Lacat cu cifru

mejor-candado-de-combinación

mejor-candado-de-combinación

Am folosit mult timp lacăte cu combinație pentru a-mi asigura bunurile, dar mi-am dat seama că, dacă vreau cu adevărat să-mi protejez lucrurile, am nevoie de cel mai bun lacăt cu combinație. Doar că modelele pe care le-am avut până acum nu au fost de o calitate foarte bună, ci sunt fie foarte slabe, cu zăvoare ușor de spart, fie cu mecanisme interne fragile care se uzează rapid.

Adevărul este că odată am cumpărat una care era prea accesibilă pentru bicicleta mea, crezând că va fi suficientă, doar că m-am întors două ore mai târziu și am constatat că cineva o luase.

 

Cele mai bune încuietori cu combinație numerică

Care este cea mai bună încuietoare cu combinație?

Pentru a obține cel mai bun lacăt cu combinație, am alcătuit o listă comparativă destul de completă și simplă în care puteți găsi cele mai bune modele de pe piață. Vorbesc despre cele care nu pot fi sparte cu ușurință, care sunt de înaltă calitate la atingere și care vă vor oferi o liniște totală, știind că bunurile dvs. vor fi bine protejate. În plus, am inclus și modelele mai puțin costisitoare , deoarece știu că și buzunarul dumneavoastră are nevoie de liniște.

În plus, vă voi spune mai multe despre aceste dispozitive convenabile, cum să le folosiți, cum să le resetați și multe altele mai târziu. Nu veți mai rămâne niciodată cu un lacăt blocat pentru că ați pierdut cheia. Acum totul va depinde de memoria ta bună.

Iată cele mai bune lacăte cu combinație:

1. Lacăt cu combinație ABUS 29875

Foarte puternic

415C0DZA-EL

Vezi pretul Emag

Ca un bun lacăt cu combinație, acest model vă permite să resetați codul de blocare în orice moment, oferă un sistem de blocare dublă, iar cătușele sunt fabricate din oțel călit, mai greu de spart decât alte materiale. Are 4 cifre și este perfect pentru biciclete, laptopuri, valize și multe altele.

2. Set de două lacăte cu cod de blocare cu cod personalizabil 633EURT de la Master Lock

Bagajele dvs. securizate

41W2yk496mL

Vezi pretul Emag

Lăsați bagajele în siguranță blocate în timpul fiecărei călătorii pentru a evita furtul și pastilele amare cu acest set de 2 lacăte colorate, realizate din zinc și cu cataramă de oțel pentru a evita tăieturile. Este operat cu o combinație digitală de 3 numere ușor de reținut și poate fi resetat .

3. Lacăt cu combinație programabilă Master Lock 604EURD

Incasabil

41MonNonL+L

Vezi pretul Emag

Vorbim despre un alt lacăt cu patru cifre, numai că în acest caz are un aspect de foarte bună calitate și cu sprijinul unei mărci bine cunoscute pe piața precum Master Lock. Este fabricat din aluminiu masiv, cu o cătușă din oțel și este perfect pentru dulapuri, valize, biciclete, cutii de scule și multe altele.

4. Set de lacăte cu combinație Masterlock RY92815

Călătoriți liniștiți

41Lvdnx1kEL

Vezi pretul Emag

Acesta este un set de 2 lacăte Master Lock care, în plus față de construcția sa fiabilă și de calitate, cu protecție ABS și alamă, este aprobat TSA , astfel încât poate fi deschis cu ușurință de agenții de securitate din aeroporturi fără a deteriora lacătul sau valiza. Este un număr din 3 cifre. (Bosvision BV-8981O Lacăt cu combinație de 4 cifre

Mai versatil

41XfxD5ATIL

Vezi pretul Emag

Acesta are un design ușor diferit, cu un cablu retractabil de 90 cm de o grosime bună, ceea ce îl face ideal pentru biciclete sau pentru asigurarea altor obiecte mari în exterior , cum ar fi o pereche de schiuri. Are 4 cifre și o dimensiune bună.

 

Ce este o încuietoare cu combinație?

Acestea sunt lacăte care utilizează cadrane pentru a forma o combinație numerică care a fost configurată în prealabil pentru a debloca dispozitivul. Oferind această posibilitate de a crea un cod personalizat, acestea oferă o securitate îmbunătățită, deși este foarte important să alegeți unul de calitate, deoarece există lacăte de slabă calitate care sunt ușor de furat. Deloc recomandat.

Amintiți-vă întotdeauna că orice lacăt va fi la fel de puternic ca și punctul său cel mai slab, care este de obicei partea atașată de ușă, laptop, valiză sau orice obiect în cauză. Asigurați-vă că este o piesă robustă și că se încuie bine.

Cunoașterea tipurilor de lacăte cu combinație

Dincolo de aceasta, este important de știut că nu există doar un singur tip de lacăt cu combinație, ci cel puțin două:

Cu mai multe cifre

Acest model are doar o singură încuietoare, dar include mai multe discuri rotative, de obicei 3, deși pot veni și cu 4 cifre și chiar 5. Problema sa este că este foarte ușor de spart, deoarece trebuie doar să ridici puțin încuietoarea, să rotești încet discurile și să asculți cu atenție până când simți un clic. Chiar și cel mai puțin experimentat hoț ar putea profita de ea.

Cadran unic

Acestea au un singur cadran, care trebuie rotit în direcții diferite pentru a plasa combinația.

Utilizarea încuietorilor cu combinație

Aceste dispozitive necesită un cod specific pentru a fi deschise și funcționează în moduri diferite:

Cum se utilizează lacătele cu un singur cadran?

Acest model utilizează de obicei combinații de 3 cifre și, pentru prima dată sau pentru a le schimba, aparatul poate fi livrat cu o unealtă simplă pentru a face ajustarea. Acum, pentru a deschide încuietoarea, va trebui să rotiți cadranul spre dreapta pentru a alege prima cifră, apoi spre stânga pentru a doua cifră și, în cele din urmă, din nou spre dreapta pentru a termina de format combinația.

În acest caz, lacătul se deschide automat.

Lacăte cu cadrane multiple

Lacătele cu cadrane multiple sunt utilizate pe scară largă pentru valize, serviete, pentru bagaje și, de fapt, sunt adesea montate pe bagaje. Aici trebuie doar să mutați fiecare cadran în parte pentru a plasa numerele din combinație în ordinea corectă. Apoi, este suficient să ridicați un buton și încuietoarea se va deschide ca prin magie.

Pentru a schimba combinația, trebuie să plasați combinația curentă, să apăsați un buton mic pentru a reseta până când auziți un clic, să plasați noua combinație și să închideți încuietoarea.

Memorarea combinațiilor

Dacă ezitați între a avea una dintre acestea, buton sau cheie, vă recomand să alegeți aceasta. Este mult mai comod să nu trebuiască să aveți chei la dumneavoastră, în plus, puteți folosi întotdeauna o combinație ușor de reținut, astfel încât să nu aveți probleme în a o uita.

Diferite utilizări ale lacătelor cu combinație

În afară de confortul și comoditatea pe care le oferă, cumpărarea unui lacăt cu combinație vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a securiza multe obiecte diferite. De exemplu, acestea sunt ideale pentru biciclete , deoarece le puteți fixa cu un lanț și un lacăt; blocați valiza sau garderoba într-un dormitor sau într-o cameră comună; protejați cutiile cu obiecte de valoare și multe altele.

Combinațiile sunt aproape la fel de nelimitate ca și cele pe care le puteți pune pe aceste lacăte de înaltă securitate .