26 iulie 2019

Surse: mil.ru, tass.com

 Pe 25 iulie, Biroul de presă al Flotei Ruse de la Marea Neagră (FRMN) a informat că navele de luptă ale FRMN s-au aliniat în formație de paradă în Golful Sevastopol, înaintea sărbătoririi Zilei Forțelor Navale Ruse. 

 

"Navele de luptă ale FRMN au terminat constituirea formației de paradă, în Golful Sevastopol", se afirmă în declarația biroului de presă.

 

Locuitorii din Sevastopol și oaspeții vor putea să vadă submarinul Novorossiysk, nava purtătoare de rachete pe pernă de aer Samum, fregata Amiral Makarov, vedeta purtătoare de rachete R-60 și alte nave de luptă.

 

Responsabil pentru organizarea paradei navale de la Sevastopol este comandantul Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol, contraamiral Oleg Krivorog.

 

Rusia va sărbători Ziua Forțelor Navale pe 28 iulie. Cu acest prilej vor fi organizate parade navale în Sankt Petersburg, Baltișsk, Sevastopol, Severomorsk și Astrakhan, precum și în portul sirian din Tartus.

 

Parada navală principală este cea din St. Petersburg, care va implica prezența, pe 28 iulie, a 43 de nave de luptă, 41 de aeronave și peste 4.000 de persoane.

 

 

 

La Sevastopol a fost constituit dispozitivul naval de paradă pentru Ziua Forțelor Navale Ruse

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE