, fără îndoială, îi va distra pe toți cei de acasă, fiind o copie exactă a lui R2-D2 din filme. Este o jucărie care poate fi controlată prin intermediul unei aplicații mobile și are funcții interesante, cum ar fi holograme sau reacționează la scene din filmele Star Wars

10. Baby Yoda din Star Wars Hasbro

The Mandalorian

41dMhhUdtAL

Vezi pretul Emag

Inspirată din seria The Mandalorian, această păpușă Baby Yoda foarte moale este ideală pentru orice fan Star Wars, fiind o copie exactă. Trăsăturile sale sunt foarte bine lucrate, ceea ce îl face un favorit al fanilor saga, și are și funcții interactive, cum ar fi folosirea forței și clipitul ochilor.

De unde puteți cumpăra jucării Star Wars?

Pentru jucăriile care pot fi de colecție sau pentru cei mici, acestea pot fi găsite în magazine de jucării precum Toys R Us sau Juguetilandia, deși, dacă doriți să cumpărați de acasă și la prețuri accesibile, puteți alege Amazon, unde există o mare varietate de jucării Star Wars.