Lampa anti insecte

mejor-lámpara-matamoscas-eléctrica

V-ați înmuiat vreodată casa sau biroul în substanțe chimice în încercarea de a ucide insectele zburătoare? Aveți nevoie de cea mai bună lampă electrică de stropit muște! Probabil că ți s-a întâmplat și ție să încerci sute de repelenți pe piele în timpul picnicurilor și excursiilor în familie și tot te întorci cu mușcături peste tot, și nu știu care dintre cele două scene este mai disperată.

Pot să vă spun că am trecut prin amândouă timp de mulți ani, din fericire, am scăpat de aceste vremuri rele o dată pentru totdeauna cu noul meu zapper electric pentru insecte. Este atât de bun încât oamenii cred mereu că pentru mine a valorat o avere, iar adevărul este că a fost unul dintre cele mai puțin costisitoare. Totul se schimbă atunci când faci cumpărături inteligente!

Haideți, mi-am pierdut mințile, mai bine vă împărtășesc micile mele trucuri, ca să puteți merge și voi la fel de bine.

De la modelele care arată ca rachete de tenis la cele care arată ca niște torțe, varietatea este foarte mare când vine vorba de dispozitive electrice de stingere a insectelor. Deci, de ce să rămânem la lămpile pentru muște? Principalul lor atribut este că nu necesită niciun efort fizic din partea dumneavoastră, lumina lor intensă va atrage automat insectele și le va ucide, în timp ce cu rachete trebuie să mergeți după ele.

Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare și alte câteva aspecte pentru a găsi cea mai bună variantă pentru nevoile dumneavoastră. De exemplu, este ușor de transportat, funcționează doar în spații închise mici sau poate fi folosit în aer liber ? Cele cinci modele de mai jos sunt ideale pentru o varietate de spații și situații, așa că nu vă faceți griji, veți găsi cu siguranță cel de care aveți nevoie în cel mai scurt timp.

Nu mă credeți? Aruncați o privire și vă veți convinge.

Cele mai bune lămpi electrice de stropit muște

Iată dintre cele mai bune lămpi electrice de stropit muște:

1. Hieha's 100W Mosquito Killing Lamp

Ideal pentru persoanele care suferă de alergii

514zHo5mJDL

Vezi pretul Emag

Nu mai este nevoie să folosiți otrăvuri, aerosoli poluanți sau repelenți enervanți pentru a ucide sau a ține insectele la distanță, cu această lampă le veți avea la peste 30 de metri distanță fără ca acestea să vă deranjeze.

Această lampă nu numai că vă scapă de țânțarii enervanți în câteva secunde, dar vă oferă, de asemenea, un dispozitiv ecologic, care economisește energie și are o bună luminozitate.

Este fabricat din ABS ecologic și durabil, este un produs robust, compact, rezistent și destul de sigur, deoarece este ignifugat, deci nu riscați să ia foc atunci când este pornit noaptea.

Această lampă este cea mai potrivită pentru persoanele care suferă de alergii și pentru persoanele cu pielea sensibilă, deoarece este complet inofensivă, lumina sa nu vă afectează în niciun fel și nu are niciun miros, astfel încât veți fi confortabil atunci când dormiți.

2. Lampă de distrugere a insectelor Duramaxx

Ideal!

51LndVhGR7L

Vezi pretul Emag

Dacă vreți să scăpați de țânțari fără prea mult efort, ați ajuns la soluția ideală. Această lampă minunată este capabilă să țină un spațiu mare liber de țânțari sau orice altă insectă și toate acestea fără a folosi substanțe chimice sau substanțe otrăvitoare care ar putea ajunge să fie toxice și dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.

Vine cu un lanț practic , astfel încât să îl puteți agăța în orice spațiu din casa sau biroul dvs. și o tavă ușor de utilizat și de îndepărtat.

3. Aspectek Electric Insect Killer Lamp

Eficiență în interior

517QYZkYoLS

Vezi pretul Emag

Cu două becuri UV care emit o puternică lumină ultra violetă care atrage țânțarii și alte insecte , această lampă ucigașă de insecte este una dintre cele mai puternice pe care le veți găsi.

Destinat utilizării în interior, acest dispozitiv funcționează perfect în dormitoare, băi și camere de zi rapid. Este foarte ușor de utilizat, doar atârnați-l sau puneți-l oriunde, porniți-l și insectele vor cădea direct pe tava detașabilă .

4. Lampă electrică Yatek pentru uciderea insectelor

Ușoară și puternică

51jTj11l2hL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o lampă de combatere a dăunătorilor , cu o carcasă din aluminiu funcțională și frumoasă, care o face ușoară pentru a fi ușor de transportat . Puterea sa este de 30 W, eficientă pentru a ucide insectele nedorite în interiorul și în afara casei.

Include un lanț pentru agățat oriunde doriți, o grilă de protecție și o tavă detașabilă pentru o curățare ușoară. Acesta se întinde pe o suprafață de acțiune de 150 de metri pătrați.

5. Ucigaș electric profesional de țânțari ElectroDH

Ucide țânțarii în orice moment!

51OtOFsbF2L

Vezi pretul Emag

Este o lampă de ucidere a muștelor și de ucidere a țânțarilor , care se remarcă prin calitatea sa excelentă. Acest model include o perie pentru a curăța insectele care rămân blocate în grile sau în tavă.

Extermină automat orice insecte zburătoare fără a fi nevoie să folosiți de substanțe chimice. Folosește lumina cu lungime de undă optimă pentru a atrage insectele zi și noapte în orice spațiu.

6. Lampă UV Stolz împotriva țânțarilor și a insectelor zburătoare

Nici măcar nu o veți observa!

41qCUWLXYyL

Vezi pretul Emag

Designul său fabulos în formă de lampă poate fi amplasat în grădină sau pe balcoane, pentru a vă menține exteriorul liber de țânțari, molii și alte insecte enervante fără ca nimeni să observe.

Culoarea sa neagră este ideală, deoarece poate fi combinată cu orice decor. În plus, include un inel în partea de sus, astfel încât să îl puteți agăța oriunde doriți.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune lămpi electrice pentru muște

De ce este mușcătura țânțarului în centrul atenției noastre?

Dincolo de faptul că sunt o mare pacoste care provoacă mâncărimi și mejor-lámpara-matamoscas-eléctrica

irită pielea, aceste înțepături ne-au atras atenția și din alte motive, și anume că există trei specii specifice de țânțari care sunt îngrijorătoare, deoarece sunt purtătoare de boli:

Anopheles:

Este capabilă să transmită malaria, fiind, de asemenea, responsabilă de răspândirea filariozei și a encefalitei.

Culex:

Filarioza și encefalita se numără, de asemenea, printre bolile răspândite de acest țânțar. De asemenea, este capabil să transmită virusul West Nile. Toate boli mortale.

Aedes:

Transmite febra galbenă, febra dengue și encefalita. Dar este cunoscută și pentru transmiterea celebrului virus Zika.

Exterminator de insecte

Ei bine, se poate numi și un sistem de descărcare electrică pentru combaterea insectelor, foarte formal? Ei bine, puteți încerca, de asemenea, exterminatorul electric de insecte.

Adevărul este că este un dispozitiv care servește ca o capcană pentru animale nedorite, cum ar fi insecte zburătoare, în special muște și țânțari, deoarece le atrage cu lumina sa și le ucide datorită rețelei electrice sau rețelei de protecție cu care este învelit și unde sunt electrocutate prin atingerea a două fire de înaltă tensiune.

Antițânțari electronici

Dacă vorbim despre eficacitate, cel mai bine este să optați pentru repelenți sau exterminatori electronici, care utilizează energie ultrasonică, sonică și electromagnetică. Există mai multe motive, primul este că nu trebuie să faceți prea mult efort, în timp ce sunetul ultrasonic și electronic pe care îl produce atunci când ucide țânțarii, sperie imediat alte insecte care sunt pe cale să se apropie de dumneavoastră.

Cum funcționează lampa de stropit muște?

Pentru a vă oferi un răspuns la această întrebare, vă prezint părțile care alcătuiesc aceste dispozitive. Fiecare dintre părțile sale permite obținerea rezultatului final: mai puțini țânțari lângă tine!

Aceasta este carcasa, spațiul în care sunt adăpostite toate celelalte părți și care reține insectele moarte. De obicei, este confecționat din metal și poate avea diferite forme, cea mai populară fiind forma de felinar. Are o conexiune de masă sau de plastic.

Puteți găsi becuri cu ultraviolete, neon sau mercur. Este cunoscută și sub numele de lumină fluorescentă și este partea care atrage insectele.

  • Ecranele sau grilele de sârmă

Acestea sunt piesele care înconjoară becul. Acestea electrocutează insectele atrase anterior de lumină.

Este cel care electrifică firele care vor ucide insectele, le poate încărca cu o cantitate de 120 de volți până la 2.000 de volți sau mai mult. Căutați suma pe care o are dispozitivul dumneavoastră.

Beneficiile înghițitoarelor de muște electronice

Dacă încă nu ești convins să cumperi unul, iată câteva date care te vor ajuta să ți-l achiziționezi imediat pe al tău. Vei vedea că vor fi cel mai bun aliat al tău pentru a evita mușcăturile periculoase și enervante!

Acest lucru va fi perfect dacă aveți animale de companie, plante sau copii în casă, este chiar o veste bună pentru sănătatea dumneavoastră. Aerosolii vă pot afecta respirația sau pielea, așa că cel mai bine este să alegeți siguranța.

  • Poate fi folosit în aer liber

Acest lucru îi sporește eficiența, deoarece îl puteți folosi la un picnic în aer liber cu familia, de exemplu, sau în camping, iar eficiența sa va fi aceeași ca atunci când este folosit în interior.

Alegerea unui dispozitiv accesibil de bună calitate nu este imposibilă și vă arăt acest lucru în lista mea de comparație . Ceea ce ar trebui să știți este că sacrificarea calității pentru preț nu ar trebui să fie niciodată o opțiune, deoarece veți ajunge să cheltuiți mult mai mult pentru a înlocui unul cu celălalt în scurt timp.

  • Dimensiunea dispozitivului electric de combatere a țânțarilor

Mulți oameni trec cu vederea acest aspect, dar este important atunci când căutați un loc pentru el în casă sau când vă gândiți dacă este portabil.

Deși ați putea crede că are legătură cu mărimea, în acest caz este important voltajul, deoarece există unele modele disponibile pe piața care, deși sunt de dimensiuni moderate, sunt suficient de puternice pentru a acoperi o suprafață mare a casei și pentru a prinde un roi de țânțari.

Sfaturi înainte de a cumpăra cel mai bun ucigaș de țânțari

Dacă vă uitați în jur, veți descoperi că există o cantitate imensă de ucigași de țânțari disponibili pentru a cumpăra, iar contrafăcătorii sunt la ordinea zilei și în întreaga lume. Cum vă asigurați că puteți găsi cea mai bună calitate? Ei bine, asigurați-vă că nu treceți cu vederea aceste informații înainte de a cumpăra.

Eficacitate

Adesea sunt foarte puternice, iar important este să gestionați această putere astfel încât să fie suficient de eficientă pentru dumneavoastră. Pentru a ataca problema de la rădăcină, este important să vă asigurați că dispozitivul dumneavoastră este capabil să ucidă țânțarul adult, larvele și pupele sale în mod egal la contact. Căutați o marcă cu activitate reziduală.

Mod de acțiune

Trebuie să știți că cei care au substanțe chimice pot lucra și în aer liber, dar acestea pot fi dăunătoare. Pe de altă parte, cele electrice sunt bune pentru tine atât în interior cât și în exterior și sunt silențioase, eficiente, ieftine și neiritante.

Ușurința de utilizare

Un aparat bun nu va necesita prea mult efort din partea dumneavoastră pentru a fi utilizat și ar trebui să fie ușor de depozitat și de transportat cu dumneavoastră.

Ecologic

Puțini oameni se gândesc la acest lucru, dar este important să folosiți un dispozitiv care este ecologic. Stați departe de cele cu DDT, produsele pe bază de piretrină sunt mai sigure, dar cele electrice sunt totuși mult mai bune.

Depozitare

Este important să vă asigurați că repelentul se află într-un recipient etanș, că nu este dăunător pentru copii și animale de companie și multe alte detalii necesare pentru a avea grijă de siguranța dvs. chiar și atunci când nu îl folosiți.

Preț

Nu cumpărați dintr-o dată, cheia este să căutați unul care să se potrivească bugetului dumneavoastră, fără a neglija atributele care îl fac eficient și funcțional.